Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεγαλυτερος μαζοχισμος απο την καρτα δεν υπαρχει. να τρεχεις ολη την ωρα για μοναδες και να μην μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο οταν το χρειαζεσαι. ασε που ειναι και πιο ακριβη απο την συνδεση στην τελικη.

Τι λές ρε Εύα... Με την frog αν βάλω 10 ευρώ το μήνα έχω 20... και πρέπει να μιλήσεις πολύ ώρα για να τα φάς.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ακριβότερη η κάρτα.. Τουλαχιστον οι Frog. Q κτλ...

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Τι λές ρε Εύα... Με την frog αν βάλω 10 ευρώ το μήνα έχω 20... και πρέπει να μιλήσεις πολύ ώρα για να τα φάς.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ακριβότερη η κάρτα.. Τουλαχιστον οι Frog. Q κτλ...

στην ελλαδα που εχω what's up καρτα ενα τηλεφωνο να κανω εχει τελειωσει η γαμωκαρτα. σαν χαλαζι πεφτουν οι μοναδες. εδω με 25 ευρω + οτι μενει απο τον προηγουμενο μηνα μιλαω μεχρι να τα φαω προς οτιδηποτε κουδουνιζει και εχω και 10000 μηνυματα. μονο τα τηλεφωνα στην ελλαδα πηγαινουν εξτρα.

Δημοσ.

στην ελλαδα που εχω what's up καρτα ενα τηλεφωνο να κανω εχει τελειωσει η γαμωκαρτα. σαν χαλαζι πεφτουν οι μοναδες. εδω με 25 ευρω + οτι μενει απο τον προηγουμενο μηνα μιλαω μεχρι να τα φαω προς οτιδηποτε κουδουνιζει και εχω και 10000 μηνυματα. μονο τα τηλεφωνα στην ελλαδα πηγαινουν εξτρα.

Τώρα τι κάθεσαι και μου συγκρίνεις ; Δεν σου μιλάω για whats up(Που δεν έχει χρέωση/δευτερόλεπτο.. βάλε πακέτο του στύλ frog, Q να δεις πόσο θα μιλάς ) , πόσο μάλλον για το εξωτερικό.

Μιλάμε για διαφορετικά πακέτα. Το whats up είναι πλέον είναι κοροϊδία..

0.21 λεπτά το λεπτό Χ 20 ευρώ είναι 4.2 ώρες, βάλε και τον φόρο μέσα 4 ώρες. Προς όλους και όλα με 10 ευρώ.(frog[έχει διπλασιασμό], για Q κάνε 0.27)

Δημοσ.

10€ κάρτα, κάθε κάτι μήνες.

Σπάταλοι :o

3€ κάρτα (που μου τη βάζει άλλος) κάθε 11 μήνες, ίσα για να μην κοπεί η σύνδεση. και αναπάντητες σε όσους θέλω να μιλήσω για να με παίρνουν αυτοί. Δεν πα να πεθαίνω, αναπάντητη.

σπάταλε

Δημοσ.

3€ κάρτα (που μου τη βάζει άλλος) κάθε 11 μήνες, ίσα για να μην κοπεί η σύνδεση. και αναπάντητες σε όσους θέλω να μιλήσω για να με παίρνουν αυτοί. Δεν πα να πεθαίνω, αναπάντητη.

σπάταλε

Ε προφανως αν το εφαρμοζαν πολλοι αυτο θα μεναμε μονο στις αναπαντητες, οπως στο γυμνασιο.

Δημοσ.

σπάταλε

τσιπη :mad:

Δημοσ.

εγώ παρόλη την κατάθλιψαρα και τις αυτοκτονικές τάσεις που έχουν χτυπήσει κόκκινο τελευταια, κάθε μερα κάνω γαμάτα υπερφυσικά πράγματα. Σήμερα κολυμπούσα αρκετή ώρα σε ένα παγωμένο ποτάμι/πηγή, η θερμοκρασία του νερού ήταν στάνταρ 5-6 βαθμοί.

Δημοσ.

εγώ παρόλη την κατάθλιψαρα και τις αυτοκτονικές τάσεις που έχουν χτυπήσει κόκκινο τελευταια, κάθε μερα κάνω γαμάτα υπερφυσικά πράγματα. Σήμερα κολυμπούσα αρκετή ώρα σε ένα παγωμένο ποτάμι/πηγή, η θερμοκρασία του νερού ήταν στάνταρ 5-6 βαθμοί.

σφιγγει το δερμα

Σε νιώθω:Ρ

:whistle:

Δημοσ.

μαζοχιστικες τασεις το λες παντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...