Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ποναν τα αυτακια κατασταση; Αυτη η κλασομπανιερα που εχει μεσα μου την σπαει απιστευτα. Δεν εχω κατι με την dnb, το αντιθετο μαλιστα. Απλα δεν μπορω αυτα που ειναι φτιαγμενα για να εχουν μεγαλη αποδοχη απο τον κοσμο, σε οτι ειδος και να ειναι αυτο. Μαλλον ειμαι hipster
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παρε ενα peeler για την φλουδα την αλλη φορα ρε αραπη μου ή εχε ενα σφουγγαρακι αυτα τα πρασινα που εχουν συνηθως τα σφουγγαρια για την πανω μερια τους που ειναι πιο σκληρο και με αυτο τριβε τα καροτα/πατατε. Πετας πολυ φλουδα! Και αυτο με το γιαουρτι το κανω συνεχεια, συνηθως βαζω λιγο καλο ξυδι και καλο λαδι μεσα και το ανακατευω, λιγο αλατι και στο πιατο του βαζω κοκκινο πιπερι. προτιμω να φιλαδελφια λαιτ ανακατεμενη με ελαιολαδο (το χτυπαω στο μιξε γτ αλλιως δεν ανακατευεται καλα) και πρασινο ψιλοκομενο κρεμμυδακι. με ψητο κοτοπουλο με λιγη παπρικα και αλατι ειναι μουρλια οπως επισης και με ψητη πατατα.
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παρε ενα peeler για την φλουδα την αλλη φορα ρε αραπη μου ή εχε ενα σφουγγαρακι αυτα τα πρασινα που εχουν συνηθως τα σφουγγαρια για την πανω μερια τους που ειναι πιο σκληρο και με αυτο τριβε τα καροτα/πατατε. Πετας πολυ φλουδα! Και αυτο με το γιαουρτι το κανω συνεχεια, συνηθως βαζω λιγο καλο ξυδι και καλο λαδι μεσα και το ανακατευω, λιγο αλατι και στο πιατο του βαζω κοκκινο πιπερι. ε ναι peeler πρεπει να παρω γιατι καπου εξαφανίστηκε αυτο που είχα! το κόκκινο πιπέρι στο γιαούρτι με συγκινεί αρκετά! νεξτ ταιμ!
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 να και τα καρότα απο χθες Τούφα :Ρ ΜΟΥΡΛΙΑ ακούω παρατηρήσεις εδιτ. επρεπε να βγαλω φωτο και την μπουκια οπως η ευα δοκιμασε να βαλεις το κρεμμυδι πανω στο κοτοπουλο λιγο πριν τελειωσει το ψησιμο του να ερθει να παρει την μυρωδια του κρεμμυδιου. παντα βγαζουμε την μπουκια...
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 επίσης για το κοτόπουλο έχω μια ολλανδική σκόνη, μιγμα μπαχαρικων πρεπει να ειναι, για το ψησιμο του κοτοπουλου πριν ή μετά, ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΛΕΜΕ δοκιμασε να βαλεις το κρεμμυδι πανω στο κοτοπουλο λιγο πριν τελειωσει το ψησιμο του να ερθει να παρει την μυρωδια του κρεμμυδιου. παντα βγαζουμε την μπουκια... μαζί τα ψήνω αυτα
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτη η κλασομπανιερα που εχει μεσα μου την σπαει απιστευτα. Δεν εχω κατι με την dnb, το αντιθετο μαλιστα. Απλα δεν μπορω αυτα που ειναι φτιαγμενα για να εχουν μεγαλη αποδοχη απο τον κοσμο, σε οτι ειδος και να ειναι αυτο. Μαλλον ειμαι hipster εισαι χιπστερ οντως.
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι και light... Διαβασε μια τα συστατικα να δεις τι εχει μεσα και μετα δες του κανονικου και τι κανουν για να ενισχυσουν την γευση... εδω πχ για την light μαγιονεζα. http://www.youtube.com/watch?v=GKR5T0OkGCo
sugata Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 fart and bass :eek: :eek: διπλα απο την brostep, το ιδιο mainstream το ιδιο σιχαμερα. Κουλτούρα να φύγουμε μάστορα.
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι peeler πρεπει να παρω γιατι καπου εξαφανίστηκε αυτο που είχα! το κόκκινο πιπέρι στο γιαούρτι με συγκινεί αρκετά! νεξτ ταιμ! θα σου φερω εγω μανα μου! Ερχομαι για τον dub fx σε 3 βδομαδες.
sugata Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 βαριεμαι...... Frankly my dear, δεν περιμένα κάτι άλλο. Πιάσε μια σειρά και κάτσε δες κάνα επεισόδιο.
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι και light... Διαβασε μια τα συστατικα να δεις τι εχει μεσα και μετα δες του κανονικου και τι κανουν για να ενισχυσουν την γευση... εδω πχ για την light μαγιονεζα. http://www.youtube.com/watch?v=GKR5T0OkGCo μωρη τουφα, λαιτ γτ μετα πεφτει το ελαιολαδο, θελουμε να τρωγεται μετα οχι γυαλισουμε αυτοκινητο.
kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 τουφα, http://www.youtube.com/watch?v=QeWXGy8Uack ευα, Light ρε ευα ; light ; χαζα ειναι.
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ερχομαι για τον dub fx σε 3 βδομαδες. και θα ρθεις ως εδώ μονο και μονο γιαυτον?! κ γω θα παω αν ειμαι εδώ
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 τουφα, http://www.youtube.com/watch?v=QeWXGy8Uack ευα, Light ρε ευα ; light ; χαζα ειναι. τα λαιτ τα τρωω συνηθως εγω δεν τα ταιζω σε αλλους. στην εν λογο σως ειπα γτ προτιμω το λαιτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις