Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν τα αλλα 3/4 της σαλιαρας, μαλλον επειδη ειναι βολικα και δεν ειναι θυμα του καθε τρομπα που μισει τις γυναικες και τους βαζει να βαλουν τακουνια?

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

καλα ρε σαλαρια ο τουφας ειναι αντρας και εχει και πλατυποδια, εσυ ομως γτ τα φορας αυτα τα εκτρωματα; :fear: :fear: :fear:

....είπε κάποια που δεν τα χει δοκιμάσει...

εδιτ. ΠΕΣΤΑ ρε τουφα ;)

Δημοσ.

Σαν τα αλλα 3/4 της σαλιαρας, μαλλον επειδη ειναι βολικα και δεν ειναι θυμα του καθε τρομπα που μισει τις γυναικες και τους βαζει να βαλουν τακουνια?

...ειπε καποιος που δεν του αρεσουν τα τακουνια στις γυναικες...

Δημοσ.

ΕΣΥ γιατί τρως αυτά τα εκτρωματα;

η γνωμη ενος ανθρωπου που πινει αμστελ και του αρεσει περιτευει οταν προκειται για γευσεις

δεν βαζει κανενας τις γυναικες να φορανε τακουνια, οικειοθελως τα φοραμε γτ ειναι ομορφα κι ας ειναι αβολα.

....είπε κάποια που δεν τα χει δοκιμάσει...

εδιτ. ΠΕΣΤΑ ρε τουφα ;)

ναι δεν τα εχω δοκιμασει και προφανως φαινονται ανετα αλλα ειναι και ασχημα. δεν υπαρχει μεση λυση; η αυτα η τακουνια;

Δημοσ.

Ασε ρε ευα!

Δηλαδη εσυ φορας κατι για να αρεσεις ή επειδη το θες εσυ? Ειναι που λεγαμε καποτε για το τι μας αρεσει και τι μας κανουν να μας αρεσει...

Δημοσ.

η γνωμη ενος ανθρωπου που πινει αμστελ και του αρεσει περιτευει οταν προκειται για γευσεις

δεν βαζει κανενας τις γυναικες να φορανε τακουνια, οικειοθελως τα φοραμε γτ ειναι ομορφα κι ας ειναι αβολα.

ναι δεν τα εχω δοκιμασει και προφανως φαινονται ανετα αλλα ειναι και ασχημα. δεν υπαρχει μεση λυση; η αυτα η τακουνια;

Εχω πει οτι πινω αμστελ; Σε λίγο θα μας πεις οτι γαμαμε και αγοράκια.

iphone.png

Δημοσ.

Ασε ρε ευα!

Δηλαδη εσυ φορας κατι για να αρεσεις ή επειδη το θες εσυ? Ειναι που λεγαμε καποτε για το τι μας αρεσει και τι μας κανουν να μας αρεσει...

συνηθως αυτο που μου αρεσει, αρεσει και σε πολλους γτ εχω καλο γουστο.

Δημοσ.

Σκατα γουστο ειναι. Δεν θα φορεσω ποτε μου κατι που απλα αρεσει στους αλλους και εγω δεν θα ειμαι ανετος με αυτο. Αν δεν εισαι ανετη οταν περπατας και εισαι με ενα βλεμμα λες και σε εχει πιασει κοψιμο τι να το κανεις? Για να μην πω οτι δεν μπορειτε να περπατησετε με τα τακουνια ουτε 30 μετρα... ελεος

Δημοσ.

Σκατα γουστο ειναι. Δεν θα φορεσω ποτε μου κατι που απλα αρεσει στους αλλους και εγω δεν θα ειμαι ανετος με αυτο. Αν δεν εισαι ανετη οταν περπατας και εισαι με ενα βλεμμα λες και σε εχει πιασει κοψιμο τι να το κανεις? Για να μην πω οτι δεν μπορειτε να περπατησετε με τα τακουνια ουτε 30 μετρα... ελεος

talk for yourself. τα τακουνια δεν ειναι για 20,000 μετρα βαδειν αλλα τα 1000 θα τα περπατησω με χαρη και φινετσα ακομα κι αν ειναι πλακτοστρωτα.

μην σοκαρεσαι αλλα ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!! εμενα κι οχι στον γκομενο μου.

Δημοσ.

Το οτι εχεις προγραμματιστει για να σου αρεσουν το ξεχναμε ε?

απο την μερα που γεννηθηκα; στραβος εισαι αφου ειναι ομορφα!

Δημοσ.

Το οτι εχεις προγραμματιστει για να σου αρεσουν το ξεχναμε ε?

Αυτό πρέπει να ισχύει ε. Και μένα μ' αρέσουν, αλλά να είναι στην ντουλάπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...