Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

καλα οταν σας τον φορεσει ο ΠΑΟΚ να δουμε τι θα λετε

οταν κ αν εδω θα ειμαι αλλα εγω προσωπικα δεν θα πω τπτ... πολυ απλα γιατι δεν ασχολουμαι με το τι κανουν οι αλλες ομαδες... με ενδιαφερει τι κανει ο γαυρος! αν οι υπολοιποι περιμενουν να χασει ο γαυρος για να χαρουν ας κοιταχτουν γιατι κατι δεν παει καλα προφανως :)

ημαρτον σαν να βλεπω την κολλητη μου, τι αρρωστια ειναι "κοριτσι πραμα" που θα ελεγε και η γιαγια μου :-D

η μανα μου κ η γιαγια μου το εχουν παρει αποφαση... το "κοριτσι πραμα" το εκοψαν οταν ειδαν πως το ποδοσφαιρο δεν παιζει να το κοψω ποτε... :)

Δημοσ.

Σιγά μην περιμένω να χάσει ο γαύρος για να χαρώ. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νευριάζεις για κάτι που το περίμενες... :mrgreen:

Δημοσ.

η μανα μου κ η γιαγια μου το εχουν παρει αποφαση... το "κοριτσι πραμα" το εκοψαν οταν ειδαν πως το ποδοσφαιρο δεν παιζει να το κοψω ποτε... :)

Είπε το account με το αγαπουλοσυννεφούλικο το διαβολάκι γι'αβατάρ και τις καρδουλίτσες στην υπογραφή!

Δημοσ.

Να ρωτήσω επειδή εγώ δεν ασχολούμαι. Στο ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, πόσο ήρθε το σκορ;

τον Νοέμβρη θα γίνει...

Δημοσ.

θα ζητουσα επεξηγησεις τωρα αλλα αρκετα οφτοπικ εχουν βγει... μη το ξεφτυλισουμε τελειως :)

Στο Offtopic thread ειμαστε.

Δεν χαιρομαι οταν χανει ο γαυρος, σου λεω οτι ο ΠΑΟΚ (δεν ασχολουμαι αλλα ειμαι φιλοΠΑΟΚτζης αν και αθηναιος, απο μικρος) θα σας σκισει οταν γινει το ματς =P

Δημοσ.

Α, είμαι τόσο άσχετος. ΟΚ. Νόμιζα ότι είχαν παίξει πρόσφατα..

αρσενικος που δεν βλεπει μπαλα? how cool is that

Δημοσ.

Η ομάδα δε βλεπότανε με το άμπαλο στήσιμο του πανύβλακα του βαλβέρδε

Ευτυχώς που ήταν η πιο άχρηστη Άρσεναλ όλων των εποχών.

Ρε έβαλε την καπαρντίνα το μαρκάνο βασικό αντί του Αβραάμ. Τι έμπνευση κι αυτή

Ε, στο 20λεπτο είχε κάνει 2 μαλακίες, 2 γκολ.

Γιατί έχουμε και τερματοφύλακα φέτος. 4 προσπάθειες ον ταργκετ η Αρσεναλ στο παιχνίδι, δυο χτύπησαν πάνω του, οι άλλες 2 πέρασαν διπλα από τα χέρια του.

Και έτσι που πάει ο Κοστάντζο θα έρθει στην ΠΑΕ να πληρώσει ειδικό τέλος ακινήτων,

Σοβαρά τώρα, αν ο ΜΠΑΟΓΚ βάλει το Σαλπιγγίδη μονο να βαράει σουτ απο όπου γουστάρει, κι απ το σπίτι του, θα σκοράρει.

Δεν υπάρχει τέρμα, παίζουμε με 10.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...