jason_rethymno Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ε, η μέρα της κυράς νυκοκοιράς ξεκινάει αφού σκουπίσει, πλύνει, ταχτοποιήσει, συμμαζέψει, σφουγγαρίσει, μαγειρέψει, στρώσει, σιδερώσει, νταντέψει, ταίσει, κάνει, ράνει και μετά... A ok τοτε .Χρόνια πολλά τότε
μαφαλντα Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ε, η μέρα της κυράς νυκοκοιράς ξεκινάει αφού σκουπίσει, πλύνει, ταχτοποιήσει, συμμαζέψει, σφουγγαρίσει, μαγειρέψει, στρώσει, σιδερώσει, νταντέψει, ταίσει, κάνει, ράνει και μετά... Tο νοικοκυρά γράφτηκε έτσι από την κούραση ή υπονοείς κάτι και δεν το πιάνω.
viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ευτυχώς γράφτηκα στο γυμναστήριο του ΤΕΙ, είναι κοντά και ο πυγμαλιωνας μου και ο σύλλογος που κάνω προπόνηση. fixed
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Tο νοικοκυρά γράφτηκε έτσι από την κούραση ή υπονοείς κάτι και δεν το πιάνω. μόλις ξύπνησα ρε σκάστε
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Βλακεια εκανες. Πετάξου στα κομματόσκυλα της ΣΔΟ και πάρε το πρόγραμμα μαθημάτων λογιστικής και διοίκησης. σωστος!!!! Δεν μπορώ , έκανα αισθητή την παρουσία μου αναφέροντας τις κομματικές παρατάξεις ως παράσιτα του συστήματος. :Ρ
μαφαλντα Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 μόλις ξύπνησα ρε σκάστε Τον χρειάζεσαι.
gang Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ε οκ. Μην πας στις παρατάξεις. Μπες στο site και βρες το πρόγραμμά τους. Ευκαιρία να μάθεις μακρο-μικρο οικονομικά.
pappous_soulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το... λαδωνει το ταψι Το πατάει το καζανάκι. http://www.suck.uk.com/products/catscratch/#range μολις παρω γατα το εχω αγορασει.- kudos
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ , έκανα αισθητή την παρουσία μου αναφέροντας τις κομματικές παρατάξεις ως παράσιτα του συστήματος. :Ρ Δεν εχει σημασια. Τεσπα μαθε το προγραμμα της λογιστικης και πηγαινε σε διαλέξεις, αν εχεις και καλές σημειώσεις σε δυσκολα μαθήματα θα χαλας ολα σου τα λεφτα σε προφυλακτικα
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχει σημασια. Τεσπα μαθε το προγραμμα της λογιστικης και πηγαινε σε διαλέξεις, αν εχεις και καλές σημειώσεις σε δυσκολα μαθήματα θα χαλας ολα σου τα λεφτα σε προφυλακτικα Τώρα μιλάς σωστά Κριςεξεξεξ!:Ρ http://www.youtube.com/watch?v=gTh-wY4Utjw&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις