praktikarioς Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Η είναι Καλό. Για το πολυχώρο με τα μπουρδέλα που μας έταξε προεκλογικά τουμπέκα όμως. Ναι ρε γαμώτο, και έλεγαν πως θα γινόταν στα Διαβατά... θα αναβάθμιζε την όμορφη περιοχή μας, θα γλυτώναμε και τις βενζίνες... Που να του γίνει ξύδι όλο το φετινό κρασί!
apd453 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ΚΨΜ η αίθουσα στη παρουσίαση. Και εγώ περίμενα καμία με κανένα εφαρμοστό ταγερ, αυστηρό γυαλάκι κλπ
salliara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 α κι εγω νομισα οτι ήταν απο τις χθεσινές περιγραφές για μέτρια εμφάνιση και γυμνασμένο σώμα. (αν τα λέω καλά)
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 α κι εγω νομισα οτι ήταν απο τις χθεσινές περιγραφές για μέτρια εμφάνιση και γυμνασμένο σώμα. (αν τα λέω καλά) για την πλατινε γλαστρα λες;
salliara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 δεν θυμαμαι τωρα ποιος/που. κατι κατηγορίες ελεγε που η μια ηταν το σκυλί. βοηθήστε.
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 δεν θυμαμαι τωρα ποιος/που. κατι κατηγορίες ελεγε που η μια ηταν το σκυλί. βοηθήστε. α δεν ξερω.
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 τσιφ τσιφ τσιφ τσκαου τσκαου τσκαου τσκαου τσιφ τσιφ τσιφ τσαααααφφφφφφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις