Aplostra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 σωστό σε βρίσκω... Κανα συγκεκριμένο καλλιτέχνη ή γενικά? τώρα έβαλα λίγο γκοα μπιτς,είπα να αλλάξω πιο πριν άκουγα ρεξ
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Λετε και προσευχη ? Η χτυπας φραπεδια την πρωτη ωρα?
gang Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 μπα. Σκατόφλωροι. Κανονικά σχολείο. Μπράβο. Θα πάρεις παράσημο από τον ΓΑΠ
leftermann Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 κανονικά. Προσευχή, Δευτέρα πρωί έπαρση σημαίας, τα πάντα όλα. Και φοράω και φόρμα όταν έχουμε γυμναστική.
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αριστειο ποτε θα παρεις? να ρθουμε για τα συχαρικια.
gang Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μήπως μπέρδεψες το σχολείο με τον στρατό? Έπαρση σημαίας?
leftermann Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ναι ρε, κάνουν έπαρση σημαίας Δευτέρα πρωί. Εθνικός ύμνος κλπ.
caution Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 που την θες? Ανάμεσα στα φρύδια και μικρό caliber - να αργήσω να καταλήξω.
slygeo87 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ναι ρε, κάνουν έπαρση σημαίας Δευτέρα πρωί. Εθνικός ύμνος κλπ. Όντως ναι, στο δημοτικό. Προσοχή-ανάπαυση και μαλακίες.
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 κουτρεμπεεεεεεκι θες δηλαδη. Όντως ναι, στο δημοτικό. Προσοχή-ανάπαυση και μαλακίες. εγω μεχρι γυμνασιο πηγα, και κει προσοχες βαρουσαμε κανονικα.
gang Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ανάμεσα στα φρύδια και μικρό caliber - να αργήσω να καταλήξω. Πες το και έγινε ναι ρε, κάνουν έπαρση σημαίας Δευτέρα πρωί. Εθνικός ύμνος κλπ. Όντως ναι, στο δημοτικό. Προσοχή-ανάπαυση και μαλακίες. Ακριβώς αυτό που λέει ο σλαι, τώρα το θυμήθηκα και αυτό. εγω μεχρι γυμνασιο πηγα, και κει προσοχες βαρουσαμε κανονικα. εσύ είσαι θύμα..
slygeo87 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι μου θυμήσατε τώρα. Μια φορά τα χριστούγεννα ήταν να πω ποίημα μπροστά σε όλο το σχολείο. Ο μαλάκας το έχασα και το είπα στον διευθυντή μόλις έφτασα στο μικρόφωνο. Μπήκε στο γραφείο των καθηγητών, βρήκε ένα όποιο να 'ναι ποίημα και μου το έδωσε να το απαγγείλω.
athlios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 εσύ είσαι θύμα.. εγω ελεγα πως εχω προβλημα με τα γονατα και δε μπορουσα να τα κοπαναω δυνατα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις