leftermann Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 δείτε τώρα προσφορά, σε ένα από αυτά τα σάητ προσφορών: 59% έκπτωση για κατάθεση πινακίδων Αν είναι δυνατόν. Χθες είδα αφίσα "αγοράζουμε τα χρυσά σας δόντια, ακόμα και με σφραγίσματα". Έχουμε να δούμε τραγελαφικά πολλά ακόμα, εδώ που μας έφερε ο πολύς σοσιαλισμός... Καλησπέρα σας.
Impious Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 σε καλησπεριζω και σε καληνυχτω ταυτοχρονα , παω να δω himym
gang Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Έλα ρε Λευτέρη. Από σένα περιμένουμε κάθε βράδυ μια όμορφη κουβέντα, να μας φτιάξεις την βραδιά. Μην μπαίνεις έτσι φουριόζος....
Marria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Στην γειτονια μου ανοιξαν 2 ενεχυροδανειστηρια... θα εχει δουλειες με φουντες ο κλαδος.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εγω πλεον βλέπω στην εισοδο περισσότερα διαφημιστικά απο ενεχυροδανειστήρια παρά από σουβλατζιδικα.
Aplostra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Στην γειτονια μου ανοιξαν 2 ενεχυροδανειστηρια... θα εχει δουλειες με φουντες ο κλαδος. Πρέπει να βγει νομος που να καταδικάζονται σε αγροτικές φυλακές ή εξόρυξη πετρελαίου απο την λεκάνη του Ηροδότου,οσοι ανοίγουν τέτοια κωλομαγαζα. Οι μλκες που τα εχουν στις γειτονιές τους,για δε τα καινε;
Marria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εγω πλεον βλέπω στην εισοδο περισσότερα διαφημιστικά απο ενεχυροδανειστήρια παρά από σουβλατζιδικα. Ειδες τι κανει η κριση? Ανοιγει ευκαιριες για νεες επιχειρησεις Πρέπει να βγει νομος που να καταδικάζονται σε αγροτικές φυλακές ή εξόρυξη πετρελαίου απο την λεκάνη του Ηροδότου,οσοι ανοίγουν τέτοια κωλομαγαζα. Οι μλκες που τα εχουν στις γειτονιές τους,για δε τα καινε; Δεν φταινε αυτοι, νομιμοι ειναι, αφου τους δινει αδεια το κρατος
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 δεν εχω χαμστερ ρε!!! με δαγκωσε ενα κοπροσκυλο στον.... ξερετε που τελος παντων... ευτυχως δεν μου εσκισε το τζην να τρεχω κ να μη φτανω!!! :mad: τοσο λαχταριστος ειναι ? εχουμε ακουσει πολλα για αυτον.
Aplostra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ειδες τι κανει η κριση? Ανοιγει ευκαιριες για νεες επιχειρησεις Δεν φταινε αυτοι, νομιμοι ειναι, αφου τους δινει αδεια το κρατος Αρα λοιπον,καταναγκαστικά εργα και σε αυτους που τους δινουν αδειες,για να ειμαστε και ακριβοδίκαιοι.
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ναι γιατι ολοι οι αλλοι ειναι κομπλε ας πουμε. Αυτοι μας πειραξαν.
Aplostra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ναι γιατι ολοι οι αλλοι ειναι κομπλε ας πουμε. Αυτοι μας πειραξαν. Απο καπου πρεπει να γινει μια αρχη φορουμ ειμαστε,μλκιες λεμε να περασει η ωρα.
athlios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Απο καπου πρεπει να γινει μια αρχη φορουμ ειμαστε,μλκιες λεμε να περασει η ωρα.
Erwdios Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να βγει νομος που να καταδικάζονται σε αγροτικές φυλακές ή εξόρυξη πετρελαίου απο την λεκάνη του Ηροδότου,οσοι ανοίγουν τέτοια κωλομαγαζα. Οι μλκες που τα εχουν στις γειτονιές τους,για δε τα καινε; Δε λες καλά που υπάρχουν κι αυτοί και πάει και ξεπουλάει ο φεσωμένος κοσμάκης και αποφεύγει και καμιά αυτοκτονία ενίοτε?
Aplostra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δε λες καλά που υπάρχουν κι αυτοί και πάει και ξεπουλάει ο φεσωμένος κοσμάκης και αποφεύγει και καμιά αυτοκτονία ενίοτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις