alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 αν σου πω οτι το ξεχασα...θα με πιστεψεις?.... 8α ρ8ει ο αδερφος μου και θα τις παρω...!Δεν φαινεται καλα το λαδι.. δεν φτάνει που ενημερώνω τον κόσμο του τόπικ μου κάνεις και παρατηρήσεις... btw δεν ξέρω αν είναι από το λιγούρη φωτογράφο ή από κάνα άλλο που είχε μηχανή.
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 τώρα πείτε ποιος έβαζε το λάδι... o culos στην φωτό...
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 δεν φτάνει που ενημερώνω τον κόσμο του τόπικ μου κάνεις και παρατηρήσεις... btw δεν ξέρω αν είναι από το λιγούρη φωτογράφο ή από κάνα άλλο που είχε μηχανή. μπορει να ειναι και τον λιγουρη φωτογραφο...Ο,τι να ναι εβγαζε... 8α πρεπει να γυρισει ο αδερφος μου για να τις δω του φωτογραφου. Αλλα και παλι ο culos ειναι μπροστα.Αν και live τον θυμομουν καλυτερο...μπορει να ηταν το λαδι..
gang Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 o culos στην φωτό... όχι όχι... ποιος έβαζε ΤΟ λάδι, ΣΤΟΝ culo
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ...μπορει να ηταν το λαδι.. σκεφτικά μια να γράψω "ή τα ποτά" αλλά μετά θυμήθηκα πόσο αραιωμένα ήταν... το λάδι ήταν- το λάδι! όχι όχι... ποιος έβαζε ΤΟ λάδι, ΣΤΟΝ culo δυστυχώς κανείς από τους 2 μας...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 θα σου κατεβάσω εγώ κάνα καντήλι... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΡΕ; καλά που έχω και μερικούς φίλους Καβαλιώτες που ανεβάζουν από καμία γιατί αν περίμενε από σένα ο Κρις ... κάηκε Να και καποιος που με σκέφτεται.
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 σκεφτικά μια να γράψω "ή τα ποτά" αλλά μετά θυμήθηκα πόσο αραιωμένα ήταν... το λάδι ήταν- το λάδι! δυστυχώς κανείς από τους 2 μας... νερακι του θεου πιναμε. Ειναι ωραια οταν χορευει,οταν μιλαει σε διωχνει...και οπως ειπαμε με αραια ποτα αναγκαστηκα την ακους και την καταλαβαινεις κιολας οποτε...
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Να και καποιος που με σκέφτεται. Ναι, αλλά άμα ξανά βάλεις smilie με καρδούλες δεν θα σε ξανά σκεφτώ... νερακι του θεου πιναμε.Ειναι ωραια οταν χορευει,οταν μιλαει σε διωχνει...και οπως ειπαμε με αραια ποτα αναγκαστηκα την ακους και την καταλαβαινεις κιολας οποτε... true dat... για αυτο γινονταν ολη η φασαρια? μην το βλέπεις έτσι... το αδικεί η φωτό
PaokToTheBone Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μην το βλέπεις έτσι... το αδικεί η φωτό ενα στοιχημα οτι ο athlios trollarei,don t feed the trolls! σημερα ειναι το opening του καινουργιου club που θα παιζει ο αδερφος μου...Αντε ελα!
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Οχι δε τρολαρω, απλα εχει γεμισει η πολη με κωλους. Σε οποιο ψευτομπαροκλαμπο να πας μετα τις 3 βγαινουν οι κωλοι 2-2.
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 ενα στοιχημα οτι ο athlios trollarei,don t feed the trolls! σημερα ειναι το opening του καινουργιου club που θα παιζει ο αδερφος μου...Αντε ελα! Έχω φύγει 07:00 από το σπίτι και θα γυρίσω 22:30... δεν υπάρχει περίπτωση να μπορώ μετά ούτε ταχύτητες στο αμάξι να αλλάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις