Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα καλημέρα. Ωραίος ο apd...

...Πέρα από το πείραγμα, ακόμη ωραιότερη η μίσεζ. Διότι μια πετυχημένη ατάκα χρειάζεται κι έναν πετυχημένο αποδέκτη για να έχει νόημα.

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

...Πέρα από το πείραγμα, ακόμη ωραιότερη η μίσεζ. Διότι μια πετυχημένη ατάκα χρειάζεται κι έναν πετυχημένο αποδέκτη για να έχει νόημα.

Ρε Τάσε, τι σκατά ήπιες πάλι ρε?

Δημοσ.

Μπαίνω χτες σε ένα μπαρ. Έρχεται η γκαρσόνα, υφάκι, μου λέει "τι;" της λέω πιάσε μια τσιμάη. Ξινίζει και με ύφος εγώ είμαι τρισέγγονο των βουρβώνων ποταπέ ψωρίλε βλάχο μου λέει "σσιμέη λέγεται!". "μια τέτοια". Τώρα θα δεις λέω από μέσα μου. Μου φέρνει τη μπύρα και το αντίστοιχο ποτήρι της. Της λέω "αυτο το ποτηρι ειναι πολυ ζεστο. μπορώ να έχω ένα παγωμενο ποτήρι ΑΜΣΤΕΛ;". Λοιπόν ήπια άλλες 4 τέτοιες και κάθε μια την παράγγελνα φωνάζοντας δυνατά "ΜΙΑ ΤΣΙΜΕΗ ΚΟΠΕΛΙΑ", "ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ XΙMAH", "ΤΣΑΚΩ ΜΙΑ ΜΠΛΕ" , "ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΗΤΣΕΗ" και τέτοια. Στο τέλος έκλασα είναι και βαριές αυτές, πήγα τουαλέτα, έγινα μουνί καταλάθος βράχηκα μπροστά στο παντελόνι από τη βρύση σαν κατουρημένος και την πλήρωσα με ένα κατοστάευρο διπλωμένο δέκα φορές που είχα καβατζώσει στη μικρή τσέπη του τζίν δεξιά και έκανα μια ώρα επιδεικτικά να το βγάλω γιατι είχε σφηνώσει φωνάζωντας ΕΛΑΓΑΜΩΤ- και τέτοια ενώ αυτή κοίταζε με γουρλωμένα μάτια το παντελόνι μου.

Δημοσ.

Μπαίνω χτες σε ένα μπαρ. Έρχεται η γκαρσόνα, υφάκι, μου λέει "τι;" της λέω πιάσε μια τσιμάη. Ξινίζει και με ύφος εγώ είμαι τρισέγγονο των βουρβώνων ποταπέ ψωρίλε βλάχο μου λέει "σσιμέη λέγεται!". "μια τέτοια". Τώρα θα δεις λέω από μέσα μου. Μου φέρνει τη μπύρα και το αντίστοιχο ποτήρι της. Της λέω "ειναι πολυ ζεστο. μπορώ να έχω ένα παγωμενο ποτήρι ΑΜΣΤΕΛ;". Λοιπόν ήπια άλλες 4 τέτοιες και κάθε μια την παράγγελνα φωνάζοντας δυνατά "ΜΙΑ ΤΣΙΜΕΗ ΚΟΠΕΛΙΑ", "ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ XΙMAH", "ΤΣΑΚΩ ΜΙΑ ΜΠΛΕ" , "ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΗΤΣΕΗ" και τέτοια. Στο τέλος έκλασα είναι και βαριές αυτές, πήγα τουαλέτα, έγινα μουνί καταλάθος βράχηκα μπροστά στο παντελόνι από τη βρύση σαν κατουρημένος και την πλήρωσα με ένα κατοστάευρο διπλωμένο δέκα φορές που είχα καβατζώσει στη μικρή τσέπη του τζίν δεξιά και έκανα μια ώρα επιδεικτικά να το βγάλω γιατι είχε σφηνώσει φωνάζωντας ΕΛΑΓΑΜΩΤ- και τέτοια ενώ αυτή κοίταζε με γουρλωμένα μάτια το παντελόνι μου.

Dude, you give a lot of fuck.

Δημοσ.

Μπαίνω χτες σε ένα μπαρ. Έρχεται η γκαρσόνα, υφάκι, μου λέει "τι;" της λέω πιάσε μια τσιμάη. Ξινίζει και με ύφος εγώ είμαι τρισέγγονο των βουρβώνων ποταπέ ψωρίλε βλάχο μου λέει "σσιμέη λέγεται!". "μια τέτοια". Τώρα θα δεις λέω από μέσα μου. Μου φέρνει τη μπύρα και το αντίστοιχο ποτήρι της. Της λέω "αυτο το ποτηρι ειναι πολυ ζεστο. μπορώ να έχω ένα παγωμενο ποτήρι ΑΜΣΤΕΛ;". Λοιπόν ήπια άλλες 4 τέτοιες και κάθε μια την παράγγελνα φωνάζοντας δυνατά "ΜΙΑ ΤΣΙΜΕΗ ΚΟΠΕΛΙΑ", "ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ XΙMAH", "ΤΣΑΚΩ ΜΙΑ ΜΠΛΕ" , "ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΗΤΣΕΗ" και τέτοια. Στο τέλος έκλασα είναι και βαριές αυτές, πήγα τουαλέτα, έγινα μουνί καταλάθος βράχηκα μπροστά στο παντελόνι από τη βρύση σαν κατουρημένος και την πλήρωσα με ένα κατοστάευρο διπλωμένο δέκα φορές που είχα καβατζώσει στη μικρή τσέπη του τζίν δεξιά και έκανα μια ώρα επιδεικτικά να το βγάλω γιατι είχε σφηνώσει φωνάζωντας ΕΛΑΓΑΜΩΤ- και τέτοια ενώ αυτή κοίταζε με γουρλωμένα μάτια το παντελόνι μου.

ρε συ, δε θα σε παίρνει ο nikosgia μαζί του για μπύρες, θα του χαλάς το φλέρτ (χμμμμ) με τις γκαρσόνες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...