Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Πες γκανγκ.

θα σε συντηρησω για να σε βγαλω στο κλαρι μετα θανατον, θα σκανε οι νεκροφιλοι σε τιμες ευκαιριας

Τροπο συντηρησης λεμε sly

Επισης μπες MSN να σου πω κατι σλαι

Δημοσ.

3 χρόνια προπτυχιακοί και 2 μεταπτυχιακοί δεν είστε? Πόσα μαθήματα κάνεις μέσα σε αυτές τις 2 περιόδους...

60 (ects την χρονια)*5 (χρονια) 300 ects συνολο. καθε ects ειναι 12 ωρες διδασκαλιας οποτε καθε χρονια εχουμε 720 ωρες μαθηματων. για περασεις μια χρονια πρεπει να εχεις μεσο ορο 12 και 48 ects το λιγοτερο πανω απο την βαση. δικαιουσε ενα 8 η δυο 9. εγω ειμαι στο παλιο συστημα οποτε ηταν πιο ελαστικο κααααπως. αν εχεις τον μεσο αλλα εχεις ενα 6 πχ τοτε περνας την χρονια αλλα πρεπει να ξαναδωσεις το μαθημα, αν δεν το περασεις το μαθημα δεν μπορεις να προχωρησεις. επισης αν τα εχεις παει σκατα ξανακανεις την χρονια, ξαναπληρωνεις και μπορεις να παρεις μερικα μαθηματα του επομενου ετους.

εγω εκανα

ΒΑ1 10 μαθηματα 60 ects

ΒΑ2 14 μαθηματα 60 ects

ΒΑ3 18 μαθηματα 60 ects

ΜΑ1 14 μαθηματα 60 ects

ΜΑ2 θα δουμε δουμε εχω δικαιωμα να παω πανω απο 60 ects

Δημοσ.

60 (ects την χρονια)*5 (χρονια) 300 ects συνολο. καθε ects ειναι 12 ωρες διδασκαλιας οποτε καθε χρονια εχουμε 720 ωρες μαθηματων. για περασεις μια χρονια πρεπει να εχεις μεσο ορο 12 και 48 ects το λιγοτερο πανω απο την βαση. δικαιουσε ενα 8 η δυο 9. εγω ειμαι στο παλιο συστημα οποτε ηταν πιο ελαστικο κααααπως. αν εχεις τον μεσο αλλα εχεις ενα 6 πχ τοτε περνας την χρονια αλλα πρεπει να ξαναδωσεις το μαθημα, αν δεν το περασεις το μαθημα δεν μπορεις να προχωρησεις. επισης αν τα εχεις παει σκατα ξανακανεις την χρονια, ξαναπληρωνεις και μπορεις να παρεις μερικα μαθηματα του επομενου ετους.

εγω εκανα

ΒΑ1 10 μαθηματα 60 ects

ΒΑ2 14 μαθηματα 60 ects

ΒΑ3 18 μαθηματα 60 ects

ΜΑ1 14 μαθηματα 60 ects

ΜΑ2 θα δουμε δουμε εχω δικαιωμα να παω πανω απο 60 ects

Μόνο για Πτυχίο (4ετή σχολή), 60ects ανά έτος. Τα μαθήματα πως τα υπολογίζεις? Ξεχωριστά εργαστήρια και θεωρίες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...