gang Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ναι... και αύριο έχει την εκπομπή-αγώνα στις 8 και 9 αντίστοιχα... να δω πότε θα κοιμηθώ...
evabb Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εύα, για δώσε ίνφο για το πρόγραμμα σπουδών σου... τι ακριβως θες να μαθεις;
gang Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 τι ακριβως θες να μαθεις; 3 χρόνια προπτυχιακοί και 2 μεταπτυχιακοί δεν είστε? Πόσα μαθήματα κάνεις μέσα σε αυτές τις 2 περιόδους...
salliara Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θέλω να μάθω τι φοράς όταν κοιμάσαι. οταν πιασουν τα ΧΟΝΤΡΑ κρυα φοραω τζιν και κολαν απο μεσα, διπλες καλτσες και μποτες μεχρι το γονατο. απο πανω φανελακι, λεπτη μπλουζιτζα και πουλοβερ και φυσικα χοντρο μπουφαν που καλυπτει και τον κωλο, γαντια, κασκολ και καμια φορα και σκουφακι κατω απο την κουκουλα του μπουφαν. μιλαμε για ΚΡΥΟ!!!! that's what she said
athlios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 εσυ σαλλιαρα το καλοκαιρι με τι κυκλοφοΡΑΣ εντος και εκτος σπιτιου. αστην εβα.
slygeo87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 σιγα βρε κοτσιρα, λαου λαου. Λοιπόν, μου θύμησες ένα κοριτσάκι στη γειτονιά μου με νοητική υστέρηση. Μια φορα σκάει μύτη χεσμένο στην αυλή μου, τα χέρια επίσης τίγκα στο σκατό, πιάνει την πόρτα, την κάνει μουνί και φεύγει τρέχοντας και χαρούμενη, φωνάζοντας: ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ
athlios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, μου θύμησες ένα κοριτσάκι στη γειτονιά μου με νοητική υστέρηση. αστοδιαλο ρε. καταταλλα.
slygeo87 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 οταν πιασουν τα ΧΟΝΤΡΑ κρυα φοραω τζιν και κολαν απο μεσα, διπλες καλτσες και μποτες μεχρι το γονατο. απο πανω φανελακι, λεπτη μπλουζιτζα και πουλοβερ και φυσικα χοντρο μπουφαν που καλυπτει και τον κωλο, γαντια, κασκολ και καμια φορα και σκουφακι κατω απο την κουκουλα του μπουφαν. μιλαμε για ΚΡΥΟ!!!! that's what she said Αγόρασε ένα πάπλωμα ξερω 'γω.
athlios Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Αντε να πιουμε καφεδακι να ξεμουδιασουμε. Της εΒας ηταν αυτα σλαι.
-nick- Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Αθλιε, ετσι θα σε συντηρησω μολις σε σκοτωσω Διαλεξε μεθοδο απο τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις