Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

ναι... και αύριο έχει την εκπομπή-αγώνα στις 8 και 9 αντίστοιχα... να δω πότε θα κοιμηθώ...

Δημοσ.

τι ακριβως θες να μαθεις;

3 χρόνια προπτυχιακοί και 2 μεταπτυχιακοί δεν είστε? Πόσα μαθήματα κάνεις μέσα σε αυτές τις 2 περιόδους...

Δημοσ.

Εγώ θέλω να μάθω τι φοράς όταν κοιμάσαι.

οταν πιασουν τα ΧΟΝΤΡΑ κρυα φοραω τζιν και κολαν απο μεσα, διπλες καλτσες και μποτες μεχρι το γονατο. απο πανω φανελακι, λεπτη μπλουζιτζα και πουλοβερ και φυσικα χοντρο μπουφαν που καλυπτει και τον κωλο, γαντια, κασκολ και καμια φορα και σκουφακι κατω απο την κουκουλα του μπουφαν. μιλαμε για ΚΡΥΟ!!!!

that's what she said

Δημοσ.

σιγα βρε κοτσιρα, λαου λαου.

Λοιπόν, μου θύμησες ένα κοριτσάκι στη γειτονιά μου με νοητική υστέρηση. Μια φορα σκάει μύτη χεσμένο στην αυλή μου, τα χέρια επίσης τίγκα στο σκατό, πιάνει την πόρτα, την κάνει μουνί και φεύγει τρέχοντας και χαρούμενη, φωνάζοντας:

ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ

images?q=tbn:ANd9GcRCDSJIUEAZvVZZAV14tT7n_Tktj0xGVFfXTE_AnsSCm0-R1YF13wYWw78I

Δημοσ.

οταν πιασουν τα ΧΟΝΤΡΑ κρυα φοραω τζιν και κολαν απο μεσα, διπλες καλτσες και μποτες μεχρι το γονατο. απο πανω φανελακι, λεπτη μπλουζιτζα και πουλοβερ και φυσικα χοντρο μπουφαν που καλυπτει και τον κωλο, γαντια, κασκολ και καμια φορα και σκουφακι κατω απο την κουκουλα του μπουφαν. μιλαμε για ΚΡΥΟ!!!!

that's what she said

Αγόρασε ένα πάπλωμα ξερω 'γω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...