Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω ντρεπομαι που δινω 40ευρω καθε μηνα στη βοδαφον. Λεω να το κοψω τελειως ή να παω να παρω κανα καρτοκινητο γουατσαπ ή γουιντ ξερωγω.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Μου αρκει 1 ωρα.. Το what's το είχα μονο για τα μηνυματα αλλά πλεον είναι εντελώς ασύμφορο και δεν τα χρειαζομαι πια.

Τότε εντάξει.

Πάντως εγώ την βγάζω με frog, κάθε μήνα 5 ευρώ και μου τα διπλασιάζει. Ένα δεκάρικο και είμαι κομπλέ, είναι και χρέωση ανά δευτερόλεπτο και με έχει βολέψει.

*Πριν είχα Q αλλά πήγα frog γιατί είναι λίγο πιο φθηνή.

Δημοσ.

ναι οχι θα μαι σαν εσας τους τζαμπατζήδες με τις κάρτες, να κάνω αναπάντητες και call back...

<_<

βρησκουν και τα κανουνε

Δημοσ.

ναι οχι θα μαι σαν εσας τους τζαμπατζήδες με τις κάρτες, να κάνω αναπάντητες και call back...

<_<

:-D Εγω στέλνω μηνυματα.

Εγω ντρεπομαι που δινω 40ευρω καθε μηνα στη βοδαφον. Λεω να το κοψω τελειως ή να παω να παρω κανα καρτοκινητο γουατσαπ ή γουιντ ξερωγω.

και γω σε τετοια φάση ημουν.

Δημοσ.

Συνδεση κ εγω 60 λεπτα το μηνα δωρεαν εχω, γυρω στο 15-20ευρω το μηνα να δινω ισως κ λιγοτερο δεν ξερω ειναι προγραμμα του φαδερ

Δημοσ.

εγω 20κάτι δίνω και με απειλούνε κιολας, καταλαβες.

Ενας φίλος που ειχε και έχει λογαριασμους των 150 ευρω του λενε ότι αν δεν μπορει να τα πληρώσει θα τα μεταφέρουν σε αλλους λογαριασμους, θα του κάνουν δόσεις και αλλα ωραια.

Λέω να φτιάξω λίγο ποπ κορν, το λιμπίστηκα. Πόσο λάδι θέλει;

ελαχιστο. Κατσαρόλα με ελαφρυ πατο θελει.

Δημοσ.

ε τωρα πρεπει να χει φτάσει κανα 80αρι απληρωτα.

ωστε ετσι, σαυτους που τα σκανε στρωνουν χαλιά. εμάς τα φτωχαδάκια στο σφίξιμο.

Δημοσ.

Βγες κάρτα :P

Δημοσ.

καρτα.&-

btw εχω whats up αλλά δεν με πολυκαλύπτει, η cosmpcarta δίνει 1 ώρα δωρεαν με καθε ανανέωση των 10ευρω; Τα 10 ευρω μετα τα τρώει ή μενουν σαν υπολοιπο;

μεγαλυτερος μαζοχισμος απο την καρτα δεν υπαρχει. να τρεχεις ολη την ωρα για μοναδες και να μην μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο οταν το χρειαζεσαι. ασε που ειναι και πιο ακριβη απο την συνδεση στην τελικη.

Δημοσ.

μεγαλυτερος μαζοχισμος απο την καρτα δεν υπαρχει. να τρεχεις ολη την ωρα για μοναδες και να μην μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο οταν το χρειαζεσαι. ασε που ειναι και πιο ακριβη απο την συνδεση στην τελικη.

οχι.

Δημοσ.

παπαρια. Συνολο διναμε πολυ πανω απο 150 ευρω, δεν στρωνουν χαλια ,δοσεις κλπ κλπ απλα δε πιεζουν τοσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...