evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι απο την μερα που γεννηθηκες. Alpha figures, media και αλλα ωραια πραγματα... δεν εχεις γνωρισει την μανα μου γι αυτο τα λες αυτα.
athlios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εχεις γνωρισει την μανα μου γι αυτο τα λες αυτα. Έχουμε εσένα ρε, φτάνει. : ρ
leftermann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 πω ρε πούστη, ήθελα να γράψω κάτι στο θρεντ για την έκτακτη εισφορά, και είναι κλειδωμένο γαμώ την πουτάνα μου. Δάκτυλος του Χοντρού, στάνταρ. επίσης: χάλασε η τηλεόραση στο μαγαζί, γαμώ της γης τον άξονα. 1100 έκτακτη εισφορά, ακόμα παραπάνω για τα ακίνητα, τα πάμπερς πλέον πηγαίνω με ημιφορτηγό στο καρφούρ για να αγοράσω, πρέπει να πάρω και καινούρια κωλοτηλεόραση. Ο καρντάσης με είπε να δω στο αγγελιόπολις για καμιά σαβούρα. Ε, ΔΕΣ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΝΑΟΥΜ.
Impious Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1hfDYy5jilQ&feature=feedu
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 με πιάσαν στα τηλ και στα μπιρι μπιρι. Ευα. δεν ειμαστε ολες ωραιες πανω σε τακουνια, οποτε ας μην το γενικευουμε. και λιγα για τα μπιρκενστοκ ε. και για τα χνουδωτα μου
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μερι, εγω εσενα σκεφτομουνα τοσες μερες... Εχω βαλει ενα σκασμο φωτος απο πιατα, τουλαχιστον 5000% αυξηση στις φωτο που εβαζα, και εσυ εκει τιποτα...
LongTom Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 επίσης: χάλασε η τηλεόραση στο μαγαζί, γαμώ της γης τον άξονα. 1100 έκτακτη εισφορά, ακόμα παραπάνω για τα ακίνητα, τα πάμπερς πλέον πηγαίνω με ημιφορτηγό στο καρφούρ για να αγοράσω, πρέπει να πάρω και καινούρια κωλοτηλεόραση. Ο καρντάσης με είπε να δω στο αγγελιόπολις για καμιά σαβούρα. Ε, ΔΕΣ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΝΑΟΥΜ. Δεν καταλαβαίνεις από vintage electronics για αυτό το λες.
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε μλκ λεφτερ, αφου ειναι σε πολυ καλη κατασταση!
mary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μερι, εγω εσενα σκεφτομουνα τοσες μερες... Εχω βαλει ενα σκασμο φωτος απο πιατα, τουλαχιστον 5000% αυξηση στις φωτο που εβαζα, και εσυ εκει τιποτα... Σοβαρα μιλας?Καλε ποτε? Χαμπαρι δε πηρα..... για βαλε λινκ
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Στο thread της μαγειρικης εχει 5-6 στις 2 τελευταιες σελιδες. Το σαββατο ειμαι σε X βαρδια στην δουλεια (οπου εχουν πολυ πιεση, παω και βοηθαω) θα βγαλω πιο πολλες.
leftermann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 λοολ, έχω σκάσει στα γέλια, βρήκα ακόμα καλύτερη! Πωλείται αναλογική τηλεόραση , ελαφρώς μεταχειρισμένη, σε άριστη κατάσταση, μάρκας Watson. Δώρο το τηλεκοντρόλ (με μικρό πρόβλημα στο πάτημα των κουμπιών). Περιλαμβάνεται καλώδιο κεραίας. Sorry, αλλά επικοινωνία μόνο μέσω email: [email protected] Δώρο το τηλεκοντρόλ ρε μάγκες! Όποιος προλάβει ε. Θέλω 10% ποσοστό.
mary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τη σειρά kitchen confidentials την ξερεις?Τα συνδυαζει ΟΛΑ, απο καλό φαγητό μέχρι και σεξ και παιζει και ο κούκλος ο bradley cooper. Να την δεις 8α σ'αρεσει!
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Την εχω δει 2 φορες, ειναι βασισμενη σε ενα βιβλιο που εχω διαβασει 4 φορες Potential ειχε, αλλα δεν ηταν οπως θα επρεπε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις