Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

12 ώρες τα νύχια του βάφει ο πούστης; Τι νύχια είναι αυτά.

Μπα, κάτι θα έπαθε το παλουκάρι.

Περιμένει να στεγνώσουν και δεν κινεί τα δαχτλα γιατι δεν θελει να τα χαλάσει.

προχτέ είχαμε φασόλια γίγαντες στον φούρνο, και χτε είχαμε αγκινάρες στην κατσαρόλα. Αν ακούσεις σήμερα πώς κλάνει το μωρό, θα κοκκινίσεις από ντροπή.

αγκινάρες!!! :wub: :wub: φασόλια! :wub:

Δημοσ.

πάντως μύθος παίδες τα περί φασολιών και αερίων και τέτοια ε. Σαν τις αγκινάρες δεν έχει. Σαπίλα.

Μπορεί να έχεις στουμπωμένο έσυ. Πάντως δεν είναι τόσο η ποσότητα των αερίων όσο η δυσοσμία που προκαλούν. :mrgreen:

Δημοσ.

Α, και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και επιστράτευσα καφέ... Παίχνίδι? μπα, το χω κόψει εδώ και χρόνια...

Δημοσ.

που να ειμαι...σπτι και δεν μπορω να ξυπνησω!ρε ξερεις κανενα game να κατεβασω να παιζω?

θα σου κατεβάσω εγώ κάνα καντήλι... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΡΕ;

καλά που έχω και μερικούς φίλους Καβαλιώτες που ανεβάζουν από καμία γιατί αν περίμενε από σένα ο Κρις ... κάηκε

299543_2255274414217_1019016607_2453520_7347122_n.jpg

Δημοσ.

Α, και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και επιστράτευσα καφέ... Παίχνίδι? μπα, το χω κόψει εδώ και χρόνια...

ναι αλλα δεν συμφερει να βγαινεις εξω πλεον και ειναι καλη λυση να καψουμε τους εγκεφαλους μας.

Λες να πιω καφε?Δεν το συνη8ιζω αλλα εναν γαλλικο θα παω να τον κανω.Αλλα πειναω κιολας...Πως γινεται καθε φορα που ξυπναω να πειναω κιολας...

καλά που έχω και μερικούς φίλους Καβαλιώτες που ανεβάζουν από καμία γιατί αν περίμενε από σένα ο Κρις ... κάηκε

αν σου πω οτι το ξεχασα...θα με πιστεψεις?....

8α ρ8ει ο αδερφος μου και θα τις παρω...!Δεν φαινεται καλα το λαδι..

αν σου πω οτι το ξεχασα...θα με πιστεψεις?....

8α ρ8ει ο αδερφος μου και θα τις παρω...!Δεν φαινεται καλα το λαδι..

Δημοσ.

leftermann τι είναι αυτό που βρήκα τυχαία ρε ανθέλληνα;

• similar to turkish doner, but not the same. This is pork meat. Turks do not consume pork, as far as I know. To tell the truth, turkish doner is much much tastier than greek gyros

leftermann πριν από 4 χρόνια

Δημοσ.

ναι αλλα δεν συμφερει να βγαινεις εξω πλεον και ειναι καλη λυση να καψουμε τους εγκεφαλους μας.

Λες να πιω καφε?Δεν το συνη8ιζω αλλα εναν γαλλικο θα παω να τον κανω.Αλλα πειναω κιολας...Πως γινεται καθε φορα που ξυπναω να πειναω κιολας...

Πολλές ερωτήσεις. Λοιπόν... Ούτε εγώ βγαίνω έξω, αλλά δεν καίω και εγκέφαλο. Πιες καφέ. Συνήθως όλοι πεινάμε μετά το πρωινό ξύπνημα... Δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά έχουν περάσει αρκετές ώρες από το τελευταίο σου γεύμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...