viper2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 εχει κανει χρονια στην φαμπρικα και του φερνει shell shock οποτε παει εκει. factory outlet? Κάθομαι με το γκαφέ, ανοίγω το in.gr να διαβάσω τίποτα όσο ανοίγει το μάτι, έφοδος μπάτσων στο πανεπιστήμιο κρήτης γιατί φοιτητές κρατούσαν παρά τη θέλησή τους καθηγητές μέσα. Τα συνδικαλόσκυλα θέλουν να κάνουν 48άρη την απεργία στις 19. Τα σκουπίδια έχουν αποκτήσει τη μάζα του Ερμή. Το ΤΕΙ Αθήνας αναστέλλει τη λειτουργία του. Οι πολυβιταμίνες λέει δεν προσφέρουν οφέλη. Οι δάσκαλοι προσανατολίζονται σε απεργία. Ααααα γαμήηηησου ε οχι ε ποτε και τωρα? Kαι με τις βενζινες κατι παιζεται. φαγανε χθες οι βενζιναδες να μην σου πω οτι κλεψανε τον τζιρο της χρονιας
salliara Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 πάρτε δω αγγελία ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΛΗΚΤΡΑ.Ο ΠΛΗΚΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ.
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 πάρτε δω αγγελία πριν ανοίξω τα φτερά μου και συμβάλω τα μέγιστα στον χώρο της γραφίστικης και των υπολογιστών, δούλευα σε φούρνο... Σαββάτο πρωί 03:30 χτυπάει το τηλ: "Έλα ρε Άλεξ... ο ***** ο σουπάς είμαι... να σου πω... δεν θα χρειαστώ ψωμί σήμερα... είμαι στο αυτόφωρο"
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 πάρτε δω αγγελία ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΛΗΚΤΡΑ.Ο ΠΛΗΚΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΗΚΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ. To "νόμιμα" θα ταν πιο σωστό στην συγκεκριμένη περίπτωση.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 παναγιά παρθένα, η μοσκίτω πέταξε τσιτάτο Ομορφιά μου.
slygeo87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Έκλεισα τον σκατοϋπολογιστή να διαβάσω ένα γαμωβιβλίο και ένας μπάσταρδος έχει τρυπήσει το σύμπαν με το τρυπανοκομπρεσέρ του.
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Σλάη ήσουν κατά τις 9 - 9.30 στην κόκκινη του μετρό;
YiN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Και που λέτε, έρχομαι εδώ στου Λούσι ξέρω 'γω ας πούμε κι έτσι. Και φτιάχνει καφεδάκι. Και βάζει μουσική. Και τι μουσική βάζει; http://www.youtube.com/watch?v=1HcPZQ8E4cs Είναι ωραίο λέει για τέτοια φάση, να τσιλάρουμε με τον καφέ λέει. Δηλαδή εσείς το παλεύετε χωρίς οδοντογλυφίδες στα μάτια;
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 μουσική παιδεία σου λέει μετά. ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΡΟΚΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΖΕΡΕΡΕΡΕΡΕ ΣΑ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ
YiN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Ναι βρε μαλάκα, αυτά τα βάζω μετά τις 12 το βράδυ. Όχι μετά από μεσημεριανό ύπνο του θανατά με καπουτσίνο. Βλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις