chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 2στα3. για αρχη καλα τα πηγα. Γιου χαβ δε ραιτ του αφραιντ!!!!! Το καταλάβαμε Πφφφφφφφφφφ, άντε μην σε στείλω στον βοιδομούρη και σένα να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποθέσεις σου Ειδικά αν του πεις για όνομα black_widow ετοιμάσου να κάτσεις μια εβδομάδα εκεί μέχρι να βρει πως γράφεται!!!!!!
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Βρέχει. Θέλω να κάνω σεξ. Χμμμμ πως προέκυψε η σύνδεση βροχής και σεχ; Να φανταστώ, στο βρώμικο μυαλό σου το πουλί σου είναι ο ουρανός και η Γη τα κοριτσάκια; FFS, άρρωστε!!!!!!!!
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Να στριμάρω λες και να βροντήξω μια γερή; Και το ρωτας?
black_widow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Πφφφφφφφφφφ, άντε μην σε στείλω στον βοιδομούρη και σένα να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποθέσεις σου Ειδικά αν του πεις για όνομα black_widow ετοιμάσου να κάτσεις μια εβδομάδα εκεί μέχρι να βρει πως γράφεται!!!!!! Πρώτη φορά που είχα πάει πριν χρόνια να βγάλω αριθμό μητρώου ΙΚΑ ήθελα να μπω στο γκισέ να τα γράψω μόνη μου τα στοιχεία στο PC ... Τόσο γρήγορα έγραφε ! Εννοείται ότι ελέγχουμε πρώτα ότι έχουν γράψει σωστά τα στοιχεία μας πριν φύγουμε
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Τι να κανει ενα κουνουπι οκτωβρη μηνα εξω? εχει βγαλει κρυο οχι μαλακιες.
slygeo87 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Και το ρωτας? Ξανθό, μελαχρινό. Διάλεξε και θα στην κάνω αφιέρωση την αποψινή.
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ξανθο ρε , τι ερωτησεις ειναι αυτες. Απλα μην ειναι teen .
black_widow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 καταραμενα κουνουπια Το σκότωσα πριν δύο μέρες το κωλοκούνουπο , είχε κατασκηνώσει στο δωμάτιο , με είχε ρημάξει στα τσιμπήματα και δεν έφευγε μέχρι που ήρθε και στάθηκε στο τοίχο μπροστά στο γραφείο . Αυτοκτονικές τάσεις το κουνούπι...
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Πρώτη φορά που είχα πάει πριν χρόνια να βγάλω αριθμό μητρώου ΙΚΑ ήθελα να μπω στο γκισέ να τα γράψω μόνη μου τα στοιχεία στο PC ... Τόσο γρήγορα έγραφε ! Εννοείται ότι ελέγχουμε πρώτα ότι έχουν γράψει σωστά τα στοιχεία μας πριν φύγουμε Δεν περίμενα ποτέ ότι κάποιος άνθρωπος δύναται να ναι τόσο ηλίθιος ώστε να αντιγράψει λάθος το επώνυμο μου. Προφανώς λάθος μου εφόσον μιλάμε για ΔΥ........ Αυτοκτονικές τάσεις το κουνούπι... Παίζει να φορολόγησε ο Πόλντο τα ρουφήγματα αίματος. Ικανό τον έχω.........
slygeo87 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 ξανθο ρε , τι ερωτησεις ειναι αυτες. Απλα μην ειναι teen . Το ψήνεις κι εσύ;
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Απλα μην ειναι teen . FFS ρε γιατί τσου teen; Εγώ είμαι fan των XXX της εταιρίας seventeen, δίνουν ρέστα τα Ουγγαρεζάκια Slygeo ψάξε videos από seventeen και έχεις εγγυημένη επιτυχία στο βραδινό εγχείρημα!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις