freedubus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 δεν είσαι μουσάτος μουστακαλής. έχεις μπράδερ;
liopyr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 (πουφ, τελείωσε το ευρώ μου. Θα πάω να πιάσω κουβέντα με εκείνο το καλό το κυριούλη που κάθεται στο ταμείο και καπνίζει). -Τελείωσε η ώρα μου ε; -Ε, ναι. -Να σου πω, γίνεται την άλλη φορά, αφού τελειώσει η ώρα να μη το κλείνεις αμέσως τον υπολογιστή για να προλαβαίνω να ακούσω το τραγούδι; -Δε το κάνω εγώ, κλείνει μόνο του. -ΩΩΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ; -Ναι. -Ωραίο! - -Τι κάνεις εσύ όλα καλά; -Καλά. -Εμείς άστα, προβλήματα. -Ναι. -Η γιαγιά μου, είναι άρρωστη. -Ε, συμβαίνουν αυτά στους μεγάλους ανθρώπους συνήθως. -Εσένα η γιαγιά σου καλά είναι; -Καλά, έχει πεθάνει. -Εμένα έχει πεθάνει ο παππούς μου, εδώ και 4 χρόνια. -Ωραία. -Εσείς την ξεθάψατε; -Όχι, την κάψαμε. - - - -Που πας, φεύγεις; -ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ!!
slygeo87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Τελικά πήδος θα πέσει; Λοιπόν, έψαχνα google και πέφτω σε μία φωτογραφία. Μόλις τη βλέπω λέω θα τη δείξω στη YiN να γουστάρει. So...
Προτεινόμενες αναρτήσεις