Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Screenshot καποιος γιατι ειμαι δουλεια. θα ΤΗΝ χρειαστω και θα την σβησουν οπουναναι.

done... έλα να με βρεις μετά. Θα΄μαι στο bar του Tony...

Δημοσ.

http://www.aggeliopo....htm?ca=3_s&w=1

ζητειται τυλιχτης(γυναικα ή ανδρας)για οβελιστηριο με εμπειρια και αντοχη στη πιεση.παρακαλω ατομα μονο πανω απο 30 ετων.

Απολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουν

Απολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουνΑπολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουν

Απολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουνΑπολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουνΑπολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουν

Απολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουνΑπολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουνΑπολαβές / Παροχές: διαθεσιμες εφοσον ζητηθουν

Δημοσ.

Ή να πανε δωρεαν για να αποκτήσουν προϋπηρεσία..

Tωρα που το λες, ειχα φιλο που μοιραζε διαφημιστικα για μια εταιρια και στο βιογραφικο του γραφει οτι εχει εργαστει στο τμημα μαρκετινγκ της εταιριας αυτης. καθολου απιθανο.

Σκεψου να γραφει ο αλλος τιποτα ψαρωτικο.

Δημοσ.

http://www.aggeliopolis.gr/kentriki_makedonia/Tylixtis_gia_obelistirio_Plhris_Apasxolisi_10684621.htm?ca=3_s&w=1

ζητειται τυλιχτης(γυναικα ή ανδρας)για οβελιστηριο με εμπειρια και αντοχη στη πιεση.παρακαλω ατομα μονο πανω απο 30 ετων.

Παλαιότερα ( πριν δύο - τρεις μήνες ) είχα δει μία αγγελία που ζητούσαν έμπειρο τυλιχτή - πληρωμή με ποσοστά :devil:

Tωρα που το λες, ειχα φιλο που μοιραζε διαφημιστικα για μια εταιρια και στο βιογραφικο του γραφει οτι εχει εργαστει στο τμημα μαρκετινγκ της εταιριας αυτης. καθολου απιθανο.

Σκεψου να γραφει ο αλλος τιποτα ψαρωτικο.

Ε κοίτα τυπικά εάν αυτή η εταιρεία ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να υπάρχει κάποια τμηματοποίηση και υπήρχε τμήμα marketing , ναι έχει εργαστεί στο τμήμα marketing της εταιρείας. :rolleyes:

Πρέπει να αρχίζω να γράφω παπαριές στο βιογραφικό μου μάλλον . :fear:

Δημοσ.

Συνεχίστε να δίνετε ιδέες εσείς ...

Ναι βρε black εμένα περιμένουν......να σαι βέβαιη ότι έχουν σκεφτεί κάθε πιθανό φόρο πριν καν περάσει από τα δικά μας μυαλά :-(

Μαθαίνοντας Γαλλικά με την.......

Alizee :-D

French.jpg

Έχω μια προφορά πωωωωωωω πολύ με γουστάρω :mrgreen:!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...