Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, θα ρωτήσω τον Λούσι αν ξέρει να κάνεις sandwich. <- Here lies a nasty joke!

Meanwhile,

Αύριο έχω αποστολή να πάρω δώρο για ένα 11χρονο γκοθοκοριτσάκι που κάποτε βάφτισε ο πατέρας μου.

Τώρα τι σκατά αγοράζεις για αυτή την ηλικία; Είναι αργά για Μπάρμπη και νωρίς για ...! Ιδέες;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Αύριο έχω αποστολή να πάρω δώρο για ένα 11χρονο γκοθοκοριτσάκι που κάποτε βάφτισε ο πατέρας μου.

Τώρα τι σκατά αγοράζεις για αυτή την ηλικία; Είναι αργά για Μπάρμπη και νωρίς για ...! Ιδέες;

Σιντί χιμ, περικάρπιο, μπότα.

Α και η YiN μαγειρεύει γαμάτα. 4 εχθρούς έχουμε καλέσει σε δείπνο, δε φάνηκε τίποτα στην προκαταρκτική, ούτε καν δικαστήριο.

Δημοσ.

Ωραία, θα ρωτήσω τον Λούσι αν ξέρει να κάνεις sandwich. <- Here lies a nasty joke!

Meanwhile,

Mια μπαρμπη που κραταει ένα μινι-δονητη.. Πιστευω θα την βαλει στο κλίμα και σε σκεψεις.

Θα έλεγα κανα σιντι αλλά είμαι κατα στην αγορα νομιμων σιντιων.

Αλλά καταλήγω σε σιντι. :P

Δημοσ.

Δείχνει να ξέρετε τι λέτε για δώρα σε 11χρονά. Creepy, αλλά ευχαριστώ για το input :)

Μουσικές που δεν ακούω και χαζά αξεσουάρ ρουχισμού λοιπόν...

Δημοσ.

Mια μπαρμπη που κραταει ένα μινι-δονητη.. Πιστευω θα την βαλει στο κλίμα και σε σκεψεις.

μπα.

ψηφιζω,

κανα περικαρπιο με καρφια , κανα κορσε :shifty: , ο,τι δερματινο κλπ.

Δημοσ.

Στα αξεσουάρ έχουν brand loyalty τα γκόθια ή να πάρω σβάρνα οτιδήποτε; Πείτε άμα ξέρετε γιατί αλλιώς θα πάω discoball και θα τις πάρω βινύλια να γίνει άνθρωπος όταν μεγαλώσει! :-D

Δημοσ.

χωρις να ξερω ,

απο προσωπικη εμπειρια , που δυστυχως (φτυχως βασικα) δεν μπορω πλεον να τη ρωτησω να σου πω.

2-3 φορες που ειχα δει τετχοια κατασταση, μαρκα δεν εβλεπα πουθενα. ολα ιδια μου φαινονταν.

Εχει κατι τετοια μαγαζια απο εξαρχεια μεχρι ομονοια , χωμενες υπογες κλπ , θαρρω πως κατι θα βρεις και σε σιντι και σε αναλογο ρουχισμοαξεσουαρ.

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια , που δυστυχως (φτυχως βασικα) δεν μπορω πλεον να τη ρωτησω να σου πω.

ΕΛΑ πάρε ένα τηλεφωνάκι plz :lol:

Thanks man - θα κάνω αύριο τις ψαχτικές και ελπίζω να γυρίσω σπίτι με πολλά καρφιά + cd! Πόσο θέλω να trollάρω σε τέτοια μαγαζιά δεν περιγράφεται... :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...