Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 και τα γερμανικά που μιλιούνται? στην γερμανία, στην austria, στην ελβετία, στο λουξεμβούργο που αλλου έξω από την ευρώπη? .. και στις υποδουλωμενες χωρες της ΕΕ, βλεπε Ελλαδα και λοιποι
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Σε κάθε περίπτωση, τα γαλλικά είναι η πιο άχρηστη γλώσσα που κάποιος μπορεί να μάθει.- Πολύ lover language , πιο πολύ και από τα Ιταλικά. Είχε έρθει μια φίλη χτες από δω και της έλεγα Je n'ai pas και φτιαχνόταν (έλα μην κοροϊδεύετε δεν ξέρω πολλά ) Για δουλειά την θέλω, γιατί το πιθανότερο είναι να ζω και να εργάζομαι εκεί μετά από λίγο καιρό....... αφού σου αρέσει μην ακούς τις βλακείες του καθενός. Προφανώς eva
status Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 και τα γερμανικά που μιλιούνται? στην γερμανία, στην austria, στην ελβετία, στο λουξεμβούργο που αλλου έξω από την ευρώπη? Τώρα μιλάμε η ρευόμαστε ο ένας στα μούτρα του άλλου; Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του εμπορίου, είτε μας έχουν "καβαλήσει" είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια, γαλλικά μιλάνε όσοι θέλουν να το παίξουν ψευτοκουλτουριάριδες και θέλουν να υγράνουν κανένα 15άχρονο κοριτσάκι. Επίσης τα γαλλικά είναι ΓΤΠ, τα ισπανικά είναι καλύτερα, οι Ισπανοί ήταν ο πλέον βίαιος και επεκτατικός λαός και σήμερις μιλάνε ισπανικά (και διάφορες παραλλαγές) τουλάχιστον 1δις λαού φακ οφφ λοιπόν με τις στοματικές πορδές (γαλλικά:Ρ)
Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 @chill εχεις το μεταπτυχιακο, μαθαινεις γαλλικα.. πρεπει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τώρα μιλάμε η ρευόμαστε ο ένας στα μούτρα του άλλου; Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του εμπορίου, είτε μας έχουν "καβαλήσει" είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια, γαλλικά μιλάνε όσοι θέλουν να το παίξουν ψευτοκουλτουριάριδες και θέλουν να υγράνουν κανένα 15άχρονο κοριτσάκι. ποιου εμποριου? λευκης σαρκός? για δες τα νουμεράκια στο τελευταίο post τις προηγουμενης σελίδας και μου ξαναλές περί εμποριου τα ισπανικά ok τα μιλάει πόσος κόσμος και τα κινεζικα τα ίδιο, αλλα για τα γερμανικά δεν αντέχω να ακούω πίπες
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 @chill εχεις το μεταπτυχιακο, μαθαινεις γαλλικα.. πρεπει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο Έχω.....δυστυχώς
Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ποιου εμποριου? λευκης σαρκός? για δες τα νουμεράκια στο τελευταίο post τις προηγουμενης σελίδας και μου ξαναλές περί εμποριου τα ισπανικά ok τα μιλάει πόσος κόσμος και τα κινεζικα τα ίδιο, αλλα για τα γερμανικά δεν αντέχω να ακούω πίπες Ποιος κανει κουμαντο στην ΕΕ? Η Μερκελ ή ο Σαρκοζι? Απο εκει μπορεις να καταλαβεις την δυναμικη μιας γλωσσας και ποσο απηχηση εχει Στο σχολειο μου παντως (δημοτικο) σαν δευτερη ξενη γλωσσα μετα τα αγγλικα, ειχαμε τα γερμανικα.
status Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ποιου εμποριου? λευκης σαρκός? για δες τα νουμεράκια στο τελευταίο post τις προηγουμενης σελίδας και μου ξαναλές περί εμποριου τα ισπανικά ok τα μιλάει πόσος κόσμος και τα κινεζικα τα ίδιο, αλλα για τα γερμανικά δεν αντέχω να ακούω πίπες Εμ, τώρα το πας βάσει στερεοτύπου; Επειδή μιλάνε χώρες του ανατολικού μπλόκ σημαίνει ότι οι περισσότεροι έχουν πάρε δώσε με έμπορες λευκής σαρκός; Αν το πας έτσι, σου λέω τότε ότι η Γαλλία εξάγει μόνο πουτάνες επειδή είναι ενδημικές στην ευρύτερη περιοχή του Σηκουάνα. Επίσης για μετάφρασε μου την πρόταση "κοντά στο νερό" σε παρακαλώ.;ρ
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Εμ, τώρα το πας βάσει στερεοτύπου; Επειδή μιλάνε χώρες του ανατολικού μπλόκ σημαίνει ότι οι περισσότεροι έχουν πάρε δώσε με έμπορες λευκής σαρκός; Αν το πας έτσι, σου λέω τότε ότι η Γαλλία εξάγει μόνο πουτάνες επειδή είναι ενδημικές στην ευρύτερη περιοχή του Σηκουάνα. Επίσης για μετάφρασε μου την πρόταση "κοντά στο νερό" σε παρακαλώ.;ρ ότι και να λες, δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι μαθαίνεις μια γλώσσα που την μιλάνε μια κατοστάρα μύρια νοματαίοι ενώ η γλώσσα που λες άχρηστη μιλιέται από κοντά ένα dis νοματαίους. keep wasting your money
Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ότι και να λες, δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι μαθαίνεις μια γλώσσα που την μιλάνε μια κατοστάρα μύρια νοματαίοι ενώ η γλώσσα που λες άχρηστη μιλιέται από κοντά ένα dis νοματαίους. keep wasting your money Θα μαθεις μια γλωσσα αναλογα με ποσοι την μιλανε ή για την χρησιμοτητα της? Με αυτο το σκεπτικο πιο χρησιμο ειναι να μαθεις κινεζικα ενω τα ελληνικα πανε απατα
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Θα μαθεις μια γλωσσα αναλογα με ποσοι την μιλανε ή για την χρησιμοτητα της? Με αυτο το σκεπτικο πιο χρησιμο ειναι να μαθεις κινεζικα ενω τα ελληνικα πανε απατα ισχύει. δεν νομίζω ότι θα ζήσει πολύ ακόμα η ελληνική γλώσσα.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ε φυσικό είναι...αφού από τόσα δισεκατομμύρια μείναμε μόνο 10+ εκατομμύρια να την μιλάμε... oh wait...
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 bre ουστ Καλα εκει πανω (ή κατω σε σχεση με μενα?) δεν μιλατε και σωστα την γλωσσα... Τι σε λεω ομως τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις