caution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ΕΕλλλααα μωρή Fringαρααααα! Τώρα κατάλαβα ότι ξεκίνησε - go forthnet go - αυτή η σειρά γιάτρεψε την πληγή που είχαν αφήσει τα xfiles στην παιδική καρδούλα του caution
dimitrisOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 οποιος θελει να με κανει add στο facebook να το http://www.facebook....3998828&sk=info πλακα κανω
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Φριντζ, επεισόδιο ντεύτερο. καλο.. ειναι λιγο wtf βεβαια. τα μισα γεγονοτα που εχουμε δει να συμβαινουν στην πραγματικοτητα δεν εχουν συμβει ποτε
athlios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 θα σκασω. οχι αλλη μπυρα οχι αλλο σουτζουκακι.
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 θα σκασω. οχι αλλη μπυρα οχι αλλο σουτζουκακι. σουτζουκακια με σαλτσουλα; η το μαυρο λουκανικο λες; γτ αν λες τα πρωτα θελω να σε σκοτωσω
athlios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 σουτζουκακια. σκετα. με μια σως μουσταρδας. θα κλαψω. εχω να οδηγησω .
evabb Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 σουτζουκακια. σκετα. με μια σως μουσταρδας. θα κλαψω. εχω να οδηγησω . πφφφφ φατα μονος σου. εγω φαντασιωνομουν σουτζουκακια με μπολικη σαλτσα ντοματα και ενα βουνο πατατες τηγανιτες.
athlios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 μαΛακας παρακαλω. την εχω πεσει καναπε. δε κουνιεμαι , μονο για τα απαραιτητα. πρεπει να το παρω αποφαση . 15 κμ ειναυτα. ευθεια. πφφφφ φατα μονος σου. εγω φαντασιωνομουν σουτζουκακια με μπολικη σαλτσα ντοματα και ενα βουνο πατατες τηγανιτες. Μπορω να πω οτι εφτασα στον μυτικα απο το βουνο πατατες που εφαγα. Να μη μιλησω για τα σουτζουκακια ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. φαταμονοσου=> και να θελες, σουτζουκακια ΥΠΗΡΧΑΝ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις