athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εγω ντρεπομαι που δινω 40ευρω καθε μηνα στη βοδαφον. Λεω να το κοψω τελειως ή να παω να παρω κανα καρτοκινητο γουατσαπ ή γουιντ ξερωγω.
marios32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μου αρκει 1 ωρα.. Το what's το είχα μονο για τα μηνυματα αλλά πλεον είναι εντελώς ασύμφορο και δεν τα χρειαζομαι πια. Τότε εντάξει. Πάντως εγώ την βγάζω με frog, κάθε μήνα 5 ευρώ και μου τα διπλασιάζει. Ένα δεκάρικο και είμαι κομπλέ, είναι και χρέωση ανά δευτερόλεπτο και με έχει βολέψει. *Πριν είχα Q αλλά πήγα frog γιατί είναι λίγο πιο φθηνή.
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ναι οχι θα μαι σαν εσας τους τζαμπατζήδες με τις κάρτες, να κάνω αναπάντητες και call back... βρησκουν και τα κανουνε
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ναι οχι θα μαι σαν εσας τους τζαμπατζήδες με τις κάρτες, να κάνω αναπάντητες και call back... Εγω στέλνω μηνυματα. Εγω ντρεπομαι που δινω 40ευρω καθε μηνα στη βοδαφον. Λεω να το κοψω τελειως ή να παω να παρω κανα καρτοκινητο γουατσαπ ή γουιντ ξερωγω. και γω σε τετοια φάση ημουν.
salliara Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω 20κάτι δίνω και με απειλούνε κιολας, καταλαβες.
-nick- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Συνδεση κ εγω 60 λεπτα το μηνα δωρεαν εχω, γυρω στο 15-20ευρω το μηνα να δινω ισως κ λιγοτερο δεν ξερω ειναι προγραμμα του φαδερ
slygeo87 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λέω να φτιάξω λίγο ποπ κορν, το λιμπίστηκα. Πόσο λάδι θέλει;
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εγω 20κάτι δίνω και με απειλούνε κιολας, καταλαβες. Ενας φίλος που ειχε και έχει λογαριασμους των 150 ευρω του λενε ότι αν δεν μπορει να τα πληρώσει θα τα μεταφέρουν σε αλλους λογαριασμους, θα του κάνουν δόσεις και αλλα ωραια. Λέω να φτιάξω λίγο ποπ κορν, το λιμπίστηκα. Πόσο λάδι θέλει; ελαχιστο. Κατσαρόλα με ελαφρυ πατο θελει.
salliara Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ε τωρα πρεπει να χει φτάσει κανα 80αρι απληρωτα. ωστε ετσι, σαυτους που τα σκανε στρωνουν χαλιά. εμάς τα φτωχαδάκια στο σφίξιμο.
marios32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ε τωρα πρεπει να χει φτάσει κανα 80αρι απληρωτα. ωστε ετσι, σαυτους που τα σκανε στρωνουν χαλιά. εμάς τα φτωχαδάκια στο σφίξιμο. Βγες κάρτα
slygeo87 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ελαχιστο. Κατσαρόλα με ελαφρυ πατο θελει. Ok, thanks.
gang Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 5€ κάρτα ανά 37 μέρες αν έχω υπόλοιπο άνω του 1€. Αλλιώς πάω σε 10€
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 καρτα.&- btw εχω whats up αλλά δεν με πολυκαλύπτει, η cosmpcarta δίνει 1 ώρα δωρεαν με καθε ανανέωση των 10ευρω; Τα 10 ευρω μετα τα τρώει ή μενουν σαν υπολοιπο; μεγαλυτερος μαζοχισμος απο την καρτα δεν υπαρχει. να τρεχεις ολη την ωρα για μοναδες και να μην μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο οταν το χρειαζεσαι. ασε που ειναι και πιο ακριβη απο την συνδεση στην τελικη.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μεγαλυτερος μαζοχισμος απο την καρτα δεν υπαρχει. να τρεχεις ολη την ωρα για μοναδες και να μην μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο οταν το χρειαζεσαι. ασε που ειναι και πιο ακριβη απο την συνδεση στην τελικη. οχι.
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ε τωρα πρεπει να χει φτάσει κανα 80αρι απληρωτα. ωστε ετσι, σαυτους που τα σκανε στρωνουν χαλιά. εμάς τα φτωχαδάκια στο σφίξιμο. παπαρια. Συνολο διναμε πολυ πανω απο 150 ευρω, δεν στρωνουν χαλια ,δοσεις κλπ κλπ απλα δε πιεζουν τοσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις