athlios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Μασάω φιλτράκια ROOOOAR. Καλη φαση, μεχρι να αρχισουν να διαλυονται που γινονται ΣΚΑΤΑ. Ο Λούσι έχει 4 γατιά. Συγκεντρώσου. ΝΑΙ μωρε, το εχασα λιγο στη φαση οτι τα κλεβεις καικαλα.
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου και 'σένα Σταύρακα με το μπουζούκι σου!
otherside88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 δεν εχω χαμστερ ρε!!! με δαγκωσε ενα κοπροσκυλο στον.... ξερετε που τελος παντων... ευτυχως δεν μου εσκισε το τζην να τρεχω κ να μη φτανω!!! :mad:
otherside88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 τι ειμαι?!?!?! και caution μη γελας ενταξει!??!?!?!
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 :D Θυμάμαι ένα φίλο που κάποτε, σε ένα στενάκι κοντά στην σχολή τυφλών τον είχε δαγκώσει ένα μικρό (σε μέγεθος) μπασταρδάκι. Το σκηνικό ήταν τελείως sureal γιατί αυτός είναι 2 μέτρα βαρβάτης αντρική μάζας, και το σκυλί ήταν σαν ένα καλό burger king whopper. Επί ένα χρόνο μετά το συμβάν, ο φίλος μου είχε χάραξει νέα διαδρομή για να πηγαίνει στην δουλεία του, και με το που έστριβε στο συγκεκριμένο στενό το κόφτιαζε το Golf για να πεταχτεί το σκυλί να το πατήσει. PAYBACK! Αλλά τελικά δεν έπιασε το κόλπο.
otherside88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 :D Θυμάμαι ένα φίλο που κάποτε, σε ένα στενάκι κοντά στην σχολή τυφλών τον είχε δαγκώσει ένα μικρό (σε μέγεθος) μπασταρδάκι. Το σκηνικό ήταν τελείως sureal γιατί αυτός είναι 2 μέτρα βαρβάτης αντρική μάζας, και το σκυλί ήταν σαν ένα καλό burger king whopper. Επί ένα χρόνο μετά το συμβάν, ο φίλος μου είχε χάραξει νέα διαδρομή για να πηγαίνει στην δουλεία του, και με το που έστριβε στο συγκεκριμένο στενό το κόφτιαζε το Golf για να πεταχτεί το σκυλί να το πατήσει. PAYBACK! Αλλά τελικά δεν έπιασε το κόλπο. :-D :-D εμενα δεν ηταν μικρο ομως... κ το πουστικο με τσιμπαγε με τα μπροστινα του ποδια κ ποναγε πιο πολυ!!! κ μου ειχαν πει... μη πηγαινεις απο τις παλιες εστιες, ειναι γεματη κοπροσκυλα που δαγκωνουν.... αλλα πουυυυυ εγω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις