viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ασε ρε ευα! Δηλαδη εσυ φορας κατι για να αρεσεις ή επειδη το θες εσυ? Ειναι που λεγαμε καποτε για το τι μας αρεσει και τι μας κανουν να μας αρεσει... ολοι & ολες δεν θελουν να αρεσουν...?
mary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι βασισμενη σε βιβλιο του anthony bourdein. Προσωπικα μ'αρεσε. Αχ και μονο να μου μαγειρευει αντρας με λιωνει...οτι φαι και αν κανει...και μπαμιες τρωω που τις σιχαινομαι... Ωραιος ο σολωμος σου!!
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους ζήτησαν να δουν τα χνουδάκια. sugata, otherside, athlios, Toufas, eva κλπ (είπαμε ειναι λιγο παραφορεμένα, 5 χρόνια τα χω;ρ)
otherside88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους ζήτησαν να δουν τα χνουδάκια. sugata, otherside, athlios, Toufas, eva κλπ (είπαμε ειναι λιγο παραφορεμένα, 5 χρόνια τα χω;ρ) οοο τι τιμη να μας δειχνεις τα χνουδακια σου!!! :P
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι βασισμενη σε βιβλιο του anthony bourdein. Προσωπικα μ'αρεσε. Αχ και μονο να μου μαγειρευει αντρας με λιωνει...οτι φαι και αν κανει...και μπαμιες τρωω που τις σιχαινομαι... Ωραιος ο σολωμος σου!! Ο bourdain ειναι απλα θεος. Ποτε ειπαμε οτι θα σου μαγειρεψω?
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 με πιάσαν στα τηλ και στα μπιρι μπιρι. Ευα. δεν ειμαστε ολες ωραιες πανω σε τακουνια, οποτε ας μην το γενικευουμε. και λιγα για τα μπιρκενστοκ ε. και για τα χνουδωτα μου Γιατί, δεν είσαι εσύ ωραία με τακούνια; Τι παίζει; Για όσους ζήτησαν να δουν τα χνουδάκια. sugata, otherside, athlios, Toufas, eva κλπ (είπαμε ειναι λιγο παραφορεμένα, 5 χρόνια τα χω;ρ) Φορεμένα;;;
mary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ο bourdain ειναι απλα θεος. Ποτε ειπαμε οτι θα σου μαγειρεψω? Και ο bradley cooper που "τον" εκανε παραπάνω απο θεός. Αμ δεν είπαμε.Παντως παραγγέλνω απο τώρα το κολαρο απο iberico με τις πατατούλες...
otherside88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Φορεμένα; λιγο μονο... μην τα βλεπεις ετσι... ενας ρινοκερος μπηκε σπιτι της κ της τα πατησε! :-D :-D (πλακιτσαααα!!!!)
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 είπαμε, θελω να τα ξαναπάρω καινούρια. αμα τα βρει κανείς ας μου πει πλζ
Dark_son20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ποπό αυτό το "πλακιτσα" "πλάκα κάνω" κτλπ σε κάθε post είναι εντελώς ηλίθιο! αν ο άλλος είναι καθυστερημένος και παρεξηγηθεί, ξύδι! έλεος με τις ανασφάλειες!
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 λιγο μονο... μην τα βλεπεις ετσι... ενας ρινοκερος μπηκε σπιτι της κ της τα πατησε! :-D :-D (πλακιτσαααα!!!!) Λείπει η φωτ. στην οποία είναι φορεμένα. (seriouslyy)
Dark_son20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 salliara http://www.ehow.com/video_4468282_make-fuzzy-flip-flops.html
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 τιναυτα τα τσιρκα βρε! συγκρινονται με το δικο μου υπερσεξυ παντοφλακι?
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Και ο bradley cooper που "τον" εκανε παραπάνω απο θεός. Αμ δεν είπαμε.Παντως παραγγέλνω απο τώρα το κολαρο απο iberico με τις πατατούλες... Εμ δεν εισαι αθηνα τωρα που θα κατεβω και θα παρω μαζι μου iberico!
Dark_son20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 τιναυτα τα τσιρκα βρε! συγκρινονται με το δικο μου υπερσεξυ παντοφλακι? το φορούσες στο party? άλλα και αν το φορούσες δεν θα το θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις