Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τα Γερμανικά είναι η καλύτερη γλώσσα γιατί η Βέρμαχτ ήταν γαμάτοι, φορούσανε και δερμάτινα και ο Χίτλερ νίκησε τους Γάλλους άρα τα Γερμανικά είναι πολύ δυνατή γλώσσα. Αν τα Γερμανικά ήταν άσχημα, γιατί να κάνουμε τσιμπούκια στη Μέρκελ; Μ; Θα της λέγαμε "άε μωρή να πούμε, μαλάκω, κράτα τις αποζημιώσεις να αγοράσεις κάνα φωνήεν να πούμε, παπάντζω. Ε παπάντζω." Έτσι δεν έπρεπε να πούμε; Γιατί δε το λέμε;

Για να μη μιλήσω για τα Γαλλικά. Έρχεται τώρα ο κοντός με την άλλη την Καρλά Μπρουνί που κοντεύει να γίνει κοράλλι από το μπότοξ και σου μιλάει γαλλικά. Κάτσε ρε τζιτζιφιόγκο, είσαι που είσαι σαν καλλικάντζαρος που τον έπιασε το αλέτρι, μιλάς και γαλλικά; Έχεις δει πως πάει το στόμα σου ρε μαλάκα; Μου θες και αναγέννηση και διαφωτισμό, ηλίθιε; Κοίτα 'κει να μάθεις να διαβάζεις και τα υπόλοιπα 5 γράμματα στο τέλος της λέξης, βλάκα, έμαθες κι έχεις κι εσύ γλώσσα να πούμε. Με τέτοια γλώσσα κέρδισες τόσους πολέμους, μαλάκα ε; Κόπανε.

Ιταλικά δεν πιάνουμε καν. Μπαίνεις σε ένα μαγαζί, χαιρετάς και άμα δε σου βγάλουν το μάτι από το εγκάρδιο άπλωμα των χεριών, πρέπει να κάτσεις να ακούσεις 2 λεπτά οπερέτας. Γιατί έτσι μιλάμε εμείς. Είμαστε η Τζούλι Άντριουζ σε Χόμπιτ και αντί για ρίγανη, τρίβουμε Πρόζακ. Είχα γνωρίσει μια Ιταλίδα κάποτε και κάτι μου έλεγε για ένα φαγητό. Της ζήτησα τη συνταγή. Και άρχισε να μου μιλάει ένα 5λεπτο σερί στα Ιταλικά. Μου έλεγε τη συνταγή. Buffer underrun. Δεν το 'χουνε. Άμα θες να μάθεις να τραγουδάς πήγαινε στο ωδείο, τι Ιταλικά.

Ισπανικά σου λέει ο άλλος. Τα μιλάνε και στη Νότιο Αμερική, είναι χρήσιμα. Βέβαια, άμα το Lidl τις έχει ακριβές τις μπύρες, που θα πας, δε θα πας μέχρι την Βολιβία να πάρεις ένα κασόνι; Πως θα συννενοηθείς; Αυτά είναι πράγματα απαραίτητα και χρήσιμα. Άσε που άμα πεις σε γκόμενα "ξέρω Ισπανικά" μπορεί να σου απαντήσει "κι εγώ" και τσουπ, νάτη η λαβή, στο πιάτο. Είναι και όμορφος λαός. Καταπληκτικές οι Ισπανίδες. Δεκαπέντε αιώνες αιμομιξίας έκαναν τη δουλειά τους. Άσε που έχει πάθος αυτή η γλώσσα. "Τι ώρα είναι" να θες να ρωτήσεις, με το τριαντάφυλλο στο στόμα το ρωτάς. Βγαίνεις για περίπατο και δε βλέπεις κοπελίτσες να βγάζουν βόλτα τα κανίς. Οι άνδρες βγάζουν όξω τους ταύρους με την αλυσίδα και τα γκομενάκια χορεύουν ολημερίς πάνω στα τραπέζια με καστανιέτες. Άλλα επίπεδα.

Τα παραπάνω αποτελούν σοβαρά επιχειρήματα, συναρτήσει.

Δημοσ.

ΜΠΟΥ!

λέει το μετεο δεν θα ξαναβρέξει. Εγω θέλω να βάψω μια ξύλινη καναπεδοβάση. Στο μπαλκόνι βέβαια. αλλά αμα βρέξει? παει.

Να το ρισκάρω?

και εχω να πλύνω και το χαλί.

φςςςςς

Δημοσ.

ΜΠΟΥ!

λέει το μετεο δεν θα ξαναβρέξει. Εγω θέλω να βάψω μια ξύλινη καναπεδοβάση. Στο μπαλκόνι βέβαια. αλλά αμα βρέξει? παει.

Να το ρισκάρω?

και εχω να πλύνω και το χαλί.

φςςςςς

Βάψε βάψεε

Δημοσ.

λοιπόν, έχω μια πολύ σοβαρή πρόταση να κάνω στην αξιότιμη κυρία Υπουργό παιδείας και θρησκευμάτων (και κάτι ακόμα έχει, αλλά δεν το θυμάμαι), την οποία σε γενικές γραμμές πολύ θα χαιρόμουν αν την βρίσκανε κάποιο πρωί νεκρή και σοδομισμένη, αλλά τέλοσπάντων έχω την ανάγκη της και την παρακαλάω:

προτείνω λοιπόν να ανταλλάξουμε την αργία του Σαββάτου με την Τετάρτη. Να μην έχουμε δηλαδή σχολείο την Τετάρτη, και αντί αυτής να κάνουμε μάθημα το Σαββάτο. Ε, φανταστικέ Υπουργέ; Πώς σας φαίνεται; Υπάρχει σοβαρός λόγος σας λέω. Σοβαρότατος.

Δημοσ.

την οποία σε γενικές γραμμές πολύ θα χαιρόμουν αν την βρίσκανε κάποιο πρωί νεκρή και σοδομισμένη

Μέχρι εδώ μια χαρά. Από κει και κάτω δεν με ενδιαφέρει... :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...