Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ρε παιδί μου, το 'χουν γράψει στον τοίχο του σπιτιού μου με σπρέη. Και το βλέπω κάθε μέρα και γελάω. Γελάω άδικα; Δεν είναι εθνικιστικό;
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 http://www.telegraph...lling-pins.html you riot, we have knives. Police advised residents of Notting Hill, Ladbroke Grove and Fulham to stay indoors as residents reported seeing men carrying machetes in the road. WTF. Εντάξει το looting, αυτό θυμίζει άγρια δύση.
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ασε, σκοτωσε η αστυνομια καποιον που ισως και να ηταν εγκληματιας, και εχει γινει πουτανα η αγγλια. Φυσικα σπανε μαγαζια και κλεβουν πραγματα, και λενε οτι το κανουν για να δειξουν στους πλουσιους οτι κανουν οτι θελουν. απο το /b/:
liopyr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Και τους αεκτζήδες. Αλλά εμείς έχουμε ωραία backfire, τύπου "Είμαστε - είμαστε από την Τουρκιά, τις μόδερ σας μπιμπιπ οθωμανικά", και άλλες τέτοιες εμπνεύσεις.
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Και τους αεκτζήδες. Αλλά εμείς έχουμε ωραία backfire, τύπου "Είμαστε - είμαστε από την Τουρκιά, τις μόδερ σας μπιμπιπ οθωμανικά", και άλλες τέτοιες εμπνεύσεις. πιότητα... ιν άδερ νιουζ, βρήκα τρόπο να γίνει υποφερτός ο imac
pappous_soulis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ασε, σκοτωσε η αστυνομια καποιον που ισως και να ηταν εγκληματιας, και εχει γινει πουτανα η αγγλια. Φυσικα σπανε μαγαζια και κλεβουν πραγματα, και λενε οτι το κανουν για να δειξουν στους πλουσιους οτι κανουν οτι θελουν. απο το /b/:
athlios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μόλις έμεινα απο βενζίνη σε κάτι χωράφια win win !
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μόλις έμεινα απο βενζίνη σε κάτι χωράφια win win ! ποσο μα%$#$%ς
gang Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 είπα να τρέξω λίγο και να παίξω και καμιά μπαλίτσα. Ήδη μου είπαν να κατέβω κανονικά φέτος γιατί οι 2 τερματοφύλακες που πήραν είναι για τα λιοντάρια αλλά ούτε για αστείο δεν πρόκειται να παίξω σοβαρά. Ούτε καν φιλικό δεν θέλω. Οικογενειακά διπλά και τέρμα. κατάλαβα, θα σε μαζεύουν κάθε απόγευμα από το γήπεδο. Μόλις έμεινα απο βενζίνη σε κάτι χωράφια win win ! τουλάχιστον έχεις 3g
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 και το πρωτο πραγμα που εκανες ειναι να ενημερωσεις ενα φορουμ. σε ποιο χωραφι εισαι να ερθω να σε παρω?
giorgos147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 να ερθω να σε παρω? Έφυγα για ταινία. Τι με έχει πιάσει αυτή τη περίοδο;
pavlinda Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Έφυγα για ταινία. Τι με έχει πιάσει αυτή τη περίοδο; τι εκανα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις