marios32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μεγαλυτερος μαζοχισμος απο την καρτα δεν υπαρχει. να τρεχεις ολη την ωρα για μοναδες και να μην μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο οταν το χρειαζεσαι. ασε που ειναι και πιο ακριβη απο την συνδεση στην τελικη. Τι λές ρε Εύα... Με την frog αν βάλω 10 ευρώ το μήνα έχω 20... και πρέπει να μιλήσεις πολύ ώρα για να τα φάς. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ακριβότερη η κάρτα.. Τουλαχιστον οι Frog. Q κτλ...
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι λές ρε Εύα... Με την frog αν βάλω 10 ευρώ το μήνα έχω 20... και πρέπει να μιλήσεις πολύ ώρα για να τα φάς. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ακριβότερη η κάρτα.. Τουλαχιστον οι Frog. Q κτλ... στην ελλαδα που εχω what's up καρτα ενα τηλεφωνο να κανω εχει τελειωσει η γαμωκαρτα. σαν χαλαζι πεφτουν οι μοναδες. εδω με 25 ευρω + οτι μενει απο τον προηγουμενο μηνα μιλαω μεχρι να τα φαω προς οτιδηποτε κουδουνιζει και εχω και 10000 μηνυματα. μονο τα τηλεφωνα στην ελλαδα πηγαινουν εξτρα.
marios32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 στην ελλαδα που εχω what's up καρτα ενα τηλεφωνο να κανω εχει τελειωσει η γαμωκαρτα. σαν χαλαζι πεφτουν οι μοναδες. εδω με 25 ευρω + οτι μενει απο τον προηγουμενο μηνα μιλαω μεχρι να τα φαω προς οτιδηποτε κουδουνιζει και εχω και 10000 μηνυματα. μονο τα τηλεφωνα στην ελλαδα πηγαινουν εξτρα. Τώρα τι κάθεσαι και μου συγκρίνεις ; Δεν σου μιλάω για whats up(Που δεν έχει χρέωση/δευτερόλεπτο.. βάλε πακέτο του στύλ frog, Q να δεις πόσο θα μιλάς ) , πόσο μάλλον για το εξωτερικό. Μιλάμε για διαφορετικά πακέτα. Το whats up είναι πλέον είναι κοροϊδία.. 0.21 λεπτά το λεπτό Χ 20 ευρώ είναι 4.2 ώρες, βάλε και τον φόρο μέσα 4 ώρες. Προς όλους και όλα με 10 ευρώ.(frog[έχει διπλασιασμό], για Q κάνε 0.27)
freedubus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 10€ κάρτα, κάθε κάτι μήνες. Σπάταλοι 3€ κάρτα (που μου τη βάζει άλλος) κάθε 11 μήνες, ίσα για να μην κοπεί η σύνδεση. και αναπάντητες σε όσους θέλω να μιλήσω για να με παίρνουν αυτοί. Δεν πα να πεθαίνω, αναπάντητη. σπάταλε
-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 3€ κάρτα (που μου τη βάζει άλλος) κάθε 11 μήνες, ίσα για να μην κοπεί η σύνδεση. και αναπάντητες σε όσους θέλω να μιλήσω για να με παίρνουν αυτοί. Δεν πα να πεθαίνω, αναπάντητη. σπάταλε Ε προφανως αν το εφαρμοζαν πολλοι αυτο θα μεναμε μονο στις αναπαντητες, οπως στο γυμνασιο.
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 3€ κάρτα (που μου τη βάζει άλλος) κάθε 11 μήνες, ίσα για να μην κοπεί η σύνδεση. και αναπάντητες σε όσους θέλω να μιλήσω για να με παίρνουν αυτοί. Δεν πα να πεθαίνω, αναπάντητη. σπάταλε τσιπη
freedubus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγώ παρόλη την κατάθλιψαρα και τις αυτοκτονικές τάσεις που έχουν χτυπήσει κόκκινο τελευταια, κάθε μερα κάνω γαμάτα υπερφυσικά πράγματα. Σήμερα κολυμπούσα αρκετή ώρα σε ένα παγωμένο ποτάμι/πηγή, η θερμοκρασία του νερού ήταν στάνταρ 5-6 βαθμοί.
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγώ παρόλη την κατάθλιψαρα και τις αυτοκτονικές τάσεις που έχουν χτυπήσει κόκκινο τελευταια, κάθε μερα κάνω γαμάτα υπερφυσικά πράγματα. Σήμερα κολυμπούσα αρκετή ώρα σε ένα παγωμένο ποτάμι/πηγή, η θερμοκρασία του νερού ήταν στάνταρ 5-6 βαθμοί. σφιγγει το δερμα Σε νιώθω:Ρ
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγώ παρόλη την κατάθλιψαρα και τις αυτοκτονικές τάσεις που έχουν χτυπήσει κόκκινο τελευταια, κάθε μερα κάνω γαμάτα υπερφυσικά πράγματα. Σήμερα κολυμπούσα αρκετή ώρα σε ένα παγωμένο ποτάμι/πηγή, η θερμοκρασία του νερού ήταν στάνταρ 5-6 βαθμοί. μαζοχιστικες τασεις το λες παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις