Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

πω ρε πούστη, ήθελα να γράψω κάτι στο θρεντ για την έκτακτη εισφορά, και είναι κλειδωμένο γαμώ την πουτάνα μου. Δάκτυλος του Χοντρού, στάνταρ.

επίσης: χάλασε η τηλεόραση στο μαγαζί, γαμώ της γης τον άξονα. 1100 έκτακτη εισφορά, ακόμα παραπάνω για τα ακίνητα, τα πάμπερς πλέον πηγαίνω με ημιφορτηγό στο καρφούρ για να αγοράσω, πρέπει να πάρω και καινούρια κωλοτηλεόραση. Ο καρντάσης με είπε να δω στο αγγελιόπολις για καμιά σαβούρα. Ε, ΔΕΣ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΝΑΟΥΜ.

θες να βγω μπαλκονι να δοκιμασω μια φιλιψ παλια που εχουμε? ειναι λιγο ντουκι , πιανει κανα δωματιο χωρο , και δε φερω ευθυνη αν εκραγει αλλα πρεπει να δουλευει.

Για όσους ζήτησαν να δουν τα χνουδάκια.

sugata, otherside, athlios, Toufas, eva κλπ

6196079380_d64e22eb80.jpg

(είπαμε ειναι λιγο παραφορεμένα, 5 χρόνια τα χω;ρ)

γιατι έτσι αδεια?

Δημοσ.

λολ, εγω να ξερεις δινω δωρο 2 τηλεκοντρολ και ενα ζευγαρι μπαταριες.

αν ειναι να παρεις κατι τοσο παλιο. μη δωσεις λεφτα, πεζμου.

σαν αυτη ειναι images?q=tbn:ANd9GcRghTKOeKBrnxi4YOlByAanypuWNGmXbXgmvj2lPODdU4QXRaJRSyF9PIz_nw και εχει κατι "αυτια" για ηχεια.

Δημοσ.

αμάν, τι είναι αυτό. Μια 14άρα έχω κρεμασμένη πάνω στην γωνία, βλέπουν λίγο οι πελάτες όση ώρα περιμένουν, 5-10 λεπτά ξερωγώ. πού να το βάλω αυτό το χτήνος ρε φίλε.

Πάντως με κολάζουν τα δύο τηλεκοντρόλ δώρο. Δύο είπες ε.

Δημοσ.

το ενα το παλιο το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, εχει και πορτακι .

Ωπα λαθος νομιζα για σενα την ηθελες δε νομιζω να την αντεχει βαση :P .

Αν θες εχουμε και μια μικρη νοκια που ειχε κανει ΜΠΑΜ και εβγαζε καπνους πριν τη βαλουμε στην κουτα.

Δημοσ.

Νόκια; Τι νόκια; Βγάλαν και τηλεοράσεις αυτοί;

Λέω να πάρω αυτήνανα. Θα την παζαρέψω ένα 50άρικο. Ήταν καλές τηλεοράσεις αυτές οι τρίνιτρον. Είναι και μεγαλούτσικια, αλλά όχι και θηρίο. Ε;

Δημοσ.

μικρές είναι ρε, 5κιλες. Τι είναι 10 κιλά τσίπουρο. Γιαπωνέζικη τεχνολογία πουλάει ο άθρωπας, κι εμείς σταφύλια πατημένα και βραζμένα ναούμ.

Δημοσ.

ψήνεσαι να μιλήσεις στο τηλέφωνο; Δεν είμαι καλός στα παζάρια. Όσα σώσεις κάτω από τα 10 κιλά, τα μισά δικά σου.

αααα, γιατί άλλαξες υπογραφή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...