Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread IV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• athlios

4891

• leftermann

2114

• gang

2037

• YiN

1915

Δημοσ.

μήπως να έπαιρνες κάνα τηλεφωνάκι πρώτα; Εκεί που έφτασε η βενζίνη, θα σου βγει ο κούκος αηδόνι να τους κάψεις.

Δεν λογαριάζω τίποτα μπροστα στην απολαυση που θα μου δώσει το θεαμα. Αυριο - μεθαυριο θα τραβηχτω έτσι κι αλλιως εκει κατω οποτε θα ρίξω μια ματια.

Δημοσ.

Για χαζούς βασικά, όχι για μαλάκες.

Εγώ μπήκα στο 29 σήμερα λεφτερ. Αλλά σε ρηπλεη.

Σε ληβαης μπαινω στο 30

Παραδέχεσαι δηλαδή ότι έλεγες μαλακίες για να βγάλεις λεφτά ως άλλος scammer, ε?

Και δεν ντρέπεσαι να διαφημιστείς μέσω του ινσόμνια ούτε φοβάσαι πιθανές κυρώσεις να υποθέσω Ε?

Δημοσ.

Παραδέχεσαι δηλαδή ότι έλεγες μαλακίες για να βγάλεις λεφτά ως άλλος scammer, ε?

Και δεν ντρέπεσαι να διαφημιστείς μέσω του ινσόμνια ούτε φοβάσαι πιθανές κυρώσεις να υποθέσω Ε?

seriously-meme.jpg

Δημοσ.

ο Παντέλος είναι ατρόμητος.

Γαύρος είμαι

και αν δεν έχει ουτε εκει να καψω ζωντανους αυτους που εφτιαξαν το σαιτ.

Δουλευα στην εταιρεία, τους ξέρω προσωπικα.

Για πληροφορίες δέχομαι μετρητά ,επιταγές ημέρας, πεηπαλ, πιστωτικές και λίρες, γιατι μια άλλη μπιζνα που ειπα να κάνω με το φεησμπουκ δεν πάει καλά φαίνεται..

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΝΟΧΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΑΙ

Σταυρώστε με. Ωσαν την Έφη Σαρρή.

Δημοσ.

"

.

.

.

-Μα πώς μπόρεσες να έρθεις εδώ? Ο τοίχος του κήπου μας είναι ψηλός και δύσκολα περνιέται… Κι είναι θάνατος βέβαιος το μέρος αυτό για σένα, αν τύχει να σε δει κάποιος απ’τους δικούς μου!

-Ελαφριά μου έδωσε ο έρωτας φτερά για να τον περάσω, κανένας φράχτης δεν μπορεί να κλείσει το δρόμο της αγάπης μου, κι ότι ο έρωτας μπορεί, το κάνει κι όλας! Γι αυτό δεν είναι εμπόδιο για μένα ούτε οι δικοί σου. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να με κρατήσει μακριά σου!

-Όμως αν τύχει να σε δουν εδώ, θα σε σκοτώσουν!

-Για μένα πιο μεγάλο κίνδυνο κλείνουνε τα δυο σου μάτια, παρά τα είκοσι σπαθιά! Κοίταξέ με συ γλυκά, Ιουλιέτα, κι η έχθρητα η δική τους δε με πιάνει! Κανένας Μοντέκος δεν μπορεί εμπόδιο να γίνει!

-Θα ‘ταν φρικτό να σε βλεπαν εδώ κάτω απ’το παράθυρό μου!

-Γι αυτό σου λέω...

*μπαίνει μπουζούκι*

Έλα να πάμε στο νησί

η μάνα σου εγώ και συ

Έλα να πάμε ρούσα μου

και γαϊτανοφρυδούσα μου

.

.

.

"

10' κοιμήθηκα - 5ώρη παράσταση "είδα". Δεν καταλαβαίνω πια τι παίζει με τα όνειρά μου... Ούτε καν real time δεν είναι :-(

Δημοσ.

Τι γαματο που ναι το μπανακι λίγο πριν τον ύπνο....λίγες οι μέρες του και η απόλαυση που προσφέρει βέβαια μιας και σε λίγο χειμωνιαζει οπότε θα επιστρέψω στον μπιχλοsleep :P

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...