leftermann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Eδω έχει ηλιο αλλά όχι πολυ ζέστη, ότι πρέπει για βόλτα στην παραλια τι λε ρε ανώμαλε. καταρχήν φυσάει πολύ. κατά δεύτερον, η παραλία αποψιλώθηκε. Δέντρο για δέντρο δεν άφησε ο μπεκρούλιακας που βγάλατε δήμαρχο. Παραλίγο να κόψουν και το πουλί του Βουκεφάλα ναούμ. Οπότε, τι διάλο να πας να κάνεις στην παραλία.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δεν είπα ότι θα παω για τους υπόλοιπους το είπα εγώ θα μείνω σπιτι.
leftermann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 α. Κι εγώ θα μείνω σπίτι. Λέω να ξεραθώ καμιά ώρα στον ύπνο, και το απόγιομα βλέπουμε. Για τους υπόλοιπους, να πάτε παραλία όλοι. Όλοι. Θέλω ησυχία για να κοιμηθώ.
aledjo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Κοψτις μλκιες και παρτον τηλεφωνο να πατε για μπυρες. στα ισα. αντρικια. oυφ..... αρχισαμε παλι τις εξυπναδες εγω αλλο ρωτησα.
freedubus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Οπότε, τι διάλο να πας να κάνεις στην παραλία. Μπάνιο. Εγώ πήγα. Φλώρε.
leftermann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 χα, ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ. Και αύγουστο αν θες. Έλα ναούμ, κι εγώ θα την κόψω απ την ρίζα. Επί του θέματος Φρη, δοκίμασε να κάνεις μπάνιο με τις πρώτες ζέστες της άνοιξης. Θα νιώσεις τον πόνο του κρύου διπλάσιο από ότι σε ένα μπάνιο τα χριστούγεννα ξερωγώ.
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 χα, ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ. Και αύγουστο αν θες. Έλα ναούμ, κι εγώ θα την κόψω απ την ρίζα. Επί του θέματος Φρη, δοκίμασε να κάνεις μπάνιο με τις πρώτες ζέστες της άνοιξης. Θα νιώσεις τον πόνο του κρύου διπλάσιο από ότι σε ένα μπάνιο τα χριστούγεννα ξερωγώ. ισχυει. η πιο κρυα θαλασσα ειναι τον απριλη.
leftermann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ισχυει. η πιο κρυα θαλασσα ειναι τον απριλη. για Μάρτιο μιλούσα εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις