viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν χρειάζεται ανάλυση. Βλέπεις ένα ωραίο σώμα και ένα άσχημο πρόσωπο να σου χαμογελάει.Θα πας; αναλογα ποσο ασχημο στα παντα υπαρχουν βαθμιδες Με το αδιάφορο - εννοώ "αδιάφορο", τύπου σε βλέπω και σε 4 λεπτά σε έχω ξεχάσει. Όχι άσχημη. Τώρα για το ανάποδο, ξερωγω... και πάλι μια χαρά μπορεί να δουλέψει. Αν είναι ευχάριστη/προκλητική, αν σου βγάζει κάτι, αν έχει στυλ, αν για κάποιο λόγο σε κ@υλώνει, σίγουρα γίνεται παιχνίδι. Γενικά σε αυτά τα θέματα ποτέ δεν είναι "1+1=μου κάνει". Παίζει ρόλο και η διάθεση, το τι σου βγάζει η άλλη, αν σε ιντριγκάρει για κάποιο λόγο. Είναι και το αλκοόλ... Και επίσης υπάρχουν και super γκόμενες με πρόσωπο και σώμα, "αγωνιστικό", που μιλάς 1 λεπτό και για κάποιο λόγο θέλεις να τις δώσει κλωτσιά στο μουνί, καπάκι μπουκέτο Κ.Ο., να τις κατουρήσεις και να τις κλέψεις το κινητό και τα λεφτά ένα πράμα. (kidding αλλά περίπου αυτό είναι το συναίσθημα) Αλλά μπορεί να είναι και τα φάρμακα που παίρνω.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Κατά τα άλλα πείτε καμιά ιδέα τι να στείλω σε μήνυμα στον Παππού Σούλη για συμπαράσταση... Ρε το'χω ρε λέμε.
freedubus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aAmmr2phzNs καληνύχτα
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ρε το'χω ρε λέμε. φτού ρε πούστη... ξέχασα ότι έχεις wifi.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ξυπνάς πρωί πρωί και έχεις όρεξη για ξινό λάχανο, γερμανικά μαγειρεμένο από την μαμά... τι διάολο έγινε χτες βράδυ στον ύπνο μου;
athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ξυπνάς πρωί πρωί και έχεις όρεξη για ξινό λάχανο, γερμανικά μαγειρεμένο από την μαμά... τι διάολο έγινε χτες βράδυ στον ύπνο μου; ουζα με γερμανιδες τουριστριες.
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Με κότσι κιόλας... έχει πέσει πείνα ΣΕ λέω...
athlios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Βρες καλώς τον να... Πως πάει η δουλίτσα? χαμός. Με κότσι κιόλας... έχει πέσει πείνα ΣΕ λέω... και λιγη kartoffelsalat ετσι για το καλο ?
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 και λιγη kartoffelsalat ετσι για το καλο ? ταιριάζει; εγώ τρώω τα πάντα και μπερδεμένα, δεν έχω θέμα...
alexzzz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ε, ναι μωρέ τρομπίδη... τόσοι σεφ κοιτάνε αυτό το τόπικ, να εκτεθούμε;
status Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ε, ναι μωρέ τρομπίδη... τόσοι σεφ κοιτάνε αυτό το τόπικ, να εκτεθούμε; Έλα μωρέ, ξινό λάχανο αλα Ζερμέν, σιγά.. think big ρε! http://www.youtube.com/watch?v=qTX3CaTWbkM&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις