viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 εχει πεσει μια νεκρα στο ΟΟΤ η ιδεα μου? in other news για 3 λεπτα εξετασης στο υπουργειο συγκοινωνιων επρεπε να καθησουμε για 70 λεπτα στην αιθουσα με τους υπολογιστες... [δημοσιο φορ εβαρ]
vocals_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παίζει να το 'χει διαβάσει κανείς; http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=4672043
black_widow Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 (πουφ, τελείωσε το ευρώ μου. Θα πάω να πιάσω κουβέντα με εκείνο το καλό το κυριούλη που κάθεται στο ταμείο και καπνίζει). Γάμησε τα , όσο απασχολημένος και αν δείχνεις αυτοί συνεχίζουν να έρχονται. Αν είσαι και γυναίκα κιόλας νιώθουν και μία υποχρέωση να στην πέσουν μερικοί...
leftermann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 τι έπαθε ο Άθλιος, άρρωστος είναι; 12+ ώρες χωρίς πόστ το οοτ;;;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 τι έπαθε ο Άθλιος, άρρωστος είναι; 12+ ώρες χωρίς πόστ το οοτ;;; Βάφει τα νύχια του.
salliara Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Νωρίς σηκώθηκα και σήμερα. Ολες τις δουλειές μου τις έκανα. Sure.
leftermann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Βάφει τα νύχια του. 12 ώρες τα νύχια του βάφει ο πούστης; Τι νύχια είναι αυτά. Μπα, κάτι θα έπαθε το παλουκάρι.
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χθες ψήσαμε με ερωτοχτυπημένο κολλητό 3 διαφορετικά είδη λουκάνικου, μπιφτέκια και πίτες. Αν ήμουν σήμερα στο Άουσβιτς, θα έπαιρνα επίδομα με τις κλανιές που ρίχνω.
athlios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Όντως το λουκάνικο με γαμάει κι εμένα. QFT Βάφει τα νύχια του. δε μπορω να εκφραστω ελευθερα γαμω. τι έπαθε ο Άθλιος, άρρωστος είναι; 12+ ώρες χωρίς πόστ το οοτ;;; μια μερα δε μπορει κανεις να κοιμηθει λιγο , να αργησει απτηδουλειατου.
leftermann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Χθες ψήσαμε με ερωτοχτυπημένο κολλητό 3 διαφορετικά είδη λουκάνικου, μπιφτέκια και πίτες. Αν ήμουν σήμερα στο Άουσβιτς, θα έπαιρνα επίδομα με τις κλανιές που ρίχνω. προχτέ είχαμε φασόλια γίγαντες στον φούρνο, και χτε είχαμε αγκινάρες στην κατσαρόλα. Αν ακούσεις σήμερα πώς κλάνει το μωρό, θα κοκκινίσεις από ντροπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις