Dark_son20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 και εδώ τα ίδια...αναγκάστηκα να κλείσω τον ανεμιστήρα
evabb Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ναι ενω με τα τζιν δεν παγωνει ο κωλος σου ειπα κατι για μπουφαν που κατεβενουν μεχρι τον κωλο. το μοναδικο σημειο που μενει ακαλυπτο σχετικα με μονο δυο στρωσεις ειναι απο το γονατο μεχρι την μεση του μηρου.
Toufas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Κοριτσα μην στεναχωριεστε, στην αγκαλιά μου δεν θα κρυωνετε. Ούτε απο τα αστεία μου.
salliara Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μου διαφεύγει τωρα, ποιος ξερει που ειναι καταχωνιασμενη. ειμαι (κάπου βόρεια) φασκιωμενη ολοκληρη και φαίνονται μονο τα μάτια
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μου διαφεύγει τωρα, ποιος ξερει που ειναι καταχωνιασμενη. ειμαι (κάπου βόρεια) φασκιωμενη ολοκληρη και φαίνονται μονο τα μάτια Δεν πειράζει, βάλε καμια φετινη με μαγιό.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 γαντια; φυσικα. και κανονικο δερμα εχω και καστορινα. Παντελόνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις