chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αριστεροχειρας εισαι; No αλλά με το magic mouse δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να δουλεύω και με το αριστερό.... Eδω έχει μακ το αριστερόχειρας μας πείραξε; Όταν μάθω βρισιές στα Γαλλικά θα σε απαντήσω και σένα Το παράλογο στην photo είναι το stick της cosmo....είμαι σπίτι και δεν μπορώ να σερφάρω με την σύνδεση μου γιατί η FAILnet μαμιέται πατώκορφα
Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Eιμαι πολυ περιεργη πως θα μιλαει καποιος ανδρας την γαλλικη
athlios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Eιμαι πολυ περιεργη πως θα μιλαει καποιος ανδρας την γαλλικη αντρας και συ... μη το δενεις και κομπο...
Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 αντρας και συ... μη το δενεις και κομπο... Λολ κατι ξερεις εσυ
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Eιμαι πολυ περιεργη πως θα μιλαει καποιος ανδρας την γαλλικη Μικρός δεν ήθελα να μάθω Γαλλικά γιατί φοβόμουν ότι θα με έλεγαν ντίγκι.... Τώρα που όλοι ξέρουν τι βαρβάτος που μαι, δεν μασάω αντρας και συ... μη το δενεις και κομπο... Ψιτ. Δημόσιε υπάλληλε με δίκυκλο......AIMA!!!!!!!
Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μικρός δεν ήθελα να μάθω Γαλλικά γιατί φοβόμουν ότι θα με έλεγαν ντίγκι.... Τώρα που όλοι ξέρουν τι βαρβάτος που μαι, δεν μασάω Βαρβατος ανδρας με κουμπαρο τον Τοξο? No way
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Βαρβατος ανδρας με κουμπαρο τον Τοξο? No way Μαντεψε ξανα!Το οτι εχει εμενα φιλο λεει κυριως ενα πραγμα.Οτι ειναι βαρβατος αντρας με καλο αισθητηριο στις φιλιες.Πανω απο ολα οχι κανας μιζερος ομοφοβικος καραβλαχ Ελληναρας στρεητ που βαραει διαλυση στην ιδεα να πει ''γεια'' σε εναν γκει Ο Τσιλ παιδες σας εχει ολους κ οσοι δεν τον εχετε γνωρισει καλυτερα δεν γνωριζεται για τι παιδι διαμαντι μιλαμε και ΓΑΜΩ λεμε!!.Ο Τοξο σας αφηνει μιας κ αυριο πρωι πεταει για Λοντονε ΥΓ.Κουμπαρε σε λατρευω!Ελα γλωσσοφιλο
athlios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Μικρός δεν ήθελα να μάθω Γαλλικά γιατί φοβόμουν ότι θα με έλεγαν ντίγκι.... Τώρα που όλοι ξέρουν τι βαρβάτος που μαι, δεν μασάω Ψιτ. Δημόσιε υπάλληλε με δίκυκλο......AIMA!!!!!!! ωπα εγω για το βλακας και το δικυκλο εκανα αιτηση.
Marria Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τοξο εντελως τυχαιο οτι μολις αναφερθηκε το νικ σου απαντησες ε? Αντε και καλο ταξιδι !
chill Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 ΥΓ.Κουμπαρε σε λατρευω!Ελα γλωσσοφιλο Και γω Τοξοοοοdaddy!!!!!!! Αλλά πρόσεχε τι γράφεις 1 word google translate Kουμπάρε ένα τελευταίο σκυλέ πριν φύγεις για πάνω. Αυτό θα το γουστάρεις τρελά http://www.youtube.com/watch?v=U9tlNv0H0Qw&feature=related Και άμα πεις τσου έρχεται και ο καιρός που θα τσακωθούμε και εμείς xaxa ωπα εγω για το βλακας και το δικυκλο εκανα αιτηση. 3 ήταν οι κατηγορίες ΔΥ Βλάκας ΔΥ Τρίκυκλο Βλάκας σκέτο δεν υπήρχε Τοξο εντελως τυχαιο οτι μολις αναφερθηκε το νικ σου απαντησες ε? Είναι παντού Μαρία, είναι παντουυυυυυυυυ
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ειμαστε 62o εστιατοριο στην αγγλια! Οπως ειπα μολις το μαθαμε σημερα, ειναι επειδη δουλευω εγω. Σημερα εφτιαξα staff food ελαφι stroganof με spiced λεμονατες πατατες! Αυριο παω σε μια φιλη στην οξφορδη. Στοπ.
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Homo Sapiens ε. The Dancing Plague (or Dance Epidemic) of 1518 was a case of dancing mania that occurred in Strasbourg, France (then part of the Holy Roman Empire) in July 1518. Numerous people took to dancing for days without rest, and, over the period of about one month, some of the people died from heart attack, stroke, or exhaustion. The laughter epidemic began on January 30, 1962, at a mission-run boarding school for girls in Kashasha. The laughter started with three girls and spread haphazardly throughout the school, affecting 95 of the 159 pupils, aged 12–18. Symptoms lasted from a few hours to 16 days in those affected.
caution Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sdWGlJrG6sQ :]
insomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Eιμαι πολυ περιεργη πως θα μιλαει καποιος ανδρας την γαλλικη Μπραχαμιώτισσα είσαι; Σε κάθε περίπτωση, τα γαλλικά είναι η πιο άχρηστη γλώσσα που κάποιος μπορεί να μάθει.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις