Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω εξαντληθει με το θεμα ομοφυλοφιλια κ υιοθεσια.Πρωτη φορα λεμε στα χρονικα που ειμαι στο Ινσομνια νιωθω οτι ειμαι στην ζωνη του λυκοφωτος Κ ΤΟΣΟ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ. Ελπιζω να ειναι παροδικο γιατι μου εχουν αφησει ηδη πολυ πικρη γευση αυτα που εχω διαβασει εκει μεσα.Ειλικρινα
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω εξαντληθει με το θεμα ομοφυλοφιλια κ υιοθεσια.Πρωτη φορα λεμε στα χρονικα νιωθω οτι ειμαι στην ζωνη του λυκοφωτος. Ελπιζω να ειναι παροδικο γιατι μου εχει αφησει ηδη πολυ πικρη γευση αυτα που εχω διαβασει εκει μεσα.Ειλικρινα Γιατί το άνοιξες για να σου χαϊδεύουν τα αφτιά και να σου λένε πόσο γαμάτη κίνηση είναι;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Γαμησε τα Στελιο.Εχω καταρακωθει.Σοβαρα τωρα.Νομιζα δεν θα με επηρρεαζαν αυτα που γραφονται σε ενα φορουμ αλλα μαλλον τωρα που θα ερθει το παιδι νιωθω πολυ πιο ευαλωτος απο ολες τις κατευθυνσεις.Μαλλον θα κανω παυση.
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Γαμησε τα Στελιο.Εχω καταρακωθει.Σοβαρα τωρα.Νομιζα δεν θα με επηρρεαζαν αυτα που γραφονται σε ενα φορουμ αλλα μαλλον τωρα που θα ερθει το παιδι νιωθω πολυ πιο ευαλωτος απο ολες τις κατευθυνσεις.Μαλλον θα κανω παυση. εγω παντως αλλαξα γνωμη για το θεμα απο τοτε που εβαλες εκεινο το βιντεακι με τους δυο βελγους.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παντως αλλαξα γνωμη για το θεμα απο τοτε που εβαλες εκεινο το βιντεακι με τους δυο βελγους. Κατι ειναι κ αυτο.Προς το παρον ομως εχω κουραστει σοβαρα τις τελευταιες μερες κ νιωθω τοσο πικρια που αυτο θα ειναι κ λογος να αποχωρησω απο το φορουμ.Εδω στην προσωπικη μου ζωη δεν λαβει τετοιες αντιδρασεις κ θα χαλιεμαι απο ενα φορουμ? Λοιπον σας αφηνω ολους κ οταν ειμαι σε μουντ θα τα ξαναπουμε.Φιλια σε ολους (κ γλωσσοφιλα σε μερικους παιδαραδες)
g_alkis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jd9EaB7nXLE
sugata Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XKRx6V7bqQI&feature=related
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iL1Nm3Qpf9k
kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 γαμιστερο κομματι το blood sugar σοου τρου.
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 γαμιστερο κομματι το blood sugar fart and bass :eek: :eek: διπλα απο την brostep, το ιδιο mainstream το ιδιο σιχαμερα.
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 να και τα καρότα απο χθες Τούφα :Ρ ΜΟΥΡΛΙΑ ακούω παρατηρήσεις εδιτ. επρεπε να βγαλω φωτο και την μπουκια οπως η ευα
kuzko21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 fart and bass :eek: :eek: διπλα απο την brostep, το ιδιο mainstream το ιδιο σιχαμερα. ποναν τα αυτακια κατασταση; εντιτ , το πιατο φαινεται βρομικο.
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παρε ενα peeler για την φλουδα την αλλη φορα ρε αραπη μου ή εχε ενα σφουγγαρακι αυτα τα πρασινα που εχουν συνηθως τα σφουγγαρια για την πανω μερια τους που ειναι πιο σκληρο και με αυτο τριβε τα καροτα/πατατε. Πετας πολυ φλουδα! Και αυτο με το γιαουρτι το κανω συνεχεια, συνηθως βαζω λιγο καλο ξυδι και καλο λαδι μεσα και το ανακατευω, λιγο αλατι και στο πιατο του βαζω κοκκινο πιπερι.
evabb Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 fart and bass :eek: :eek: διπλα απο την brostep, το ιδιο mainstream το ιδιο σιχαμερα. ναι ναι ημουν σιγουρη οτι θα ελεγες κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις