Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, η μέρα της κυράς νυκοκοιράς ξεκινάει αφού σκουπίσει, πλύνει, ταχτοποιήσει, συμμαζέψει, σφουγγαρίσει, μαγειρέψει, στρώσει, σιδερώσει, νταντέψει, ταίσει, κάνει, ράνει και μετά...

A ok τοτε .Χρόνια πολλά τότε

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

Ε, η μέρα της κυράς νυκοκοιράς ξεκινάει αφού σκουπίσει, πλύνει, ταχτοποιήσει, συμμαζέψει, σφουγγαρίσει, μαγειρέψει, στρώσει, σιδερώσει, νταντέψει, ταίσει, κάνει, ράνει και μετά...

Tο νοικοκυρά γράφτηκε έτσι από την κούραση ή υπονοείς κάτι και δεν το πιάνω.

Δημοσ.

Ευτυχώς γράφτηκα στο γυμναστήριο του ΤΕΙ, είναι κοντά και ο πυγμαλιωνας μου και ο σύλλογος που κάνω προπόνηση.

fixed

:devil:

Δημοσ.

Tο νοικοκυρά γράφτηκε έτσι από την κούραση ή υπονοείς κάτι και δεν το πιάνω.

μόλις ξύπνησα ρε σκάστε :P

Δημοσ.

Βλακεια εκανες. Πετάξου στα κομματόσκυλα της ΣΔΟ και πάρε το πρόγραμμα μαθημάτων λογιστικής και διοίκησης. :-)

σωστος!!!! ;)

Δεν μπορώ B), έκανα αισθητή την παρουσία μου αναφέροντας τις κομματικές παρατάξεις ως παράσιτα του συστήματος.

Δημοσ.

Ε οκ. Μην πας στις παρατάξεις. Μπες στο site και βρες το πρόγραμμά τους. Ευκαιρία να μάθεις μακρο-μικρο οικονομικά.

Δημοσ.

Δεν μπορώ B), έκανα αισθητή την παρουσία μου αναφέροντας τις κομματικές παρατάξεις ως παράσιτα του συστήματος.

Δεν εχει σημασια. Τεσπα μαθε το προγραμμα της λογιστικης και πηγαινε σε διαλέξεις, αν εχεις και καλές σημειώσεις σε δυσκολα μαθήματα θα χαλας ολα σου τα λεφτα σε προφυλακτικα :P

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια. Τεσπα μαθε το προγραμμα της λογιστικης και πηγαινε σε διαλέξεις, αν εχεις και καλές σημειώσεις σε δυσκολα μαθήματα θα χαλας ολα σου τα λεφτα σε προφυλακτικα :P

Τώρα μιλάς σωστά Κριςεξεξεξ!:Ρ

http://www.youtube.com/watch?v=gTh-wY4Utjw&feature=related

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...