evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 αν ειναι να κανουμε και το χεσιμο επιστημη γαμησε τα.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Χίλια χρόνια μπροστά στο χέσιμο. http://www.youtube.com/watch?v=gJazvumHNyk 17.000 χρόνια μπροστά ειναι οι ανθρωποι στο χέσιμο. Αυτός είναι θρονος! Αν είχε κάποια πραγματάκια παραπάνω την έκανα κ καρέκλα γραφειου.
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτες ειναι παντοφλες!!! Και φτάνουν σε μεγαλύτερα επιπεδα γαματοσυνης οταν φοριούνται 3-4 νουμερα μεγαλύτερα, με τα δάχτυλα να ακουμπάνε πάτωμα - οδόστρωμα - κλπ... ΕΝΤΙΤ: Και ναι ειμαι οφ τοπικ, στο οφ τοπικ ειχα αφήσει την σελιδα ανοιχτή και εκανα κατι δουλειες...Μετα καταλαβα πως αλλάξαμε θεμα Καλημερες
LongTom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Χίλια χρόνια μπροστά στο χέσιμο. http://www.youtube.com/watch?v=gJazvumHNyk Εάν είναι και θερμαινόμενη την αγόρασα.
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 μ, αν είχε ενσωματωμένο γκαζάκι και μιξεράκι για να φκιάνεις γκαϊφέ, σταχτοδοχείο, και θήκη για περιοδικά, ίσως ήταν αξιόλογη...
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εάν είναι και θερμαινόμενη την αγόρασα. Έχετε καμμιά συγγένεια;
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 έγινε πεζόδρομος η Αγίας Σοφίας; Α ρε Μπουτάρη μέγιστε! Σε 2 χρόνια θα έχουμε και σένια παραλία, και σε 30 χρόνια τα παιδιά μου θα φέρνουν τα παιδιά τους να παίξουν κάτω από δέντρα σαν αυτά που έκοψε προχθές. Να δεις που αυτός στο τέλος θα με πείσει και θα μείνω στην πόλη. Εν τω μεταξύ απδ, διάβασα την ιστορία με τα κακά και την ντουσιέρα, και θυμήθηκα έναν φίλο μου. Πιτσιρικάς ήτανε, και ένα βράδυ κανονίσανε για κάποιον λόγο να κοιμηθεί στο σπίτι ενός φίλου του. Ε, κάποια στιγμή του ήρθανε κακά του παιδιού, οπότε πάει στην τουαλέτα και βλέπει 2 χέστρες. Διαλέγει μία και τα κάνει, όλα οκ, ψάχνει στο τέλος να βρει καζανάκι, δεν είχε. Κοιτάει μέσα, ούτε τρύπα είχε. Ήταν μπιντές, γενικά τα σπίτια τα χτισμένα γύρω στο 70 είχαν συνήθως και αυτήν την πολυτέλεια. ¨Εεεε, θεία, κάτι δεν έγινε καλά εδώ, εεεε". Πάει η θεία να δει και... "καλά, καλά, φύγε, θα τα φτιάξω εγώ..." Λοιπον έχω και γω ιστορια μου την ειπε ενας φίλος και είναι από το στρατό. Ηταν λοιπον στο κέντρο 1η-2η μέρα και είχε παει κόσμος το βραδακι για χεσιμο κλπ, οποτε σε κάποια φάση βλέπουν από το κάτω μέρος μιας πορτας να βγαινουν 2 πόδια μέσα από την τουαλέτα στο διάδρομο... Μαζευονται 4-5 ατομα, ρωτάνε αν είναι καλά αυτον που ηταν μέσα και δεν παίρνουν απάντηση, οπότε ανοιγουν την πόρτα και βλέπουν ενα παληκαρι (δεν ξέρω κ γω από που είχε κατέβει (μαλλον αθηνέζος θα ήταν :P )) να κάθεται κάτω στην τουρκικη τουαλέτα και να προσπαθεί να χέσει....... Εκατσε κάτω σε τουρκικη τουαλετα που πιο πριν είχε χέσει και κατουρήσει το μισό στρατόπεδο!!!!! μ, αν είχε ενσωματωμένο γκαζάκι και μιξεράκι για να φκιάνεις γκαϊφέ, σταχτοδοχείο, και θήκη για περιοδικά, ίσως ήταν αξιόλογη... λες; ξυπνας, γδύνεσαι, κάθεσαι στο θρόνο, φτιάχνεις φραπεδάρα να σε πιάσει κόψιμο και δίπλα είναι το λαπτοπι, πχιανεις κανα τσατ στο μσν, δγιαβάζεις για τον παγκαλο και μετα σε πχιανει κοψιμο... Μπωωωω θεικο!
kuzko21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Οι γιαπωνέζικες ειναι ανάποδες οχι σαν τις δικές μας και παρα πολυ καλύτερες αναποδες; επισης , γελασα οταν ανοιξε το μικρο καπακι στο βιντεο. εαν θες διπλωμα 747 για να χεσεις να το χεσω...τς τς τς
μαφαλντα Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα διαβάσει ένα βιβλίο-τίποτα το ιδιαίτερο-που περιέγραφε ένα κτήριο που τα πάντα ελέγχονταν από ένα κεντρικό υπολογιστή.Η τουαλέτα περιγράφονταν κάπως έτσι.Βέβαια στην πλοκή κάποιος ζεματίστηκε-όταν πάτησε το ανάλογο κουμπί για πλύση πωπου.Δεν θυμάμαι τον τίτλο.
Aplostra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 αναποδες; επισης , γελασα οταν ανοιξε το μικρο καπακι στο βιντεο. εαν θες διπλωμα 747 για να χεσεις να το χεσω...τς τς τς ναι αντι να κάθεσαι οπως στις δικες μας,κάθεσαι και γέρνεις προς τα εμπρος,κανει γωνία το σώμα και ακουμπάς σε ενα πράγμα σα τιμόνι φαντάσου,λες και καβάλας μηχανή ενα πράμα.
apd453 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για χέστρες. Οι Ιάπωνες είναι οι master της χέστρας. Μάλιστα οι Γιαπωνέζες έχουν μέγα κόμπλεξ στο να μην ακούγονται τα τσισάκια τους όταν κατουράνε όπως επίσης και μέγα κόμπλεξ με το να μην ακούγεται το καζανάκι όταν το πατάνε. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δείχνει μοντέλα χέστρας που πατάς καζανάκι και παίζει μουσική κλπ. Αν το βρει κανείς το εν λόγο ντοκιμαντέρ παρακαλώ να το ποστάρει. Του Κουστώ δε κλάνουν μία.
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα τι μαλλι ειναι αυτο? ετσι σηκωθηκες απο το κρεβατι?
athlios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 να πάω λέτε να πληρώσω την έκτακτη εισφορά; Σήμερα λήγει η προθεσμία. Ή να τους γράψω στα παπάργια μου; Xρειαζεσαι πουθενα φορολογικες ενημεροτητες και τετοιες παπαριες? Πληρωνεσαι [χαχα] απο το δημοσιο? Αν οχι ΜΗ ΠΑΣ. α νομιζω δε θα σου σφραγιζουν και τα τιμολογια και τετοια μετα οποτε να χεις κανα 2 μπλοκακια αποθεμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις