Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τα γερμανικά που μιλιούνται? στην γερμανία, στην austria, στην ελβετία, στο λουξεμβούργο που αλλου έξω από την ευρώπη?

.. και στις υποδουλωμενες χωρες της ΕΕ, βλεπε Ελλαδα και λοιποι :P

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση, τα γαλλικά είναι η πιο άχρηστη γλώσσα που κάποιος μπορεί να μάθει.-

Πολύ lover language :wub:, πιο πολύ και από τα Ιταλικά.

Είχε έρθει μια φίλη χτες από δω και της έλεγα Je n'ai pas και φτιαχνόταν (έλα μην κοροϊδεύετε δεν ξέρω πολλά :-D)

Για δουλειά την θέλω, γιατί το πιθανότερο είναι να ζω και να εργάζομαι εκεί μετά από λίγο καιρό.......

αφού σου αρέσει μην ακούς τις βλακείες του καθενός.

Προφανώς eva :-D

Δημοσ.

και τα γερμανικά που μιλιούνται? στην γερμανία, στην austria, στην ελβετία, στο λουξεμβούργο που αλλου έξω από την ευρώπη?

Τώρα μιλάμε η ρευόμαστε ο ένας στα μούτρα του άλλου; Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του εμπορίου, είτε μας έχουν "καβαλήσει" είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια, γαλλικά μιλάνε όσοι θέλουν να το παίξουν ψευτοκουλτουριάριδες και θέλουν να υγράνουν κανένα 15άχρονο κοριτσάκι.

Επίσης τα γαλλικά είναι ΓΤΠ, τα ισπανικά είναι καλύτερα, οι Ισπανοί ήταν ο πλέον βίαιος και επεκτατικός λαός και σήμερις μιλάνε ισπανικά (και διάφορες παραλλαγές) τουλάχιστον 1δις λαού φακ οφφ λοιπόν με τις στοματικές πορδές (γαλλικά:Ρ)

Δημοσ.

Τώρα μιλάμε η ρευόμαστε ο ένας στα μούτρα του άλλου; Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του εμπορίου, είτε μας έχουν "καβαλήσει" είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια, γαλλικά μιλάνε όσοι θέλουν να το παίξουν ψευτοκουλτουριάριδες και θέλουν να υγράνουν κανένα 15άχρονο κοριτσάκι.

ποιου εμποριου? λευκης σαρκός? για δες τα νουμεράκια στο τελευταίο post τις προηγουμενης σελίδας και μου ξαναλές περί εμποριου

τα ισπανικά ok τα μιλάει πόσος κόσμος και τα κινεζικα τα ίδιο, αλλα για τα γερμανικά δεν αντέχω να ακούω πίπες

Δημοσ.

@chill εχεις το μεταπτυχιακο, μαθαινεις γαλλικα.. πρεπει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο :P

Έχω.....δυστυχώς :)

Δημοσ.

ποιου εμποριου? λευκης σαρκός? για δες τα νουμεράκια στο τελευταίο post τις προηγουμενης σελίδας και μου ξαναλές περί εμποριου

τα ισπανικά ok τα μιλάει πόσος κόσμος και τα κινεζικα τα ίδιο, αλλα για τα γερμανικά δεν αντέχω να ακούω πίπες

Ποιος κανει κουμαντο στην ΕΕ? Η Μερκελ ή ο Σαρκοζι? Απο εκει μπορεις να καταλαβεις την δυναμικη μιας γλωσσας και ποσο απηχηση εχει

Στο σχολειο μου παντως (δημοτικο) σαν δευτερη ξενη γλωσσα μετα τα αγγλικα, ειχαμε τα γερμανικα.

Δημοσ.

Εμ, τώρα το πας βάσει στερεοτύπου; Επειδή μιλάνε χώρες του ανατολικού μπλόκ σημαίνει ότι οι περισσότεροι έχουν πάρε δώσε με έμπορες λευκής σαρκός;

Αν το πας έτσι, σου λέω τότε ότι η Γαλλία εξάγει μόνο πουτάνες επειδή είναι ενδημικές στην ευρύτερη περιοχή του Σηκουάνα.

Επίσης για μετάφρασε μου την πρόταση "κοντά στο νερό" σε παρακαλώ.;ρ

Δημοσ.

Εμ, τώρα το πας βάσει στερεοτύπου; Επειδή μιλάνε χώρες του ανατολικού μπλόκ σημαίνει ότι οι περισσότεροι έχουν πάρε δώσε με έμπορες λευκής σαρκός;

Αν το πας έτσι, σου λέω τότε ότι η Γαλλία εξάγει μόνο πουτάνες επειδή είναι ενδημικές στην ευρύτερη περιοχή του Σηκουάνα.

Επίσης για μετάφρασε μου την πρόταση "κοντά στο νερό" σε παρακαλώ.;ρ

ότι και να λες, δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι μαθαίνεις μια γλώσσα που την μιλάνε μια κατοστάρα μύρια νοματαίοι ενώ η γλώσσα που λες άχρηστη μιλιέται από κοντά ένα dis νοματαίους. keep wasting your money

Δημοσ.

ότι και να λες, δεν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός ότι μαθαίνεις μια γλώσσα που την μιλάνε μια κατοστάρα μύρια νοματαίοι ενώ η γλώσσα που λες άχρηστη μιλιέται από κοντά ένα dis νοματαίους. keep wasting your money

Θα μαθεις μια γλωσσα αναλογα με ποσοι την μιλανε ή για την χρησιμοτητα της? Με αυτο το σκεπτικο πιο χρησιμο ειναι να μαθεις κινεζικα ενω τα ελληνικα πανε απατα :P

Δημοσ.

Θα μαθεις μια γλωσσα αναλογα με ποσοι την μιλανε ή για την χρησιμοτητα της? Με αυτο το σκεπτικο πιο χρησιμο ειναι να μαθεις κινεζικα ενω τα ελληνικα πανε απατα :P

ισχύει. δεν νομίζω ότι θα ζήσει πολύ ακόμα η ελληνική γλώσσα.

Δημοσ.

bre ουστ

Καλα εκει πανω (ή κατω σε σχεση με μενα?) δεν μιλατε και σωστα την γλωσσα... Τι σε λεω ομως τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...