kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 απεναντι δεν ειστε ο ενας απο τον αλλον; η ειστε τοσο ντροπαλοι που δεν βριζετε ο ενας τον αλλον δια στοματος. οχι , γιατι...οπως τη βρισκει ο καθενας. τεσπα δικο σας.
viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 απεναντι δεν ειστε ο ενας απο τον αλλον; η ειστε τοσο ντροπαλοι που δεν βριζετε ο ενας τον αλλον δια στοματος. οχι , γιατι...οπως τη βρισκει ο καθενας. τεσπα δικο σας. πραγματικα ομως
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ναι αλλά να που βρήκατε κάτι να συζητήσετε. Αντί να μας πείτε και φχαριστώ, μμμ.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Και που λέτε, έρχομαι εδώ στου Λούσι ξέρω 'γω ας πούμε κι έτσι. Και φτιάχνει καφεδάκι. Και βάζει μουσική. Και τι μουσική βάζει; http://www.youtube.com/watch?v=1HcPZQ8E4cs Είναι ωραίο λέει για τέτοια φάση, να τσιλάρουμε με τον καφέ λέει. Δηλαδή εσείς το παλεύετε χωρίς οδοντογλυφίδες στα μάτια; Πριν λίγο καιρο κοιμηθηκα σε μια φιλη και το πρωι που ξύπνησα έπαιζε http://www.youtube.com/watch?v=SmHhcaohv9M&feature=related ολο το σιντι. Εινωραιο λέει... Να ρε πουλακι μου αλλά όχι στις 11 το πρωι με τη τσιμπλα ακ΄μα στο ματι, ασε να βραδιάσει να δουμε κανα fountain και να παρουμε τα ξυραφια (μαρκας justdoit) και μετά το βάζεις να παίζει. * οταν κσυπνησα έπσαχνα τον Lucifer να παρουσιαστω, όχι αυτον του φορουμ τον κανονικο.. Να μαθω σε πχοιο καζανι θα βραζω.
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Είστε οι άνθρωποι που λένε "τι μπύρα, είναι 11 το πρωί".
kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ναι αλλά να που βρήκατε κάτι να συζητήσετε. Αντί να μας πείτε και φχαριστώ, μμμ. ριαλιτι κετσι.
YiN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Όχι ρε κούζκο, εγώ ζήτησα τη γνώμη του κοινού. Αλλα μ'εβρισε δημοσίως. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Όχι ρε κούζκο, εγώ ζήτησα τη γνώμη του κοινού. Αλλα μ'εβρισε δημοσίως. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ! Παλιός καλός φαλλοκρατισμός - doesn't get better than this...
kuzko21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 δικιο για το τραγουδι γιν/κρις, δικιο για τη μπυρα στον υποφαινομενο.
YiN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ναι ωραίο, αλλά όχι για τώρα. Κωσιον είσαι ο κατεξοχήν χρήστης που με διχάζει. Μια σ'αγαπώ μια σε μισώ. Τα συναισθήματα μου είναι αμφίρροπα. Και πώς να στο πω, όταν με κάνεις και νιώθω έτσι Ε ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Don't trade your humor for feminism, yin Δεν ξέρετε ποιόν κατηγορείτε για φαλλοκράτη... έχω κάψει σουτιέν, εχώ δει φεμινιστικές τσόντες, και γιατί όλα αυτά; Για να έρθει η μέρα που το ΟΤΤ θα με πει φαλλοκράτη!
YiN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Είχα μια καταπληκτική μέρα σήμερα. Και ο μαλάκας μου βάζει Άσιμο και μιζέριες. Να πέσω στη μαύρη κατάθλιψη. Don't trade your humor for feminism, yin Δεν ξέρετε ποιόν κατηγορείτε για φαλλοκράτη... έχω κάψει σουτιέν, εχώ δει φεμινιστικές τσόντες, και γιατί όλα αυτά; Για να έρθει η μέρα που το ΟΤΤ θα με πει φαλλοκράτη! Εντάξει. Θα σου φτιάξω σάντουιτς. Και ρώτα τον Λούσι τι ωραία μαγειρεύω. Αχά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις