Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

βαρυτητα των μαθηματων.. Καποιο πιάνει 7 ects, αλλο 5 κλπ.. Για να παρεις πτυχιο πρέπει να συγκεντρώσεις εναν καθορισμένο αριθμο ECTS.

Δημοσ.

Μόνο για Πτυχίο (4ετή σχολή), 60ects ανά έτος. Τα μαθήματα πως τα υπολογίζεις? Ξεχωριστά εργαστήρια και θεωρίες?

το καθε μαθημα εχει τα εργαστηρια του και μετρανε για τον βαθμο του μαθητος, δεν ειναι ξεχωριστα.

Δημοσ.

το καθε μαθημα εχει τα εργαστηρια του και μετρανε για τον βαθμο του μαθητος, δεν ειναι ξεχωριστα.

ναι το ξέρω αυτό... Εγώ ρωτάω πως τα μέτρησες. 10 μαθήματα πρώτου έτους είναι 10 θεωρίες και 10 εργαστήρια? (Χοντρικά)

Δημοσ.

Τί είναι τα ects;

Διδακτικές Μονάδες... Θα τις μάθεις με τον κακό τρόπο...

βαρυτητα των μαθηματων.. Καποιο πιάνει 7 ects, αλλο 5 κλπ.. Για να παρεις πτυχιο πρέπει να συγκεντρώσεις εναν καθορισμένο αριθμο ECTS.

καθε credit αντιστοιχει σε εναν αριθμο ωρων διδασκαλιας. εδω ειναι καθε ects=12 ωρες. πχ ενα μαθημα που αντιστοιχει σε 3 ects αημαινει οτι θα το εχουμε 3*12=36 ωρες στο προγραμμα μας και αυτες οι ωρες ειναι θεωρεια, ασκησεις, εργαστηρια, επισκεψεις σε εταιριες, προσωπικη δουλεια, αναλογα το μαθημα.

Δημοσ.

Τι, στις ώρες που λες, υπολογίζεις και προσωπική δουλειά εκτός σχολής?

οχιιιι. αυτο ειναι συνηθως για το μεγαλο project της χρονιας η την πτυχιακη. ειναι ωρες στο προγραμμα που ειναι για δουλεψεις για το project.

Δημοσ.

αμάλιστα...

καλα αυτες οι ωρες δεν φτανουν με την καμια ειδικα απο το τριτο ετος και μετα που εχουμε να κανουμε και εργαστηρια για το προτζεκτ. σε καθε κενο που υπαρχει στο προγραμμα τρεχεις να κανεις το προτζεκτ. αλλα τωρα με την πτυχιακη ειναι ωραια γτ μας δινουν και το δικο μας γραφειο για να δουλευουμε. :-D

Δημοσ.

ναι το ξέρω αυτό... Εγώ ρωτάω πως τα μέτρησες. 10 μαθήματα πρώτου έτους είναι 10 θεωρίες και 10 εργαστήρια? (Χοντρικά)

CHIM-H-100 γενικη χημεια

PHYS-H-100 γενικη φυσικη

INFO-H-100 πληροφορικη (αρχιτεκτονικη και προγραμματισμος)

LANG-H-100 αγγλικα

MECA-H-100 μηχανικη

MATH-H-100 αναλυση

MATH-H-101 γραμμικη αλγεβρα

MATH-H-102 γεωμετρια

TRAN-H-100 βασικες γνωσεις ειναι εισαγωγικο μαθημα

PROJ-H-1something προτζεκτ

5η φορα που το λεει η εβα.

γραφειο σου δωσαν , οχι ουρανοξυστη.

μα χαιρομαι τοσο πολυ :-D :-D :-D

Δημοσ.

ααα κριμα το κοριτσακι , δεν εχεις γραφειο στο σπιτις.

εχω και στο σπιτι μου. και μου εδωσαν και pc

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...