Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εξαντληθει με το θεμα ομοφυλοφιλια κ υιοθεσια.Πρωτη φορα λεμε στα χρονικα που ειμαι στο Ινσομνια νιωθω οτι ειμαι στην ζωνη του λυκοφωτος Κ ΤΟΣΟ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ. Ελπιζω να ειναι παροδικο γιατι μου εχουν αφησει ηδη πολυ πικρη γευση αυτα που εχω διαβασει εκει μεσα.Ειλικρινα :confused:

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Εχω εξαντληθει με το θεμα ομοφυλοφιλια κ υιοθεσια.Πρωτη φορα λεμε στα χρονικα νιωθω οτι ειμαι στην ζωνη του λυκοφωτος. Ελπιζω να ειναι παροδικο γιατι μου εχει αφησει ηδη πολυ πικρη γευση αυτα που εχω διαβασει εκει μεσα.Ειλικρινα :confused:

Γιατί το άνοιξες για να σου χαϊδεύουν τα αφτιά και να σου λένε πόσο γαμάτη κίνηση είναι;

Δημοσ.

Γαμησε τα Στελιο.Εχω καταρακωθει.Σοβαρα τωρα.Νομιζα δεν θα με επηρρεαζαν αυτα που γραφονται σε ενα φορουμ αλλα μαλλον τωρα που θα ερθει το παιδι νιωθω πολυ πιο ευαλωτος απο ολες τις κατευθυνσεις.Μαλλον θα κανω παυση.

Δημοσ.

Γαμησε τα Στελιο.Εχω καταρακωθει.Σοβαρα τωρα.Νομιζα δεν θα με επηρρεαζαν αυτα που γραφονται σε ενα φορουμ αλλα μαλλον τωρα που θα ερθει το παιδι νιωθω πολυ πιο ευαλωτος απο ολες τις κατευθυνσεις.Μαλλον θα κανω παυση.

εγω παντως αλλαξα γνωμη για το θεμα απο τοτε που εβαλες εκεινο το βιντεακι με τους δυο βελγους.

Δημοσ.

εγω παντως αλλαξα γνωμη για το θεμα απο τοτε που εβαλες εκεινο το βιντεακι με τους δυο βελγους.

Κατι ειναι κ αυτο.Προς το παρον ομως εχω κουραστει σοβαρα τις τελευταιες μερες κ νιωθω τοσο πικρια που αυτο θα ειναι κ λογος να αποχωρησω απο το φορουμ.Εδω στην προσωπικη μου ζωη δεν λαβει τετοιες αντιδρασεις κ θα χαλιεμαι απο ενα φορουμ?

Λοιπον σας αφηνω ολους κ οταν ειμαι σε μουντ θα τα ξαναπουμε.Φιλια σε ολους (κ γλωσσοφιλα σε μερικους παιδαραδες) :mrgreen:

Δημοσ.

γαμιστερο κομματι το blood sugar

fart and bass :eek: :eek: :eek: :eek: διπλα απο την brostep, το ιδιο mainstream το ιδιο σιχαμερα.

Δημοσ.

6195600300_533a24e2f3.jpg

να και τα καρότα απο χθες Τούφα :Ρ

ΜΟΥΡΛΙΑ

ακούω παρατηρήσεις

εδιτ. επρεπε να βγαλω φωτο και την μπουκια οπως η ευα -_-

Δημοσ.

fart and bass :eek: :eek: :eek: :eek: διπλα απο την brostep, το ιδιο mainstream το ιδιο σιχαμερα.

ποναν τα αυτακια κατασταση;

εντιτ , το πιατο φαινεται βρομικο.

Δημοσ.

Παρε ενα peeler για την φλουδα την αλλη φορα ρε αραπη μου ή εχε ενα σφουγγαρακι αυτα τα πρασινα που εχουν συνηθως τα σφουγγαρια για την πανω μερια τους που ειναι πιο σκληρο και με αυτο τριβε τα καροτα/πατατε. Πετας πολυ φλουδα!

Και αυτο με το γιαουρτι το κανω συνεχεια, συνηθως βαζω λιγο καλο ξυδι και καλο λαδι μεσα και το ανακατευω, λιγο αλατι και στο πιατο του βαζω κοκκινο πιπερι.

Δημοσ.

ναι ναι ημουν σιγουρη οτι θα ελεγες κατι τετοιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...