Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2στα3.

για αρχη καλα τα πηγα.

Γιου χαβ δε ραιτ του αφραιντ!!!!!

Το καταλάβαμε :devil:

Πφφφφφφφφφφ, άντε μην σε στείλω στον βοιδομούρη και σένα να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποθέσεις σου :-D

Ειδικά αν του πεις για όνομα black_widow ετοιμάσου να κάτσεις μια εβδομάδα εκεί μέχρι να βρει πως γράφεται!!!!!!

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Βρέχει. Θέλω να κάνω σεξ.

Χμμμμ πως προέκυψε η σύνδεση βροχής και σεχ;

Να φανταστώ, στο βρώμικο μυαλό σου το πουλί σου είναι ο ουρανός και η Γη τα κοριτσάκια;

FFS, άρρωστε!!!!!!!!

:-D

Δημοσ.

Πφφφφφφφφφφ, άντε μην σε στείλω στον βοιδομούρη και σένα να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποθέσεις σου :-D

Ειδικά αν του πεις για όνομα black_widow ετοιμάσου να κάτσεις μια εβδομάδα εκεί μέχρι να βρει πως γράφεται!!!!!!

Πρώτη φορά που είχα πάει πριν χρόνια να βγάλω αριθμό μητρώου ΙΚΑ ήθελα να μπω στο γκισέ να τα γράψω μόνη μου τα στοιχεία στο PC ... Τόσο γρήγορα έγραφε ! Εννοείται ότι ελέγχουμε πρώτα ότι έχουν γράψει σωστά τα στοιχεία μας πριν φύγουμε B)

Δημοσ.

Και το ρωτας?

Ξανθό, μελαχρινό. Διάλεξε και θα στην κάνω αφιέρωση την αποψινή.

Δημοσ.

καταραμενα κουνουπια :mad:

Το σκότωσα πριν δύο μέρες το κωλοκούνουπο , είχε κατασκηνώσει στο δωμάτιο , με είχε ρημάξει στα τσιμπήματα και δεν έφευγε μέχρι που ήρθε και στάθηκε στο τοίχο μπροστά στο γραφείο . Αυτοκτονικές τάσεις το κουνούπι...

Δημοσ.

Πρώτη φορά που είχα πάει πριν χρόνια να βγάλω αριθμό μητρώου ΙΚΑ ήθελα να μπω στο γκισέ να τα γράψω μόνη μου τα στοιχεία στο PC ... Τόσο γρήγορα έγραφε ! Εννοείται ότι ελέγχουμε πρώτα ότι έχουν γράψει σωστά τα στοιχεία μας πριν φύγουμε B)

Δεν περίμενα ποτέ ότι κάποιος άνθρωπος δύναται να ναι τόσο ηλίθιος ώστε να αντιγράψει λάθος το επώνυμο μου.

Προφανώς λάθος μου εφόσον μιλάμε για ΔΥ........:-(

Αυτοκτονικές τάσεις το κουνούπι...

Παίζει να φορολόγησε ο Πόλντο τα ρουφήγματα αίματος.

Ικανό τον έχω.........:devil:

Δημοσ.

ξανθο ρε , τι ερωτησεις ειναι αυτες.

Απλα μην ειναι teen .

Το ψήνεις κι εσύ;

Δημοσ.

Απλα μην ειναι teen .

FFS ρε γιατί τσου teen;

Εγώ είμαι fan των XXX της εταιρίας seventeen, δίνουν ρέστα τα Ουγγαρεζάκια :-D

Slygeo ψάξε videos από seventeen και έχεις εγγυημένη επιτυχία στο βραδινό εγχείρημα!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...