Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδί μου, το 'χουν γράψει στον τοίχο του σπιτιού μου με σπρέη. Και το βλέπω κάθε μέρα και γελάω.

Γελάω άδικα; Δεν είναι εθνικιστικό;

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ασε, σκοτωσε η αστυνομια καποιον που ισως και να ηταν εγκληματιας, και εχει γινει πουτανα η αγγλια. Φυσικα σπανε μαγαζια και κλεβουν πραγματα, και λενε οτι το κανουν για να δειξουν στους πλουσιους οτι κανουν οτι θελουν.

απο το /b/:

1312882472300.jpg

Δημοσ.

Και τους αεκτζήδες.

Αλλά εμείς έχουμε ωραία backfire, τύπου "Είμαστε - είμαστε από την Τουρκιά, τις μόδερ σας μπιμπιπ οθωμανικά", και άλλες τέτοιες εμπνεύσεις.

Δημοσ.

Και τους αεκτζήδες.

Αλλά εμείς έχουμε ωραία backfire, τύπου "Είμαστε - είμαστε από την Τουρκιά, τις μόδερ σας μπιμπιπ οθωμανικά", και άλλες τέτοιες εμπνεύσεις.

πιότητα...

ιν άδερ νιουζ, βρήκα τρόπο να γίνει υποφερτός ο imac

WP_000035.jpg

Δημοσ.

Ασε, σκοτωσε η αστυνομια καποιον που ισως και να ηταν εγκληματιας, και εχει γινει πουτανα η αγγλια. Φυσικα σπανε μαγαζια και κλεβουν πραγματα, και λενε οτι το κανουν για να δειξουν στους πλουσιους οτι κανουν οτι θελουν.

απο το /b/:

1312882472300.jpg

1312843903577.jpg

Δημοσ.

είπα να τρέξω λίγο και να παίξω και καμιά μπαλίτσα. Ήδη μου είπαν να κατέβω κανονικά φέτος γιατί οι 2 τερματοφύλακες που πήραν είναι για τα λιοντάρια αλλά ούτε για αστείο δεν πρόκειται να παίξω σοβαρά. Ούτε καν φιλικό δεν θέλω. Οικογενειακά διπλά και τέρμα.

κατάλαβα, θα σε μαζεύουν κάθε απόγευμα από το γήπεδο.

Μόλις έμεινα απο βενζίνη σε κάτι χωράφια win win !

τουλάχιστον έχεις 3g

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...