Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Moderating is srs bsns.

Ένυγουαίη.

Ξενερώνω που την ίδια στιγμή χαίρομαι και λυπάμαι για μια τυχαία συνάντηση.

Φακ μάι λάιφ.

Δημοσ.

Αυτό το ποστ είναι για τον Λεφτέρη:

Μαλάκα έχω (οκ είχα) 7 διαφορετικά είδη μπυρας στο ψυγείο και έφτιαξα λουκάνικα, ΤΟ τζατζίκι, τορτίγιες ψημένες πάνω στα λίπια κι έκοψα ντοματούλες, μαϊντανό, κρεμμυδάκι. Τσίκνισε Ελλάδα ο τόπος.

Και που να πάρω στερεοφωνικό και μπαρμπε-κιουρία να ακούγονται μουσικάρες...

http://www.youtube.com/watch?v=WSI7FGVy4qk

τώρα που τ'άκουσα, σκεφτομαι να του γράψω στίχους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξενερώνω να βλέπω διαγραφές ποστς σε offtopic thread. Καληνύχτα. B)

Εγώ ξενερώνω:

α) με την προσπάθεια, θέματα που συζητήθηκαν σε ειδικά νήματα, τα οποία είναι τώρα κλειδωμένα, να μεταφέρονται στο ΟΟΤ, με αναφορές σε χοντρούς, λιγνούς και το λοιπό θίασο

β) με εκείνους που έχουν σχηματίσει την παντελώς στρεβλή ιδέα ότι anything goes εδώ μέσα, και το πολύ-πολύ να περάσει ένας συντονιστής να πει κι αυτός τη χαζομαρούλα του, μαζί με τους άλλους

γ) με εκείνους που, ενώ έχω πει ένα τρισεκατομμύριο φορές ότι, για όποιες ερωτήσεις/διαφωνίες, με συντονιστικές ενέργειες, στέλνετε προσωπικό μήνυμα και, άμα θέλετε παράπονα, κατευθείαν στον Hal9000, αυτοί επιμένουν να κάνουν τα δήθεν γενικά τους σχόλια (λες και πρώτη φορά σβήστηκε μήνυμα σε offtopic νήμα) δημόσια

δ) με εκείνους που πάνε και βάζουν +1 σε μηνύματα τα οποία σχολιάζουν συντονιστικές ενέργειες

Που πάει να πει, φίλοι μου καλοί, πως αν νομίζετε πως ό,τι δεν σας περνάει να το γράψετε αλλού, θα το γράφετε εδώ, είστε γελασμένοι.

Καλημέρα είπα; Δεν είπα. Καλημέρα.

Δημοσ.

Με το που γυρνάω από τη δουλειά το βράδυ (ούτε παπούτσι δε είχα βγάλει) γίνεται ο εξής διάλογος με τη σύζυγο:

-ΛΟΙΠΟΝ. Δε πάει άλλο. Αρχίζω δίαιτα, γυμναστήριο και κόβω το κάπνισμα.

-Σιγά μη κάνεις και παρθενορραφή.

Δε ξέρω αλλά τη βρήκα πολύ πετυχημένη εξυπνάδα από μέρους μου και είπα να τη μοιραστώ.

Ευτυχώς της άρεσε και κοιμηθήκαμε νωρίς.

Δημοσ.

Με το που γυρνάω από τη δουλειά το βράδυ (ούτε παπούτσι δε είχα βγάλει) γίνεται ο εξής διάλογος με τη σύζυγο:

-ΛΟΙΠΟΝ. Δε πάει άλλο. Αρχίζω δίαιτα, γυμναστήριο και κόβω το κάπνισμα.

-Σιγά μη κάνεις και παρθενορραφή.

Δε ξέρω αλλά τη βρήκα πολύ πετυχημένη εξυπνάδα από μέρους μου και είπα να τη μοιραστώ.

Ευτυχώς της άρεσε και κοιμηθήκαμε νωρίς.

Δε θέλω να σ' ανησυχήσω, αλλά έχεις πάει για κατούρημα από τότε;

Αν όχι, κάνε ένα τσεκ καλού-κακού

(apd) - AΡΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!

(Μrs apd) - Σιγά, κάνε μια πεορραφή.

Δημοσ.

Πολύ δύσκολο γιατί τον έχω εκπαιδευμένο. Σε περίπτωση που τον αγγίξει γυναικείο χέρι κλειδώνει σε APMM (Auto Piston Motion Mode).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...