alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεύτερη μέρα προπόνηση στην προετοιμασία της ομάδας... 3x 10 λεπτά τρέξιμο και κάποια στιγμή ένιωθα τα πνευμόνια μου να καίγονται
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 είπα να τρέξω λίγο και να παίξω και καμιά μπαλίτσα. Ήδη μου είπαν να κατέβω κανονικά φέτος γιατί οι 2 τερματοφύλακες που πήραν είναι για τα λιοντάρια αλλά ούτε για αστείο δεν πρόκειται να παίξω σοβαρά. Ούτε καν φιλικό δεν θέλω. Οικογενειακά διπλά και τέρμα.
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 H schenkerla ή όπως σκατά λέγεται πρέπει να είναι μακράν η χειρότερη μπύρα που έχω πιεί. Ψαρίλα μόνο. Καλύτερα που δε σ' αρέσει μωρή κακιά, δε θέλω ούτε να σε φαντάζομαι να την παραγγέλνεις με τόσα λάμδα μαζεμένα.
Bat 21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 είπα να τρέξω λίγο και να παίξω και καμιά μπαλίτσα. Ήδη μου είπαν να κατέβω κανονικά φέτος γιατί οι 2 τερματοφύλακες που πήραν είναι για τα λιοντάρια αλλά ούτε για αστείο δεν πρόκειται να παίξω σοβαρά. Ούτε καν φιλικό δεν θέλω. Οικογενειακά διπλά και τέρμα. Mην παιξεις, την εκανα εκανα περυσι τη μ@λ@κι@ και αποτελεσμα; τραυματικη αρθριτιδα στον αριστερο αστραγαλο, ριξη τενοντα στον δεξιο ωμο και μια καλη ριξη στον δεξιο τετρακεφαλο απο κλωτσια!
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Mην παιξεις, την εκανα εκανα περυσι τη μ@λ@κι@ και αποτελεσμα; τραυματικη αρθριτιδα στον αριστερο αστραγαλο, ριξη τενοντα στον δεξιο ωμο και μια καλη ριξη στον δεξιο τετρακεφαλο απο κλωτσια! εντάξει ρε αδερφέ... δεν σημαίνει ότι επειδή εσύ χτύπησες δεν θα παίξουμε και μπάλα. Και εγώ με έναν χιαστό είμαι όλο όλο... έτσι είναι η μπάλα
Bat 21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλα ντε, μη βαρας! Εγω ελεγα να μην παιξεις στο πρωταθλημα και οχι στην προετημασια!
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καλα ντε, μη βαρας! Εγω ελεγα να μην παιξεις στο πρωταθλημα και οχι στην προετημασια! δεν βαράω... δεν έχω δύναμη να βαρέσω και να ήθελα. Απλά πάντα ξέρεις ότι όταν παίζεις μπάκα και ειδικά στα ερασιτεχνικά, έναν τραυματισμό τον έχεις σίγουρο.
Bat 21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αφου οποιος δεν εχει τεχνικη βαραει στα ερασιτεχνικα.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ενω στις υπολοιπες κατηγοριες στο Ελλαντα παιζεται ποιοτική μπαλα και οι αμυντικοι δεν ειναι ξυλοκοποι... Γενικότερα τραυματισμους θα εχει πολλους όποιος αθλειται και κυριως οποιος δεν αθλειται σωστά όπως στις μικρότερες κατηγοριες.
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το αυτό με τον Κρις αλλά ειδικότερα στην μπάλα που είναι ότι χειρότερο για τα πόδια... γόνατα, αστράγαλοι κτλ δεν μπορούν να μείνουν
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Να ρωτήσω, το "ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ" έχει χρησιμοποιηθεί για/προς κάποια ομάδα;
athlios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γιατί τη μια μπορώ να ανεβασω φωτό στο ινσο απο το αιφον και την άλλη μου λέει οτι είναι απενεργοποιημενο αυτό το χαρακτηριστικό;
Toufas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/8690602/London-riots-kitchen-staff-at-Notting-Hill-restaurant-The-Ledbury-protect-diners-with-rolling-pins.html you riot, we have knives.
alexzzz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Να ρωτήσω, το "ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ" έχει χρησιμοποιηθεί για/προς κάποια ομάδα; τούρκους λένε τους μπαογκ-τζίδες... αλλά αυτό το συγκεκριμένο δεν το έχω ξανά ακούσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις