marios32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πω... που το θυμήθηκες το hemo ρε... Έπινα μικρός..
apd453 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Όχι να το παινευτώ αλλά το καϊμάκι που πετυχένω στο τούρκικο είναι καλύτερο από iphone2000. Ηδονίστηκα πάλι.
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 τι τουρκικο *τοβυζιτηςπαπιας. ελληνικο θα τον λεμε ειπαμε.
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Απο γειτονικο θρεντ : "Τα μαγιό έγιναν Βραζιλιάνικα.Οι κώλοι παρέμειναν Ποντιακοί.."
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Εψαχνα εναν ραδιοφωνικο σταθμο στο facebook, και μπαινω κατα τυχη σε μια ομαδα με αυτο το ονομα η οποια ομως ανηκει σε ραδιοφωνικο σταθμο στην ισπανια. Ε. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εχουν γραψει απο κατω ερωτησεις/αφιερωσεις/σχολια ξερωγω για τον ελληνικο σταθμο χωρις καν να κοιταξουν στα ινφος. Εχω λιωσει στο γελιο. ραδιακι m se παρακαλωωω 9elw na baleis t Hot ths Inna kai na t afierwseis st 3o gumnasio Edessas st tmhma B1!!!!SE IKETEUWWWW!!!!Me plii agapiiii Anastasia filakia rufixta!!♥
leftermann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Άθλιε, πες με κάτι αν θες: κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου εκτός από το να ποστάρεις σαχλαμάρες εδώ πέρα;
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Άθλιε, πες με κάτι αν θες: κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου εκτός από το να ποστάρεις σαχλαμάρες εδώ πέρα; αυτη ειναι μια παρα πολυ καλη ερωτηση.
athlios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Άθλιε, πες με κάτι αν θες: κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου εκτός από το να ποστάρεις σαχλαμάρες εδώ πέρα; Tα τελευταια 2 χρονια[νομιζω] οχι. Αλλα πληρωνομαι για αυτο. (πως σου φανηκε). σου θιξαμε τις ποντιες.
freedubus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πείτε ποιά πραγματικά γαμάτη σειρά εποχής να δω; Δεν είμαι "σειράκιας" που βλέπει ο,τι κυκλοφορεί, έχω δεί μονο τους 2 Σπάρτακους και το Game of thrones. Nα δω το Legend of the seeker ή το Deadwood;
evabb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πείτε ποιά πραγματικά γαμάτη σειρά εποχής να δω; Δεν είμαι "σειράκιας" που βλέπει ο,τι κυκλοφορεί, έχω δεί μονο τους 2 Σπάρτακους και το Game of thrones. Nα δω το Legend of the seeker ή το Deadwood; fringe! θα σου ελεγα και House αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα σου αρεσει.
leftermann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Tα τελευταια 2 χρονια[νομιζω] οχι. Αλλα πληρωνομαι για αυτο. (πως σου φανηκε). σου θιξαμε τις ποντιες. ναι ρε, με θίξατε τις πόντιες ναούμ. Πληρώνεσαι; Μμμμ... Μαύρα εννοειται ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις