salliara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 The awkward moment when only athlios salliara & gang post for pages in OOTT for pages
marios32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 βρε ουστ. Ολόκληρο smileyface δεν το είδες ωρέ;
Adon1s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 μακρυά απο τα σιδεράδικα τρέξιμο κλπ , άνετ κανα βαράκι και καμια μπάρα
Pantelwolf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Να φωνάξεις δυο φορες ΓΚΟΛ ανάμεσα σε 60 μπαογκια και να ζησεις για να διηγηθείς την ιστορία: Priceless.
chill Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μαλλί και πρόσωπο δε μου αρέσουν αλλά αντρικά γούστα είναι αυτά . :fear: ειλικρινα τρομαζω οταν βλεπω οτι τα γουστα των αντρων εχουν κατρακυλησει σε αυτο το σημειο. υγ πλατινε γλαστρα με βλεμα ζαμπον. Καλά ρε σεις, σε τέτοιο τραγούδι, κοιτάτε το videoclip; Ffs ρε που πάμε με τέτοιες γυναίκες ..........εγώ για το τραγούδι το έβαλα, όχι για το γκομενέτο. Το ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ ήταν συναισθηματικός αναστεναγμός, όχι σχόλιο για την κοπελιά!!
chill Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Αν είσαι ένα αστέρι που φως θα φέρει στην άδεια μου ζωή ποτέ μη σβήσεις ποτέ να μην μ'αφήσεις ποτέ να μην χαθεί η αγάπη αυτή Μα όνειρο αν είσαι τα φώτα σβήσε στα όνειρα να ζω μην ξημερώσει ποτέ να μην τελειώσει μέσα μου μείνε να σ'αγαπώ Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ Aς με πουν ότι θέλουν......Έχω ντέρτι, ακούω Βέρτη
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλά ρε σεις, σε τέτοιο τραγούδι, κοιτάτε το videoclip; Ffs ρε που πάμε με τέτοιες γυναίκες ..........εγώ για το τραγούδι το έβαλα, όχι για το γκομενέτο. Το ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ ήταν συναισθηματικός αναστεναγμός, όχι σχόλιο για την κοπελιά!! Χειροτερεύεις την θέση σου... Κατά τα άλλα πείτε καμιά ιδέα τι να στείλω σε μήνυμα στον Παππού Σούλη για συμπαράσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις