status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Τι; Οτι σου εκανε χουνερι; Χρησιμοποιείται συνήθως στο στρατό για να δείξεις πόσο βύσμα είναι. Στο στρατό επίσης υπήρχε και ο όρο "με το θεό βοηθό" που αναφέρεται σε άτομο που έχει βύσμα κάποιον παπά κλπ, επειδή οι στρατιωτικοί μας είναι θεοφοβούμενοι άνθρωποι, λολ.
athlios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γενικα νομιζω οτι ενας παππας ειναι πανω απο διοικητη κατι τετχοιο , μπορει να ειναι και urbanια.
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Γενικα νομιζω οτι ενας παππας ειναι πανω απο διοικητη κατι τετχοιο , μπορει να ειναι και urbanια. Ναι καλά, πάνε στρατό και θα δεις.;ρ
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 καταλαβαινει κανεις τι λεει εδω? http://www.youtube.com/watch?v=TL-vmwZOtIA
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 καταλαβαινει κανεις τι λεει εδω? http://www.youtube.com/watch?v=TL-vmwZOtIA σεβριμφορορεματεκιουτ.
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αντε ρε τοσα ατομα στο εξωτερικο κανεις δεν καταλαβαινει την προφορα του
marios32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ΓΑΜΩ ΤΟ uft8_general_ci collation ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ!!! Κάθε φορά κέρασμα....
giorgos147 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τελικά το the human centepede δεν ήταν και δα τόσο χάλια. Αρρωστημένο όσο πρέπει. Αυτός ο Tom Six παίζει να είναι άρρωστος, ψυχολογικά. χριστε μου! την κατεβασα και την βλεπω! τι ειν'τουτο? Απλά έχεις συνηθίσει στην αμερικανιά και το μάτι σου δεν αντέχει κάτι ευρωπαϊκό. ΑΜΑΝ ΒΡΕ.
panosno1com Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Γενικα νομιζω οτι ενας παππας ειναι πανω απο διοικητη κατι τετχοιο , μπορει να ειναι και urbanια. στη μοναδα ο πατερ που μας εκανε ευχολογια και λοιπες εκκλησιαστικες λειτουργιες ηταν ταγματαρχης
pavlinda Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ειμαι στο σημειο που ο κινεζος λεει : χεζωωωωωω, συγνωμη! και οι γκομενες απο πισω πανικοβαλλονται και κλαινε shit! i have to shit! sorry! forgive me!
Προτεινόμενες αναρτήσεις