freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Η ερχόμενη εβδομάδα (πουτσόκρυο) θα είναι καθοριστική για την προσπάθεια που ξεκίνησα επιτέλους για να γίνω χειμερινός κολυμβητής. Mέχρι εδώ καλά τα κατάφερα.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν μπεις με -5 στη θαλασσα δεν εισαι χειμερινός κολυμβητης.&-
leftermann Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μέχρι εδώ ήταν καλοκαίρι ρε απατεώνα, τι κατάφερες;
Chrisxxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μέχρι εδώ ήταν καλοκαίρι ρε απατεώνα, τι κατάφερες; Eντελώς ποζερας ομως..
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εντάξει ρε μουνάρχιδα, αν σκεφτείτε οτι ποτέ δεν έχω κάνει μπάνιο εκτός Ιουνίου-Αυγούστου, κάτι είναι κι αυτό που κάνω φέτος.
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Και μόνο το οτι είναι ΟΚΤΩΒΡΗΣ κι εγώ κολυμπάω είναι τεράστιο προσωπικό ρεκόρ. Άσε που τις τελευταίες 2 βδομάδες κολυμπάω καθημερινά σε ένα ποτάμι με το πολύ 7 βαθμούς θερμοκρασία και διαταράσσω την ησυχία των γέρων γερμανών του διπλανού ξενοδοχειου με τις φωνές μου. Αρχιδέηδες να πούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις