Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Όχι να το παινευτώ αλλά το καϊμάκι που πετυχένω στο τούρκικο είναι καλύτερο από iphone2000.

Ηδονίστηκα πάλι.

Δημοσ.

Εψαχνα εναν ραδιοφωνικο σταθμο στο facebook, και μπαινω κατα τυχη σε μια ομαδα με αυτο το ονομα η οποια ομως ανηκει σε ραδιοφωνικο σταθμο στην ισπανια. Ε. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εχουν γραψει απο κατω ερωτησεις/αφιερωσεις/σχολια ξερωγω για τον ελληνικο σταθμο χωρις καν να κοιταξουν στα ινφος. Εχω λιωσει στο γελιο.

ραδιακι m se παρακαλωωω 9elw na baleis t Hot ths Inna kai na t afierwseis st 3o gumnasio Edessas st tmhma B1!!!!SE IKETEUWWWW!!!!

Me plii agapiiii Anastasia

filakia rufixta!!♥

Δημοσ.

Άθλιε, πες με κάτι αν θες: κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου εκτός από το να ποστάρεις σαχλαμάρες εδώ πέρα;

αυτη ειναι μια παρα πολυ καλη ερωτηση.

Δημοσ.

Άθλιε, πες με κάτι αν θες: κάνεις τίποτα άλλο στην ζωή σου εκτός από το να ποστάρεις σαχλαμάρες εδώ πέρα;

Tα τελευταια 2 χρονια[νομιζω] οχι. Αλλα πληρωνομαι για αυτο. (πως σου φανηκε).

σου θιξαμε τις ποντιες.

Δημοσ.

Πείτε ποιά πραγματικά γαμάτη σειρά εποχής να δω; Δεν είμαι "σειράκιας" που βλέπει ο,τι κυκλοφορεί, έχω δεί μονο τους 2 Σπάρτακους και το Game of thrones. Nα δω το Legend of the seeker ή το Deadwood;

Δημοσ.

Πείτε ποιά πραγματικά γαμάτη σειρά εποχής να δω; Δεν είμαι "σειράκιας" που βλέπει ο,τι κυκλοφορεί, έχω δεί μονο τους 2 Σπάρτακους και το Game of thrones. Nα δω το Legend of the seeker ή το Deadwood;

fringe! θα σου ελεγα και House αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα σου αρεσει.

Δημοσ.

Tα τελευταια 2 χρονια[νομιζω] οχι. Αλλα πληρωνομαι για αυτο. (πως σου φανηκε).

σου θιξαμε τις ποντιες.

ναι ρε, με θίξατε τις πόντιες ναούμ.

Πληρώνεσαι; Μμμμ... Μαύρα εννοειται ε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...