pappous_soulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ...το ότι πόσταρε πικ της γυμνή στο κρεββάτι δε σε συγκίνησε καθόλου ε Τη φαλάκρα τη πρόσεξες;
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ...προσπαθώ να σε αφυπνίσω πριν σου κολλήσουν τη ρετσινιά του γκέη αλλά δε βοηθάς ...Τρέντι λουκ
Sellers Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 37,8 και ρίγη που χτυπάω φραπέ και τον πετυχαίνω. Αυγολέμονο και δεν κόβει. Μαρέγκα και δεν χαλάει. Μπεσαμέλ και δεν σβολώνει. Καλην ημέραν άρχοντες.
apd453 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις γύρισα από μια πρωινή βόλτα στο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας (Θεσσαλονίκη)!!!
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 έγινε πεζόδρομος η Αγίας Σοφίας; Α ρε Μπουτάρη μέγιστε! Σε 2 χρόνια θα έχουμε και σένια παραλία, και σε 30 χρόνια τα παιδιά μου θα φέρνουν τα παιδιά τους να παίξουν κάτω από δέντρα σαν αυτά που έκοψε προχθές. Να δεις που αυτός στο τέλος θα με πείσει και θα μείνω στην πόλη. Εν τω μεταξύ απδ, διάβασα την ιστορία με τα κακά και την ντουσιέρα, και θυμήθηκα έναν φίλο μου. Πιτσιρικάς ήτανε, και ένα βράδυ κανονίσανε για κάποιον λόγο να κοιμηθεί στο σπίτι ενός φίλου του. Ε, κάποια στιγμή του ήρθανε κακά του παιδιού, οπότε πάει στην τουαλέτα και βλέπει 2 χέστρες. Διαλέγει μία και τα κάνει, όλα οκ, ψάχνει στο τέλος να βρει καζανάκι, δεν είχε. Κοιτάει μέσα, ούτε τρύπα είχε. Ήταν μπιντές, γενικά τα σπίτια τα χτισμένα γύρω στο 70 είχαν συνήθως και αυτήν την πολυτέλεια. ¨Εεεε, θεία, κάτι δεν έγινε καλά εδώ, εεεε". Πάει η θεία να δει και... "καλά, καλά, φύγε, θα τα φτιάξω εγώ..."
apd453 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν ήμουν μικρός της θείας μου το μπιντέ τον είχα καταχέσει. Με βόλευε και στο ύψος γιατί είναι πιο χαμηλοί από τις κοινές χέστρες.
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 λολ, θα του το πω, θα νιώσει καλύτερα αν μάθει ότι δεν είναι ο μόνος...
leftermann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 να πάω λέτε να πληρώσω την έκτακτη εισφορά; Σήμερα λήγει η προθεσμία. Ή να τους γράψω στα παπάργια μου;
evabb Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι λεπτή η γραμμη μεταξύ τρελιαρας και σούργελου ομως ε just sayin' νομιζω με τετοια παντοφλα δεν τιθεται θεμα σουργελου.
apd453 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Χίλια χρόνια μπροστά στο χέσιμο. http://www.youtube.com/watch?v=gJazvumHNyk
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 καλημερες!!!! Καλημέρα other! Καλημέρα!!!!!!!! Γεια σου!!
Aplostra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Οι γιαπωνέζικες ειναι ανάποδες οχι σαν τις δικές μας και παρα πολυ καλύτερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις