gang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν. Αποφάσισα να κουμπουριάσω την έκτακτη εισφορά. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ λέμε. Σιχτίρ Χοντρέ, τα παπάργια μου θα πάρεις. Καλησπέρα σας. Άκουσα μια ατάκα εχτές. Λέει μην πληρώνετε, μιας και σε λίγο καιρό μπορεί να μην υπάρχει κανείς από όλους αυτούς που σας τα ζητάνε και να τα έχετε δώσει τσάμπα... Κάτι τέτοιο τελωςπαντων...
athlios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, τετοιοι ορχεις ειναι,αλλα θα "τους χρειαστεις" για καποιο δημοσιο εγγραφο και θα σου κανουν τους δυσκολους. τι ακριβώς θες να δεις. http://www.insomnia.gr/topic/421600-%CE%B5%CF%83%CF%8D-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82/ ξαναλεΓω εντωμεταξυ. ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΒΕΛ ΠΑΝΩ ΑΠΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.
gang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλάς λες και έχεις βγει από την Θεσσαλονίκη. Όχι ότι δεν εγκρίνω... ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ?
athlios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλάς λες και έχεις βγει από την Θεσσαλονίκη. Όχι ότι δεν εγκρίνω... ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ? θες να μπω σε εβα-mode και να σου πω που εχω παει μωρη περκα? αλλλα αυτο το πραμα που υπαρχει εδω δεν υπαρχει πουθενα.
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Άκουσα μια ατάκα εχτές. Λέει μην πληρώνετε, μιας και σε λίγο καιρό μπορεί να μην υπάρχει κανείς από όλους αυτούς που σας τα ζητάνε και να τα έχετε δώσει τσάμπα... Κάτι τέτοιο τελωςπαντων... κι εγώ άκουσα μια άλλη: αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, τότε τα λεφτά που θα έχεις γλιτώσει δεν θα σου χρησιμεύουν σε τίποτα. Οπότε, μία από τα ίδια. Άθλιε, ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ. Σαν τις πόντιες δεν έχει.
athlios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Άθλιε, ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ. Σαν τις πόντιες δεν έχει. ελα ρε φιλε , με τις χαμηλοκωλες τωρα. ελα σε παρακαλω.
gang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 θες να μπω σε εβα-mode και να σου πω που εχω παει μωρη περκα? αλλλα αυτο το πραμα που υπαρχει εδω δεν υπαρχει πουθενα. Λες λες αλλά μια φωτογραφία δεν τραβάς, να ανεβάσεις... ελα ρε φιλε , με τις χαμηλοκωλες τωρα. ελα σε παρακαλω. κρύψου μην το δει ο πόντιος..
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 μμμμ, σιγά τις δικές σας τις ψηλοκάπουλες ρε.
athlios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ελα φιλε τα γκομενακια ειναι ουμπερ. 3 στα 3 χθες και σημερα. ολα ενα και ενα.
athlios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι μαλακα θα γνωριζω καποιο γκομενετο ή θα τοβλεπω στο δρομο και θα βγαζω την δσλρ απο την τσεπη.
gang Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Το κινητό ρε άμπαλε. εκεί που κάθεσαι για καφέ στην παραλιακή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις