pappous_soulis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Για να βάλει emoticon ο freedubus κάτι άσχημο παίχτηκε..
black_widow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Είχες φουλάρει και στο μάνα; Μπα , για αυτό ήθελα λίγο rest να γεμίσω από MP.
slygeo87 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Στη μάνα σου το 'πες ή της έκανες μουνί το λαπτοπ;
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 3 ιστορίες Ελληνικού Δημοσίου. Πάω να βγάλω κάρτα ανεργίας την περασμένη εβδομάδα. Δίνω στον βοιδομούρη του ΟΑΕΔ τρία έγγραφα με τα στοιχεία μου. Εκκαθαριστικό εφορίας, Ε1 και ταυτότητα. Ο άνθρωπος κατάφερε να μου εκδώσει κάρτα με λάθος στοιχεία Ορκίστηκα το 2008 και δεν πήρα το πτυχίο σε πάπυρο γιατί δεν το δίνουν στην σχολή μας......Μας δίνουν τρία αντίγραφα πτυχίου στην ορκωμοσία (Οικονομικό Νομικής). Αδιαφόρησα για τον πάπυρο αλλά κάποια στιγμή θέλησα να πάω να κινήσω τις διαδικασίες να τον πάρω. Πήγα στην γραμματεία λοιπόν τον Γενάρη, έκανα την αίτηση, πλήρωσα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά και μου είπαν σε 6 μήνες να τηλεφωνήσω σε ένα νούμερο για να δω αν είναι έτοιμος για να πάω να τον παραλάβω. 6 μήνες μετά τον Γενάρη είναι ο Ιούλης, κανείς δεν απάντησε στο τηλέφωνο όπως ήταν φυσικό. Παίρνω την περασμένη Παρασκευή τηλέφωνο, απαντάνε τους δίνω τα στοιχεία μου και μου λένε πως ο πάπυρος μάλλον θα είναι έτοιμος τον Γενάρη, αλλά αν θέλω να τους κάνω ένα τηλέφωνο λίγο πριν τις γιορτές μπας και είναι έτοιμος. Η ακρόπολη φτιάχτηκε πιο γρήγορα από έναν γαμημένο πάπυρο Πήγα την Παρασκευή να βγάλω δίπλωμα νέου τύπου.....είχα εκτυπώσει όλα τα χαρτιά από το σπίτι, είχα γράψει όλα μου τα στοιχεία για να μην καθυστερώ.....τα δίνω στον υπάλληλο και μου λέει πως αυτά τα χαρτιά δεν κάνουν. Στην ερώτηση μου "γιατί το γαμημένο υπουργείο έχει άλλα χαρτιά προς συμπλήρωση στην ιστοσελίδα του στο internet" πήρα ως απάντηση ένα βλέμμα αγγελάδας GREEK COUNTRY FOR TEH DICK!!!!!! Την ημέρα που θα μπορέσω να κάνω την xyz δουλειά με το μπουρδέλο απροβλημάτιστα θα νιώσω πολύ Ευρωπαίος. Μέχρι τότε για το ....πέος!!!!!!
caution Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Που πα ρε γιάπη με "προσημειωμένα" χαρτιά να το παίξεις ιστορία, εγώ δεν περιμένω και τέτοια... πάρε την χαρτούρα που σου δίνουν και συμπλήρωνε στο όρθιο μην έχουμε άλλα... εδώ είναι Βαλκάνια ρε!
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Που πα ρε γιάπη με "προσημειωμένα" χαρτιά να το παίξεις ιστορία, εγώ δεν περιμένω και τέτοια... πάρε την χαρτούρα που σου δίνουν και συμπλήρωνε στο όρθιο μην έχουμε άλλα... εδώ είναι Βαλκάνια ρε! Έχω προνοήσει και σε όλα τα πάρε δώσε μου με το Δημόσιο, παίρνω μαζί μου κάποιον "χαλαρό" συγγενή ή φίλο προκειμένου να μην χειροδικήσω σε στιλ απαντήσεων σαν αυτό που αναφέρεις. Ο βοιδομούρης που έκανε την μαλακία την γλίτωσε απλά και μόνο επειδή είχα πάει με την ξαδέρφη μου η οποία δεν με άφησε να μπω στον ΟΑΕΔ όταν διαπιστώσαμε το λάθος του και πήγε και το διόρθωσε μόνη της γιατί ξέροντας με καλά ήξερε ποια θα ήταν η συνέχεια.......
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 you angry cunt!! Δεν επιλέχτηκε τυχαία το avatar μου
chill Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 αρχιζω να φοβαμαι. Αν δεν είσαι ΔΥ και ιδιαίτερα βλάκας ΔΥ μην φοβάσαι. A ναι ξέχασα και αν δεν οδηγείς δίκυκλο . ΣΚΑΤΟΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΓΥΦΤΟΓΥΦΤΟΥΛΕΣ LES POULES (ξεκίνησα και γαλλικά μην ξεχνιόμαστε)
black_widow Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δεν επιλέχτηκε τυχαία το avatar μου Το καταλάβαμε
athlios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν είσαι ΔΥ και ιδιαίτερα βλάκας ΔΥ μην φοβάσαι. A ναι ξέχασα και αν δεν οδηγείς δίκυκλο . ΣΚΑΤΟΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΓΥΦΤΟΓΥΦΤΟΥΛΕΣ LES POULES (ξεκίνησα και γαλλικά μην ξεχνιόμαστε) 2στα3. για αρχη καλα τα πηγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις