giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Η γκόμενα (το καλό, όχι με τα σγουρά), πόσο ηλίθια παίζει να ήταν όταν κατάφερε να του ξεφύγει και πήγε να σώσει τη φίλη της; ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ. Πόσο ηλίθια μπορεί να είσαι; Στα διάλα. Με σύγχυσε.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν μερικά άτομα που έχουν τραβήξει με αυτήν την ταινία
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν μερικά άτομα που έχουν τραβήξει με αυτήν την ταινία Εγώ. Αλλά ήμουν τυχερός, ήμουν πίσω πίσω.
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγώ. Αλλά ήμουν τυχερός, ήμουν πίσω πίσω. αρα οχι τοσο τυχερος
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ρε μοιαζεις με την πεννυ Την Penny έχει για avatar βασικά.
gang Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 yo ψιλοεπιστροφη απο ελευθερο καμπινγκ στην... πατρα aka την βαρκελωνη της ελλαδας ... έλα ρε, ήσουν στα μέρη μας? εντομεταξύ τι σκατά κάνετε οι υπόλοιποι? βάλατε ομαδικα να δείτε ταινία? και παράλληλο σχολιασμο καιετς?
giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 εντομεταξύ τι σκατά κάνετε οι υπόλοιποι? βάλατε ομαδικα να δείτε ταινία? και παράλληλο σχολιασμο καιετς? Στο περίπου. Ο λούσι έχει δει όλα τα αρρωστημένα εργάκια, οπότε κομπλέ. Η pavlinda απλά με ζήλεψε.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ειμαι στο σημειο που ο κινεζος λεει : χεζωωωωωω, συγνωμη! και οι γκομενες απο πισω πανικοβαλλονται και κλαινε shit! i have to shit! sorry! forgive me! Αρκετά αστεία σκηνή για τέτοιου είδους ταινία
slipknot Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Σίγουρα είχα ξανακούσει στο παρελθόν για την ταινία, αλλά δεν την έχω δει. Την "παραγγέλνω" και πάω να ρίξω ένα χέσιμο.
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 human centiτετοιο βλεπετε ρε? edit. καλα ρε γιωργο. χθες fountain σημερα τουτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις