gang Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Θα σου απαντήσω εντός ολίγου... Στάτους, δεν πειράζει ρε, από το επόμενο εξάμηνο να είσαι stand by. Πόσα εργαστήρια έχεις btw?
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Θα σου απαντήσω εντός ολίγου... Στάτους, δεν πειράζει ρε, από το επόμενο εξάμηνο να είσαι stand by. Πόσα εργαστήρια έχεις btw? 4, εισαγωγή στη πληροφορική (really?) Τεχνολογία υλικών, ηλεκτροτεχνία, φυσική
jason_rethymno Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα..Το Σύμπαν μου ανήκει!
gang Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 4, εισαγωγή στη πληροφορική (really?) Τεχνολογία υλικών, ηλεκτροτεχνία, φυσική γελάω με το πρώτο Νταξ νορμάλ πράγματα...
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 γελάω με το πρώτο Νταξ νορμάλ πράγματα... Και εγώ γέλασα, του έδειξα και στο cv μου, μου ευχήθηκε καλό ύπνο ;ρ
Toufas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.suck.uk.com/products/catscratch/#range μολις παρω γατα το εχω αγορασει.-
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Να τις οι κτητικές αντωνυμίες.. πάρε το χαμπάρι επιτέλους, για το σεξ σε έχω ΜΟΝΟ, έχασα τις ώρες που ήθελα στα εργαστήρια, η πέμπτη είναι η διαβολομέρα μου, βασικά έτσι όπως είναι τα πράγματα και η διαβολονύχτα μου είναι. ;ρ Συνηθισε το... Εγω είχα μερικές φορες 8 - 10 εργαστήριο μετα 12 - 2 (ουτε να φύγεις και να νυστάζεις όσο περιμένεις για το επόμενο) και μετά καμια θεωρια 4-7 που ως συνήθως την εκαιγα.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τεχνολογία υλικών, Για πες λίγο, τί είναι αυτό
status Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για πες λίγο, τί είναι αυτό Πάρε δες Συνηθισε το... Εγω είχα μερικές φορες 8 - 10 εργαστήριο μετα 12 - 2 (ουτε να φύγεις και να νυστάζεις όσο περιμένεις για το επόμενο) και μετά καμια θεωρια 4-7 που ως συνήθως την εκαιγα. Ευτυχώς γράφτηκα στο γυμναστήριο του ΤΕΙ, είναι κοντά και ο καθηγητής γερμανικών μου και ο σύλλογος που κάνω προπόνηση. Εγώ μετά το 1ο εξάμηνο τα μονταρα κομπλε Μωρέ και εγώ μια χαρά τα είχα σκεφτεί..;ρ
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ευτυχώς γράφτηκα στο γυμναστήριο του ΤΕΙ, είναι κοντά και ο καθηγητής γερμανικών μου και ο σύλλογος που κάνω προπόνηση. Βλακεια εκανες. Πετάξου στα κομματόσκυλα της ΣΔΟ και πάρε το πρόγραμμα μαθημάτων λογιστικής και διοίκησης.
salliara Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ε, η μέρα της κυράς νυκοκοιράς ξεκινάει αφού σκουπίσει, πλύνει, ταχτοποιήσει, συμμαζέψει, σφουγγαρίσει, μαγειρέψει, στρώσει, σιδερώσει, νταντέψει, ταίσει, κάνει, ράνει και μετά...
otherside88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Βλακεια εκανες. Πετάξου στα κομματόσκυλα της ΣΔΟ και πάρε το πρόγραμμα μαθημάτων λογιστικής και διοίκησης. σωστος!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις