athlios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Φαε φαι απο τη μανα μου για κανα μηνα , και τα λεμε. το διπλοχωνεμενο σκατο δεν ειναι τιποτα.
Bat 21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Με βαλατε στην πριζα να το δω! Το κατεβαζω κιόλαςςςςςςςςςςςς! Εχει και Νο 2 πουλακια μου!
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εχει και 2? δειχνει την ζωη της βουλωμενης με 2 ανθρωπους να σερνει απο κωλο κι απο στομα? τελικα απο τι πεθανε η τελευταια?
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εχει και 2? δειχνει την ζωη της βουλωμενης με 2 ανθρωπους να σερνει απο κωλο κι απο στομα? τελικα απο τι πεθανε η τελευταια? Από πείνα;ρ
giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εχει και Νο 2 πουλακια μου! Και τρία έχει. Αλλά κανένα από τα δύο δεν είναι έτοιμα ακόμη.
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 τι εγινε ρε παιδια στο τελος? η τελευταια στο τρενακι γιατι πεθανε? και τι τελος ειναι αυτο? αυτη στην μεση τι θα κανει? θα μεινει για παντα με μπουκωμενο στομα και κωλο? SPOILER ΜΩΡΗ ΚΑΤΑΡΑ. Και θα την έβαζα σε λίγο...
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 SPOILER ΜΩΡΗ ΚΑΤΑΡΑ. Και θα την έβαζα σε λίγο... Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Στο τέλος πεθαίνει Και η μια δραπετεύει νομίζω, αλλά ας μας πει ο Γιώργος147 που την έχει φρέσκια την ταινία;ρ
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 SPOILER ΜΩΡΗ ΚΑΤΑΡΑ. Και θα την έβαζα σε λίγο... ουπς!
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 στο 2 τι γινεται? τι ενωνουν? Χρησιμοποιούν τοπολογία αστέρα, αλλά δύο χέζουν και ένας τρώει;ρ
giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Και η μια δραπετεύει νομίζω, αλλά ας μας πει ο Γιώργος147 που την έχει φρέσκια την ταινία;ρ ΚΑΡΑΣΠΟΙΛΕΡ ΛΕΜΕ Όχι ρε. Δε τη δείχνει να δραπετεύει. Απλά στέκεται εκεί. Με τη κωλάΘρα του αλλουνού στο στόμα της. Και... Σε ευχαριστώ ρε που για μία, έστω, φορά, είπες σωστά το nickname μου. Ευχαριστώ.
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 κωλος-στομα? Dibbs κώλο, αναζητείται ο 3ος της παρέας, ψηθείτε παιδιά.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 το spoiler στο google translate μου το βγαζει αεροτομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις