caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ωραία, θα ρωτήσω τον Λούσι αν ξέρει να κάνεις sandwich. <- Here lies a nasty joke! Meanwhile, Αύριο έχω αποστολή να πάρω δώρο για ένα 11χρονο γκοθοκοριτσάκι που κάποτε βάφτισε ο πατέρας μου. Τώρα τι σκατά αγοράζεις για αυτή την ηλικία; Είναι αργά για Μπάρμπη και νωρίς για ...! Ιδέες;
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Αύριο έχω αποστολή να πάρω δώρο για ένα 11χρονο γκοθοκοριτσάκι που κάποτε βάφτισε ο πατέρας μου. Τώρα τι σκατά αγοράζεις για αυτή την ηλικία; Είναι αργά για Μπάρμπη και νωρίς για ...! Ιδέες; Σιντί χιμ, περικάρπιο, μπότα. Α και η YiN μαγειρεύει γαμάτα. 4 εχθρούς έχουμε καλέσει σε δείπνο, δε φάνηκε τίποτα στην προκαταρκτική, ούτε καν δικαστήριο.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ωραία, θα ρωτήσω τον Λούσι αν ξέρει να κάνεις sandwich. <- Here lies a nasty joke! Meanwhile, Αύριο έχω αποστολή να πάρω δώρο για ένα 11χρονο γκοθοκοριτσάκι που κάποτε βάφτισε ο πατέρας μου. Τώρα τι σκατά αγοράζεις για αυτή την ηλικία; Είναι αργά για Μπάρμπη και νωρίς για ...! Ιδέες; Mια μπαρμπη που κραταει ένα μινι-δονητη.. Πιστευω θα την βαλει στο κλίμα και σε σκεψεις. Θα έλεγα κανα σιντι αλλά είμαι κατα στην αγορα νομιμων σιντιων. Αλλά καταλήγω σε σιντι.
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δείχνει να ξέρετε τι λέτε για δώρα σε 11χρονά. Creepy, αλλά ευχαριστώ για το input Μουσικές που δεν ακούω και χαζά αξεσουάρ ρουχισμού λοιπόν...
kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Mια μπαρμπη που κραταει ένα μινι-δονητη.. Πιστευω θα την βαλει στο κλίμα και σε σκεψεις. μπα. ψηφιζω, κανα περικαρπιο με καρφια , κανα κορσε , ο,τι δερματινο κλπ.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 παρτης pain of salvation όχι ομως το καινουριο.
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Στα αξεσουάρ έχουν brand loyalty τα γκόθια ή να πάρω σβάρνα οτιδήποτε; Πείτε άμα ξέρετε γιατί αλλιώς θα πάω discoball και θα τις πάρω βινύλια να γίνει άνθρωπος όταν μεγαλώσει!
kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 χωρις να ξερω , απο προσωπικη εμπειρια , που δυστυχως (φτυχως βασικα) δεν μπορω πλεον να τη ρωτησω να σου πω. 2-3 φορες που ειχα δει τετχοια κατασταση, μαρκα δεν εβλεπα πουθενα. ολα ιδια μου φαινονταν. Εχει κατι τετοια μαγαζια απο εξαρχεια μεχρι ομονοια , χωμενες υπογες κλπ , θαρρω πως κατι θα βρεις και σε σιντι και σε αναλογο ρουχισμοαξεσουαρ.
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 απο προσωπικη εμπειρια , που δυστυχως (φτυχως βασικα) δεν μπορω πλεον να τη ρωτησω να σου πω. ΕΛΑ πάρε ένα τηλεφωνάκι plz Thanks man - θα κάνω αύριο τις ψαχτικές και ελπίζω να γυρίσω σπίτι με πολλά καρφιά + cd! Πόσο θέλω να trollάρω σε τέτοια μαγαζιά δεν περιγράφεται...
Pantelwolf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 θελω γλυκο. πα να φτιαξω. δοκιμη καινουρια ευκολη συνταγη. θα σας πω αν πετυχε
Impious Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mjdBdh8DE_o&feature=related
pappous_soulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Όχι ρε κούζκο, εγώ ζήτησα τη γνώμη του κοινού. Αλλα μ'εβρισε δημοσίως. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑ! Να'παιρνες τα γατιά και να την έκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις