freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Φταίει η τελευταία τσίρλα στην Ουγγαρία (εκεί δεν ήσουν; ). ναι ρε γαμησε τα φοβαμαι και τη σκια μου.
slygeo87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Φάτο κι από μένα! Δε μασάς εσύ. Εγκαταλείπω για απόψε..λέητσερ.
athlios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δεν εχεις καποιον κειδιπλα να του δωσεις να δοκιμασει λιγο ?, και μετα απο καμια ωρα.... βλεποντας και κανοντας.....
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Η μαλακία είναι οτι δεν θα μπορώ να το φάω σχεδόν ωμό όπως συνήθως για να μην το ρισκάρω, οπότε..
sugata Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σκεπαστή πίτα γύρο. Μερίδα πατάτες. Coca cola. Όχι, δεν πεινάω.
aledjo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 παιδια ψαχνω μηπως υπαρχει ετοιμη καμια "αιτηση για ραντεβου"! θελω να κανω πλακα σε ενα φιλο μου, που τρεχει με τη δουλεια του, και δεν εχει χρονο για τιποτα αλλο. θελω του στειλω και καλα μια αιτηση με πληρη στοιχεια, οτι και καλα το στελνω στη γραμματεα του και θελω να κλεισω ραντεβου μαζι του. κατι σαν υπουργος, γιατρος, οτι ναναι τελοσπαντων. ξερει κανεις?
athlios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Κοψτις μλκιες και παρτον τηλεφωνο να πατε για μπυρες. στα ισα. αντρικια. ------------------------------------------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=OdKZcg9Kp9I
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 freedubu το μοσχαρι εχει τα βακτηριδια/μικροβια στην επιφανεια και οχι μεσα.
leftermann Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 έλεος πρωί πρωί. Πρωί είναι εδώ έ, μην το ξεχνάς. Καλημέρες.
freedubus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 freedubu το μοσχαρι εχει τα βακτηριδια/μικροβια στην επιφανεια και οχι μεσα. Πού ήσουν χτες να μου το πείς ρε τσελεμεντέ της κακιάς ώρας;
Impious Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 σημερα εκανα το καλυτερο υπνο μετα απο πολυ καιροο φακ γιεα παω να ψησω τις μπριζολες , καλημερα http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w&ob=av2e
Προτεινόμενες αναρτήσεις